Marijanai:

UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS » Marijanos ūkis » POKALBIAI APIE VISKĄ , SU MARIJANA
Marijanai:

Ačiu... 
SVEIKUTĖ,BIČIULE, šiandien išsiunčiau pačiai savo knygelę,po dienos kitos gausi.Malonaus skaitymo 
Labai ačiu.Patiko ir tos eilės, kurias parašei į svetainę, norėjau nusikopijuoti, bet mano spausdintuvas streikuoja, o pas meistrus neturiu galimybės nuvežti. Bet juk jos niekur nedings. nUSIKOPIJUOSIU IR VĖLIAU... 
Ačiu už nuostabų paveikslėlį.
Žinai, sugalvojau paspausti ant paveikslėlio po rašymo lapu, pasirodo jie gyvi.Pasižiūrėjau ir pabuvau fantastikos pasaulyje.Smagu...

Nei čia buvo, nei čia ką - miražas kaip kam 

Bravo, Maryte.

Žinai, čia tik viršūnėlės, o dar aš ne tiek sugebu.Tik reikia mane įsiutinti, tada jau už save neatsakau, tik laikykis... 
SVEIKUTĖ,MARIJA, gražiai tu čia parašei,tik guostis man Stasys tikrai nebėgs-mane jis sudirbo į miltus,todėl aš nebedrįstu čia vaikščiot.Rašau tik norėdama žinoti,ar Tave pasiekė knygelė.Būk gera,kai gausi,parašyk man žinutę.Tel.nr.865360262. Ir kloties 
Na ir pasiuskit, nenorit ir nereikia. Daug jau tokių baudėjų buvo ir dar kiek bus???
Aš kaip gyvenau taip ir gyvensiu, o keliais nei prieš vieną neklūpojau.
Ši svetainė tik suprantantiems šposus, nesuprantantys tūnokite savo kiaute. 
Ir vėl pyksti, kas atsiko, juk taip smagiai bendravome..
.
Jeigu naudojiesi savo galva ir moki skaityti, tai pasiskaityk ir nereikės
klausinėti. Aš buvau perspėjąs, kad kitaip bendrauti aš nemoku. 
Juk viskas gerai,argi aš tave užgavau.Man irgi patinka toks bendravimas, kada gali sakyti viską atvirai...
O TO EILĖRASČIO APIE BARŠČIUS TAI AŠ NERAŠIAU.Čia ne mano darbas 
Valgyk tu viena, aš tik kaulą pasiimsiu 
Bet man vistiek įdomu iš kur tas eilėraštis atsirado su mano perašu po juo? 
Aš nieko nerandu, gal tu susapnavai vėl... 
Вы здесь » UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS » Marijanos ūkis » POKALBIAI APIE VISKĄ , SU MARIJANA