Sveiki atvykę į http://www.liveinternet.ru/images/smilies/oct/crash.gifvetainę!

UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS

Объявление

Neparašius nei vienos žinutės, narys ŠALINAMAS

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS » Pirmas forumas » Labarytis - Tik nepamirškime, kad turime čia užsukti...

Labarytis - Tik nepamirškime, kad turime čia užsukti...

Сообщений 241 страница 260 из 1000

241

Nepavydžiu...Žinau,koks malonumas...Yra mano aplinkoje tokių asabų.Neduok,Dieve!

242

Pradėkim rytą nuo kavos puodelio,
Nuo žiovulio, neatmerktų akių
Ir neskubėkim atsimerkę bėgt į kelią,
Galvodami apie dienotvarkę darbų!

Labas rytas,mieki mano bičiuliai! Gražios,šviesios dienos darbeliuose ir širdyse! http://img1.imagehousing.com/1/2509dd104be1692c5bdb4945feeee89c.gif

243

Labas rytas. Visiems gero sekmadienio ir be juodų minčių. :mybb:

244

http://mtdata.ru/u22/photo1D9A/20806206889-0/big.jpeg

245

Labos nakties.

246

Laba diena! Šiandien mane apniko juodos mintys ir net kelios bėdos iš karto,todėl tokia vėlyva...

247

Laba diena! Niu, tai kas geresnio, kas naujasnio po ilgojo savaitgalio???
Man tai atvirksciai, negu Fortunai, pailsejau neblogai, tai ir mintys sviesios...  :cool:

248

Kas nutiko tavo Tarybiniam ūkiui? MAN ŠIANDIEN TIK NEBLOGOS NAUJIENOS.
Parnešė vaistų visą terbą, nurodžiau Izaurai kaip mėsą į šaldiklį sukrauti,
TAI JI KLUPŠČIA , įsikandusi bliūdą, vilko man artyn, o aš kroviau. Taip ir pajudėjo darbai
pirmyn. O bėda, kad akis skauda, nuo kompo. Ant vienos jau skaityti negaliu, o
kita dar su akiniais matau, bet greitai pavargsta.

Velka mėsą Izaura klupščia,
Keikdama savo likimą.
Anūkėli bėki iš čia,
Močiutė vaizdą gadina...

Tiesa - sveikos panos,
Būkit visos...
Jau pagijo tas, kur knisos.
Guli jis plačiam balne,
Ar supratote - ar ne?

249

Labas labas! Smagu girdeti, kad "pagijo tas, kur knisos".... nezinau, kas ten knisos, bet vis tiek smagu, kad pagijo!!!!!  :crazy:  :rolleyes:
O i pavargusias nuo kompo akytes reikia lasiuku palasinti! Padeda! Isbandyta!  :glasses:

250

Vinija написал(а):

O i pavargusias nuo kompo akytes reikia lasiuku palasinti! Padeda! Isbandyta!  :glasses:

Подпись автора

http://mybb.ru/f/collection/0211.gif

Daktaryte, tik pamiršai lašelių pavadinimą parašyti.
Negi lašinsiu velnio lašus? :D

251

Hmmm... lyg vakar ir parasiau... bet gal nepaspaudziau "siusti"... Zinai, senatve prakeikta... Tai va, rasiau, kad tinka lasinti bet kokius lasiukus, kurie DREKINA aki. Vaistineje paklausi, tai tau pasiulys net keliu rusiu. As dabar lasinu SYSTANE. Tai tiek!
Oi, vos neuzmirsau pasisveikinti - LABA DIENA!

252

Vinija написал(а):

Hmmm... lyg vakar ir parasiau... bet gal nepaspaudziau "siusti"...

Tai kad aš pats tankiai verkiu. Rašau dvi valandas, taip nieko mintys gaunasi, nusijuokiu į kumštį
ir nuvėplinu. PO kurio laiko patsimenu, kad nepasiunčiau ir pradedu verkti, nes tų pačių minčių
atkurti jau negalima
Skambinau vėl į redakciją, puola ant kelių, bet paskubinti negali. Net  neprognozuoja kada.

253

Sveikos mergaitės. Nuo šiandien pradedu klausyti jūsų išpažinčių, tik nesitikėkite,
nuodėmių neatleisiu nei savo nei Dievo vardu.  Aš tik pasiklausysiu jūsų paslapčių :playful:

254

Sveiki.Jeigu nebus atleidimo, tai ir paslapčių nesužinosi.
Kam gi tuščiai aušinti burną.?
O TAIP NORĖJAU IŠSIPASAKOTI...
Teks ieškoti kito išganytojo.Mačiau, kad Draugų svetainėje yra pasirodęs Dominykas. O GAL TAI MANO BUVĘS? Pasidomėsiu. :mybb:

255

Sveiki gyvi, o tu Vomai, tai esi ,,любопытная Варвара" смотри чтоб тебя нос не прижали.Kaip tau įdomios mergaičių paslaptys, jų nuodėmės, a? Juk vyrai gundo ir veda moterys iš doros kelio, paskui jie reikalauja išpažinti jiems  nuodėmes, atskleisti visas paslaptys ir galu gale jie sprendžia paviešinti tas paslaptys, atleisti tas nuodėmes ar ne. Tai neteisinga, teks skustis lygių galimybių kontrolierei.

256

Sveiki! Geros dienos visiems :love: O mano išpažintis šiandien prasidės liūdna gaida.Lygiai prieš 30 metų žuvo mano dukrytė,gimusi šią dieną...

257

Labukas!
Fortunel - uzjauciu... liudna del tavo dukreles...

O cia kokias nuodemes reik ispazinti? Buvusias, esamas, ar dar tas, kurias planuoju padaryt? :P

258

Matyt,tiks visos :crazyfun:

259

Joana написал(а):

Tai neteisinga, teks skustis lygių galimybių kontrolierei.

Nuodėmes gali išklausyti bet kas, tik jų viešinti - nevalia.
Kontrolieriai irgi klysta, o atleisti, galime tik vienas kitam. Bet tada kunigai
neteks duonos, nes kitos religijos, nuodėmių paslapties nepripažįsta.
Evangelikų kunigas būna vedęs ir skaito pradžioje mišių, galimas nuodėmes.
Žmogus turintis tokią nuodėmę išpažįsta sau ir pažada pasitaisyti - mintimis.
Tai va, tik mus katalikus laužia ir baudžia. :no:

260

Fortūna написал(а):

O cia kokias nuodemes reik ispazinti? Buvusias, esamas, ar dar tas, kurias planuoju padaryt?

Tavo nuodėmės pagarsintos ir atleistos, nes knygelę klebonas privertė atnešti. Kitą sekmadienį
jau mane tardė, ar aš tiesą parašiau, kad ta mergaitė už nosies mane vedžiojo.
- Paskiau, kad romaniukas išgalvotas, ir kad Tinai nepakenks. Tada atleido man nuodėmes, ir
liepė gailėtis, kad ta Tina dar ausų neišplovė man. Nesupratau, kodėl ji man turėjo plauti
ausis, juk aš ją mylėjau... :love:

Вы здесь » UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS » Pirmas forumas » Labarytis - Tik nepamirškime, kad turime čia užsukti...