Sveiki atvykę į http://www.liveinternet.ru/images/smilies/oct/crash.gifvetainę!

UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS

Объявление

Neparašius nei vienos žinutės, narys ŠALINAMAS

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS » Pirmas forumas » PALINKĖKIME LABOS NAKTIES, KAS DRAUGUI, O KAS MĖNULIUI

PALINKĖKIME LABOS NAKTIES, KAS DRAUGUI, O KAS MĖNULIUI

Сообщений 141 страница 160 из 276

141

Jeigu jau mes tokios jaunos ir gražios, tai ir jaunikaitį sugebėtume pasirinkti pagal savo skonį.
Kam mums toks, kuris bendrauja tik su dūšiomis?
Mūsų dūšios kol kas dar sveikos...Ar aš teisi, Joana? :angry:

142

Teisi Marijana, teisi šimtą kartų, o Mečislovas tikrai mums nereikalingas, susirasime oj kokių dar šaunių jaunikaičių.

143

Tad LABANAKT :cool:

144

Labos nakties. Išeinu. reikia pagalvoti... :love:

145

Išeinu ir aš,tik negalvoti,o miegoti-vėlokas laikas,o ryt darbas.LABANAKTUKAS :flag:

146

LABANAKTIS,malonių sapnų :flag:

147

Atia

148

http://img1.imagehousing.com/10/6ba174170d1d183f69623089435120cd.jpg
                                                                      Iki rytojaus!

149

LABANAKTUKAAAAAAAAAAS :flag:

150

Labos nakties :mybb:

151

Šiaip jau-po vidurnakčio,tai reiktų sakyti Labas rytas,bet kadangi dar tik ketinu gult,tai sakau LABANAKTUKAS,saldžių ir spalvotų sapniukų :flag:

152

Tavo ketinimai Fortūna geri, aš pabudėsiu, kadangi tu sergi, o
ir man dantis iškilnojo.Ir taip kasmet, kasmet, sutinusi mano
morda

153

Labas rytas, gudruoliai. Dabar jau galite ramiai užmigti, aš jau atsikėliau-galėsiu budėti.Tik neužmikite visai žiemai.
Retkarčiais pasirodykite, nes vienai bus labai nuobodu. :rofl:

154

Laba diena, kaip matau ne viena aš prislėgta negalavimų, kamuoja ir jus ne vieną, taigi sveikatos linkiu visiems ir dar kartą sveikatos.

155

Tai sveika Simpatuke, tik daug nepilk to nuo grybo...

156

Šį kartą reikia pilti nuo gyvatės...

157

Laba diena!Norėjau kaip pridera,pasisveikint Labarytuko temoje,tai neleidžia!Ot bjaurybės!Tai teks bendraut čia.
Vakar labai išgyrėt dieną.Aš kategoriškai prieš!Diena buvo bjauri,snigo ir pustė,jokios saulutės nebuvo!Grįžusi po darbo turėjau atsikasinėt takus,nes per pusnis laipiot sudėtinga.Tai va!Šiandien gražiau,bet nekažkas...

158

Viso!!! ^^

159

Viso! :flag:

160

Nu,labankė! Ryt į darbą,gana plepėt :flag:

Вы здесь » UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS » Pirmas forumas » PALINKĖKIME LABOS NAKTIES, KAS DRAUGUI, O KAS MĖNULIUI