Aš esu įsitikinusi, kad man pavyks, nes man kantrybės ir atkaklumo tikrai netrūksta...Tik kad kuo greičiau pas isektų išspręsti mano kompiuterio problemas.O tada jau į priekį...
Matau, kad ir tau problemų netrūksta Matyt mūsų likimai labai panašūs...
POKALBIAI APIE VISKĄ , SU MARIJANA
Сообщений 121 страница 140 из 401
Поделиться1212010-09-22 11:03:40
Поделиться1222010-09-22 13:38:00
Kol žmogus gyvas tol kruti, o kompas , tas bgėdis
atima paskutines jėgas.
Поделиться1232010-09-22 15:55:25
Begėdis, o net neraudonuoja...
Поделиться1242010-09-22 19:03:47
Tik lūpos
[взломанный сайт]
Поделиться1252010-09-22 22:30:28
Ar kompiuteris ir lūpas turi...Nežinojau, būčiau paprašiusi... nekalto bučinio...
Поделиться1262010-09-23 00:55:42
:shine:
Поделиться1272010-09-23 10:19:20
Stebuklai, pasisekė ištrinti.Ko gero mano kompiuteris pats susireguliavo...Kad dar ir klipus pradėtų kurti, tai nebereikėtų ir meistro.Reikės patikrinti...
Поделиться1282010-09-23 10:36:42
Nebežinau, kokioji temoje rašei, kaip reikia padidinti paveikslą. bŪK GERAS, PRIMINK, GAL IR MAN PAVYKTŲ.
Поделиться1292010-09-23 13:25:36
Įdėjusi savo mažą paspausk ant jo ir atsivers didelis, o tada jį nukopijuok ir
tą puslapį su x-iuku kampe - ištrink
Atvirs tavo senasis mažiukas ir jeme vėl įdėk didelį, tik jau per 12 ikoną - keturkampius ir viskas
Поделиться1302010-09-23 18:45:05
O kur dingo URL -as? Vomas
Štai jis - https://forumupload.ru/uploads/0000/20/15/18211-3-f.jpg O jį reikia įdėti tarp --
Jei taip neleidžia, dėk rankiniu būdu, tik nepalik tarpų
Поделиться1312010-09-26 21:09:16
http://video.mail.ru/mail/martyshka55/_myvideo/9.html
Поделиться1322010-09-27 14:55:03
--
http:// bet trūksta likusio URL-o.
[img turi būti priekyje ir pabaigoje o visas kodas viduryje.
Va paspausk redaguoti ir pasižiūrėk, kaip turi būti.
Поделиться1332010-10-08 16:36:17
Ačiu, nekoks iš maqęs eiliuotojas. Nors jei labai pasistengčiau, gal ką nors ir sulipdyčiau. Iš pat mažų dienų mane traukia eilės. Daug jų esu perskaičiusi, daug posmų moku mintinai.Bet pačiai eiliuoti man nEbuvo laiko, dirbau darbą, kuriame nebuvo vietos eilėm, po išėjimo į pensiją visą mano gyvenimą užėmė siuvinėjimasDabar to laiko irgi nelabai turiu.Reikia rašyti dienoraštį, sukuriu vieną kitą klipą. Dabar esu nuplanaviusi pristatyti visus savo paveikslus video klipų pavidalu.O dar Netlog svetainė, Draugų svetainė.Bendravimas per Skype, Draugauki.me.
O IR MŪSŲ SVETAINĖ ATIMA DAUG LAIKO.Pavyzdžiui vakar, beveik visą dieną praleidau susirašinėdama...Kitiem darbam nebeliko laiko Juk reikia ir laikraštį paskaityti, labai myliu muziką, būtinai per dieną jai paskiriu nors valandą laikoTai taip ir skrieja laikas, čia rytas o jau žiūrėk 24val. O SU STASIU MUDVIEJŲ BENDRAVIMAS kažkoks nenusakomas...Matyt labai jau panašūs mūsų charakteriai, mes kaip du ožiai ant siaUro liepto...Stasys eilėmis ,aš irgi eilėmis, JEIGU STASYS su nelabai rimtomis užuominomis - pašmaikštavimais ir aš stengiuosi nenusileisti.Tai taip ir kandžiojamės...O dar darbo su kompiuteriu problemos. Labai man trukdo rankos, be to žinių nebuvimas. kIEKVIENAS NAUJAS ĮGŪDIS - kRYŽIAUS KELIAI. Taip kad nuobodžiauti tikrai nelieka laiko
Поделиться1342010-10-10 10:20:12
O Dieve,kiek čia reikia darbo,kantrybės ir meniškumo.Manau,reikia ir piešt labai gražiai,kad tokie šedevrai gautųsi?Bet man ir dar vienas klausimas kirba-siuvinėjant kas keli dygsneliai keičiasi spalvos.Ką rekia daryt-siuvinėt iš karto su keliais siūlais,nutraukt ir vert kitą ar paveikslo antroje pusėje tempt iki kol to paties vėl prireiks?Žoiu,man neaiški darbo technologija.Būsiu dėkinga paaiškinimą.
Поделиться1352010-10-10 10:53:52
Mane irgi labai žavi ir stebina Marijanos darbai, kai tik atsidarau šią ar draugaukim svetainę vis iš naujo peržiūriu tuos darbus ir vis stebiuosi ir grožiuosi jais. O pati darbo technologija, gal būt, kaip ir visų menininkų ar auksarankių meistrų ,yra firmos ar ąsmeninė paslaptis.
Aš tuo neužsiiminėju, nes mano rankos ir galvelė to nesugeba, bet mano nuomone aš dirbčiau vienu metu tik su viena spalva, ,juk čia kryželiu siūvinėjimas, o po to su kita ir t.t. Na gal aš ne taip suprantu, bet čia tik man nuomonė.
Поделиться1362010-10-10 11:01:51
Siuvinėti reikia pradėti nuo vidurio. pASIRENKI KOKIĄ NORS VIENĄ DETALĘ, PVZ. žirgą ar medį.
Jeigu siuvinėji be scemos, o iš savo galvos, tada reikia detalių kontūrus pasižymėti pieštuku ant medžiagos.Taip siuvinėtas paveikslas Žiema. Pasižiūrėjau į atvirutę ir pagal ją pasidariau brėžinuką.Dabar daugiausia siuvinėju pagal schemas, kur yra viskas parodyta. Tereikia tik susiskaičiuoti langeliu. o dėl spalvų, tai pasiemi detalę , susiskaičiuoji spalvas, ir įsiveri tiek pat adatų, kiek reikės spalvų.Jeigu esi įgudęs , tai galima viena spalva išsiuvinėti ir daugiau langelių.Tempti galima tik per 2 3 langeliusO JEIGU DIDESNIS ATSTUMAS, TADA REIKIA ANTROJE SIUVINIO PUSĖJE SIŪLĄ PASLĖPTI ir nukirpti Pradedant taip pat reikia siūlą paslėpti o mazgo megsti negalima.Vienu žodžiu, reikia labai atidžiai žiūrėti į brėžinį ir skaičiuoti.Siuvinėjant figūras, visada reikia pirmiausia išsiuvinėti svarbiausią detalę, pvz. žmogaus veidą.Tik išsiuvinėjus visas figūras, galima siuvinėti ir foną. Siuvinėjimas, ypaš kryžiuku, tai kruvinas darbas. Geriau jau šia liga nesusirgti.Tiesa, viena spalva siuvinėįti lengviau, o siuvinys irgi gerai atrodo.Įkelsiu vieną, pasižiūrėsi. :angry:Joana, su viena spalva dirbti neišeina, nes darbo pabaigoje detalių nebebus galima sujungti.Juk čia ne kompiuteris, žmogaus galva taip tiksliai nesuskaičiuoja Ir gale ,rezultatas - chaosas, darbas tik į šiukšlių dėžę, arba krosnį. Todėl pradedantiems ir rekomenduoju pradėti siuvinėti viena spalva.
O GAL ORGANIZUOJAM KURSUS?Aš jau kelias mergaites esu išmokiusi, dabar jau siuvinėja sudėtingus paveikslus.
Поделиться1372010-10-10 11:15:29
Ačiū,jau protingesnė.hBet iš dūšios sakau-tai LABAI GRAŽU.Linkiu tos kantrybės ir kruopštumo niekada nepamest.Ir dar vienas klausimas: ar kada nors buvo darbų paroda?Tokių paveikslų dulkėt negalima leist-būtina juos rodyti.
Поделиться1382010-10-10 12:54:11
Rajone parodŲ BUVO NEMAŽAI.Buvau kviesta ir į respublikinę parodą, bet neturėjau galimybės dalyvauti. Keli mano darbai yra pristyatyti žurnale - Siuvinėtų paveikslų katalogas.
Įkeliu vienspalvių paveikslų.
Поделиться1392010-10-10 17:15:47
Na kad ir vienos spalvos lygiai taip pat gražiai atrodo.O tokių rankdarbių žurnalus mūsų biblioteka gauna.Ryt nuėjusi į darbą būtinai pažiūrėsiu.kada nežinojau nei vardo,nei pavardės,tai žiūri ir dėmesio nekreipi,o kada žinai,kas autorius,visai kitaip atrodo.Ot tada parašysiu ką mačiau.
Поделиться1402010-10-10 17:48:18
Fortūna, atrodo, kad PRAEITŲ METŲ siuvinėtų paveikslų kataloge. Kitų NEATSIMENU METŲ, ŽLNAU KAD ŽURNALE RANKDARBIAI IR VISAŽINIS.