Aš naudojuosi šituo, yra daug kalbų, pabandyk gal patiks:
POKALBIAI APIE VISKĄ , SU MARIJANA
Сообщений 181 страница 200 из 401
Поделиться1822010-10-31 20:50:00
Marijana, paaiškink ką tu nori sužinoti, ką ir iš kur ir į ką įkelti, parašyk smulkiai, ko nesuprąsi klausk dar kartą.
Отредактировано Joana (2010-10-31 22:00:28)
Поделиться1832010-10-31 21:58:20
Jei nori išleisti klipų albumą, tai verčiau tegu pasieško originalų, kuriuos kėlė į atitinkamas svetaines. Juk kažkur turi būti originalai?
Parsiųsti iš svetainių įmanoma, bet parsiųsti variantai greičiausiai bus prastesnės kokybės (jie suspaudžiami transliavimui per internetą) ir bus netinkamo publikavimui formato (.flv, pavyzdžiui, kadangi demonstravimui naudojamas flash grotuvas). Iš to albumo nesuręsi.
Universalus variantas klipams parsiųsti (iš pradžių perskaityti - po to mėginti!):
Naudojame Mozilla grupės naršyklę. Pavyzdžiui, Firefox Windowsams.
1. A. Jei naršyklė anglų kalba, tai meniu juostoje surandame punktą Tools (Įrankiai) ir paspaudę išsirenkame Add-ons (Priedai). Atsidariusio lango viršuje ieškome Get Add-ons (Atsisiųsti priedus). Paspaudžiame. Dabar kiek žemiau matome paieškos lauką. Įrašome jame priedo pavadinimą - DownThemAll!. Spaudžiame ant greta esančios ikonėlės. Iš paieškos rezultatų išsirenkame šį priedą ir spaudžiame greta esantį mygtuką Add to Firefox (Pridėti prie naršyklės).
B. Arba galima naršyklėje įvesti šį adresą - https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/201/. Jei niekas nepasikeitė (nuo mano laiško laiko) ir matote, kad čia siūlomas priedas DownThemAll!, tai paspauskite mygtuką Add to Firefox.
2. Atsidariusiame langelyje naršyklė paklaus, ar tikrai norite įdiegti šį priedą. Palaukite kelias sekundes ir kai mygtukas Install (Diegti) taps aktyvus, paspauskite jį. Jei dar ko klaus, atsakykite teigiamai. Galų gale jūsų naršyklė turės persikrauti. Jei ji to nepadaro, tai išjunkite ir įjunkite ją savo rankomis.
3. Dabar kai nueisite į puslapį, kuriame yra klipas, ir šį klipą paleisite, informacinėje naršyklės juostoje (esančioje pačioje naršyklės lango apačioje) pamatysite specialų ženkliuką - tarsi kino juostos gabaliuką ir oranžinį žaibą fone. Spragtelėkite šį ženkliuką. Atsidariusiame langelyje galite pasirinkti, kur išsaugosite klipą - Save files in, ir kaip pavadinsite failą - Renaming mask. Keisdami failo pavadinimą, verčiau keiskite tik pirmą dalį, o .*ext* dalį palikite - tokiu būdu bus parinktas teisingas plėtinys pagal failo tipą. Dabar spauskite mygtuką Start, ir klipas bus išsaugotas parinktame kataloge.
Šis būdas tinka ir parsiuntimui iš Netlog. Galbūt savo įkeltus klipus iš Netlog galima gauti ir kokiu paprastesniu būdu, bet Netlog aš nenaudoju ir tų būdų nežinau. O kai pamėginau testavimo sumetimais ten ką įkelti, tai jų sistema spjaudėsi, kad per daug apkrauta ir "pamėginkit vėliau". Iš Netlogo nuorodą galima gauti (teoriškai) paspaudus ant šalia klipo esančio užrašo Įdėti į... Bet man asmeniškai tas punktas neveikia.
Поделиться1842010-11-01 12:52:49
Kam tu tokius dalykus dedi į draugauki.me į Netlogą, juk aš ne kartą tau ir
kitiems sakiau, kad jie viską siunčia į internetines erdves, o ten reikia autorizuotis ir mokesčių inspekcija
PRADĖS TAVE PERSEKIOTI, KAD SUSIMOKĖTUM PELNO MOKESČIUS.
Dabar už viską reikia mokėti ir net aš už knygas sumokėjau PVM,
Поделиться1852010-11-01 15:12:46
O TAI KUR MAN DĖTI?Į TAVO SVETAINĘ NEINA, NES NĖRA URL.Be to tie klipai jau seniai įdėti.Ir kaip tu juos iš tenai atkėlei?
Bandžiau prisiregistruoti YOU TUBĖJE, BET REIKALAUJA pirma išsiregistruoti iš GOGLE.Nežinau, aš pati bijau, iš Gogle išsiregistruosiu, o jeigu ten prisiregistruoti nepavyks?
Reikia laukti protingesnio, kad man padėtų išspręsti šias problemas.
Bet kur tokį rasti?
Nepaprastai man trukdo kompiuterijos žinių neturėjimas...
Поделиться1862010-11-01 18:52:05
Klausyk išradingoji panele!!!
Ar tau būtina registruotis tuo pačiu vardu, aš kitoje vietoje ir registruojuosi kitu
vardu. Kaip tu ir sakei į yutuba bandžiau registruotis vomu, tai priėmė, bet į
gmailą užblokavo priėjimą.
Kadangi buvau asilas, tai dabar prisiregistravau asilo vardu, o gmailus susigrąžinau.
Taigi viso turiu virš 15 paštų, strugas, strugas13, muntas mmuntas vomas - gmailai.
Apuokas28 jandex, vomas13 mail.ru ir net tarptautiniai.
Taigi atsidaryk kitu vardu ir nebus vargo.
Šioje svetainėje sukilnoti galiu ir aš, o kitose aš ne viršininkas, mane patį veja lauk.
PARAŠYK AR rimtai nori ir ko? Nes aš galiu ne ten sukelti.
Поделиться1872010-11-01 23:09:20
Aš norėčiau į youtube, nes ten nereikalauja URL IR IŠ TEN LENGVA PASIIMTI IR SUKELTI Į SVETAINĘ.Vardu galima ir kitu, koks skirtumas. Bet aš nemoku, kaip tai padaryti.Ir paštų galėčiau daugiau atsidaryti, ten galėčiau susikelti vaizdo klipus.Bet aš irgi esu asilas, šimtą kartų didesnis už tave, tad be pagalbos nieko nepadarysiu...
Поделиться1882010-11-02 09:19:34
Labas Stasy. Aš pagslvojau, gal tu norėtum į savo svetainę pakviesti mano draugę Eleną.Ji Draugaukim.me ir forume rašė kaip Elena, o Drauguose Daina.
Su kompiuteriu jai irgi sekasi prastokai, bet jos visai neblogos eilės. Aš esu sukūrusi kelis klipus su jos eilėmis. Vienas iš jų - Rudenėli dar palauk Pasižiūrėk.
Jeigu patiks, tai aš jos elektroninį paštą turiu...
O JI IEŠKO PRIEGLAUDOS nes neturi kur talpinti savo eilių.
Поделиться1892010-11-02 16:54:10
Geram žmogui negaila nieko. PERDUOK, kad registruotūsi į https://http2bb.2bb.ru/
Pas mus skaitosi kūrybinė svetainė ir visiems norintiems vietos yra, - taigi
pirmyn, gali ir šiaip plepėtojų ateiti, aš ne prieš, bet pats kviesti negaliu, Gintaras
sakys, kad tai ne sąžininga. Tai žmonės tegul patys renkasi, kur jiems geriau.
Поделиться1902010-11-03 08:40:20
Už parduotą paveikslą nulupo devynis kailius (6)
Savivaldybei pardavęs šį paveikslą Gargždų tautodailininkas J.Ramanauskas neteko ir dalies savo pensijos. E.Kazlaučiūnaitės nuotr.
Apie 20 metų paveikslus tapantis 70-metis tautodailininkas iš Gargždų Juozas Ramanauskas įsitikino – šiais laikais savo kūrinį pardavusiam pensininkui gali tekti skaičiuoti ne pelną, o nuostolį.
Klaipėdos rajono savivaldybei savo paveikslą pardavęs gargždiškis nemaloniai nustebo kitą mėnesį gavęs mažesnę pensiją.
MARIJANA - aš tave įspėju, būk ATSARGI SU SAVO PAVEIKSLAIS, kad nenukentėtum ir tu,
geriau paskaityk, kas kitiems nutinka. AŠ UŽ SAVO KNYGELES, KURIAS IŠSILEIDAU UŽ SAVO PINIGUS
SUMOKĖJAU PVM, ir dar jei parduočiau, turėčiau mokėti pelno mokestį. todėl būk atsargi ir nepardavinėk,
o paskaityk, kas būna kitiems, kuriuos pagauna parduodant?
Поделиться1912010-11-03 10:50:43
Ačiū, Vomai, kad perspėjai. Aš kol kas savo paveikslų oficialiai nepardavinėju.Bet draugė iš Italijos tikrai nori pirkti. Ir dar nori, kad pasiūsčiau paštu, tada jau gali pričiupti...Reiks paštu nebesiūsti, kai atvažiuos į Lietuvą, tai ir parsiveš.
Поделиться1922010-11-03 15:35:44
Ale kad ir gudrumas, O juk meno kūrinių išvežti į užsienį negalima, reikia muita susimokėti
Поделиться1932010-11-03 17:08:35
Man visai apsisuko galva, o jeigu aš norėčia padovanoti paveikslą žmogui, gyvenančiam užsieny, negi ir to negaliu. Juk čia tik paprastas mano siuvinėtas paveikslas, negi iš mano rankų darbo turi uždirbti valstybė.?
Поделиться1942010-11-03 19:42:15
Aš nieko netvirtinu ir net nežinau, kaip ten daro, tame pasienyje.
Yra kažkur komisija ir įvertina, meno kūrinio vertę. Didelės vertės kūriniai išvežami
tik su kultūros paveldo leidimu, žinoma susimokėjus muito mokesčius.
Juk turbūt girdėjai, kad per sieną pervežti, yra tam tikros leistinos normos, o jeigu jas
viršini, jau reikia mokėti muitinės mokestį. Taigi va, su bet kokiu meno kūriniu
reikia elgtis atsargiai ir pirma susižinoti, kad ir paskambinti tikslios informacijos.
Kiekviename rajono centre yra muitinės tarnyba, manau ten suteiktų informaciją.
Поделиться1952010-11-04 10:13:44
Reikės pasidomėti.Ir kiek bereikalingų problemų valstybė sukelia paprastam žmogui. Dirbi, vargsti, įdedi savo lėšų, o rezultate, nesi savo kūrinio šeimininkas. Jeigu jį nori realizuoti, tai valstybė turi gauti iš to pelną, o tau lieka tik trupiniai, kurie nepadengia įdėtų lėšų...
Поделиться1962010-11-04 14:44:02
Aš apie tai ir kalbėjau Marijai,kad mane gaudė už išleistas knygeles,todėl prašiau,kad nebedarytų klipų su mano eilėm.Atrodo,kol kas ramu,bet priklausys nuo to,kur ir kaip juos naudos Marija.Atsarga gėdos nedaro...
Поделиться1972010-11-04 23:45:05
Bandžiau priregistruoti savo draugę, bet mums nepasisekė. Jos vardas Daina o slapyvardis Elena Abi labai raštingos, ir rezultatas nulinis...Gal padėsi išspręsti mums šią problemą?
Jos elektroninis paštas:
elenaskireliene@gmail.com
Поделиться1982010-11-06 20:00:50
Jau viskas sutvarkyta ir tema jai atidaryta po tavimi
Поделиться1992010-11-06 20:09:44
Ačiū, reikės paskambinti jai ir pasakyti. Jai dabar didelėįs asmeninės problemos, sunkiai susirgo jos mama, tad gali greitai ir nepasirodyti.
Aš jai parašysiu į Draugus, kai tik galės, tai ir pasirodys.
Поделиться2002010-11-16 21:23:25
[реклама вместо картинки]