Sveiki atvykę į http://www.liveinternet.ru/images/smilies/oct/crash.gifvetainę!

UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS

Объявление

Neparašius nei vienos žinutės, narys ŠALINAMAS

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS » Sūdomos mintys » JOANOS BŪRIMO NAMAI

JOANOS BŪRIMO NAMAI

Сообщений 241 страница 260 из 356

241

Taigi rašiau,kad nieko neprisimenu.Na,bernų netrūko,bet kad pasakot lyg ir nėra ką...

242

:D  :D  :D  :love:

243

Jei jau taip reikia kažką pasakyt,tai aš eilėmis... :blush:

LIKIMO  TRUPINIAI

Lėkė dienos,lėkė naktys,
Tartum traukiniai.
Dingo laimė,dingo meilė-
Liko trupiniai...

Šildė saulė,švietė mėnuo-
  Rinkom žvaigždeles.
  Ir kuždėjo,ir žadėjo:
  ,,Meilė mus suves!,,

Prie upelio žalio vingio
Skynė ramunes
Ir bučiuodamas šnabždėjo:
,,Nepamiršk manęs...,,

Ir alyvos penkialapės
  Sakė,bus gerai!
  Pasirodo,jos suklydo-
  Liko pelenai...

Nebešviečia,nebešildo,
Džiaugsmas praeity.
Neprikelsi,neprišauksi-
Viskas jau toli...

Iš tos meilės ir svajonių
  Liko pažadai.
  Atminimui-vien tik vardas
  Ir liūdni aidai...

Tai va... Taip skambėtų mano dienoraštis :rofl:

244

http://rusbiz.clan.su/blog/piramidy_svj … 03-22-5376

245

Kame reikalas,kad tiek laiko būrimo namai užrakinti???

246

Ką ten pribūrsi, kad ir be būrtų pasaulis atsistojo ant ausų. Raganos taip pat stojo į darbo biržą.

247

Nagali būti!!!   Tai ką,teks keisti darbų profilį? :D

248

Nieko pasaulyje nėra pastovaus, keičiam darbus, gyvenimo nuostatas, vyrus ir žmonas. Ką padarysi - toks gyvenimas!

249

Marijana написал(а):

Gal Joana pasiaukok visų mūsų labui?

Vieną kartą gyvenime jau buvau gavusi pasiūlymą aukotis visų labui, bet aš nesupratlyva visai ar nemokėjau aukotis bendram reikalui ir nesutikau.
O buvo taip: turėjau viršininkę moterį, bet tai buvo nepaprasta moteris, o kaip sakoma ,,kūmelė su pautais". Kad gauti paskyras iš ministerijos reikėjo juos ten patepti, taigi pas mus būdavo dažnai vaišinami svečiai iš ministerijos, o kartais su jais atvažiuodavo ir atstovai iš sąjunginės ministerijos. Tuos Maskvos svečius mūsų Vilniaus ponai ir atsiveždavo. Mūsų ponia viršininkė pristatydavo mūs jaunas jiems patarnauti, aš buvau naujokė, tai iš pradžiu patarnavau tik kaip oficiantė, bet baliui įsisiūbavus, viršininkė liepė sėsti su visais prie stalo ir išgerti už svečius, aš pusiau blaivininkė, gerti bandau atsisakyti, nors mano kitos bendradarbės jau gerokai įšylusios ir glamžomos tų svetelių. Viršininkė mane stūmteli vienam ponui maskviškiui ant kelių, tas čiumpa mane į glėbį , mirkteli mano poniai, bruka į rankas šampano taurę ir siūlo brudenšaftą, o viena ranka jau lenda man po sijonu. Aš nepagarbiai tam ponui kertu per ranką ir bandau išsilaisvinti iš jo , kai jis pabando užkišti ranką ir už palaidinės, stumteliu smarkiai ir suduodu per kitą ranką. Mano ponia viršininkė pasiunta matydama, kad aš priešinus svečiui iš Maskvos, na kur tai matyta, tokio įžūlumo neparodė nei viena pavaldinė. Ponia jau gerokai įmetusi ir rėžia pasilenkusi per stalą man:
- Ką, ar tik aš viena turiu plėšyti savo p....dą, kad gauti paskyras naujiems automobiliams ir įrenginiams, o tu ką šventoji?
Ir paleidžia visą seriją triaukščių keiksmažodžių man. Sugriebiu šampano taurę stovėjusią ant stalo ir šliūkšteliu visą jos tūrinį viršininkei į veidą. Minutei visi nutyla, letenos laikiusios mane atsileidžia, išsiveržiu iš užstalės ir maunu pro duris.
Rytą suskamba telefonas, gaunu vėl keiksmažodžių porciją ir pranešimą, kad atleidžiama iš darbo.
Tai matote, kokia aš nesupratinga ir nemoku aukotis kolektyvo labui. Atleiskite, kokia esu, tokia esu.

250

Ką padarysi:-Ne tai ne...

251

Ar negalėtum išvaražyti,kur dingo mūsų naujokė Alona?

252

Na tai, Vomai, savo komentarą  įžeidžianti ištrynei, kai gavai irgi nelabai malonu atgal. Na va, kai tau kas nepatinka tai mikliai susitvarkai ir su kitu komentarais. Nereikia , kad ir moki, kitų be reikalo skaidžiai įžeidinėti. Visiems būna blogų nuotaikų, bėdų, bet saikas būtinas.

253

O KAS MAN RŪPI, ką jūs darote ar nedarote, juk kiekvienas rūpinas savo reikalais.
Už svetainės taktiką atsakau aš, todėl ir neleidžiu kilti nesusipratimams.
Jei rimtai įsižeidei Joana - ATSIPRAŠAU, O už pagiežingus pasisakmus, jei tik pastebėsiu...
Visada juos išvalysiu. Karšta košė greitai prisvyla.

254

Šį kartą tu negražiai atsiliepei į visai nieko neįžeidžianti komentarą, taip, kad nereikia lia - lia.Pats užvirei šią košę, o valyti gali ką tik nori, teks pagalvoti ir man, gal iš viso išvalyti visus savo komentarus. Esu sena, perkarusi katė, bet bizūnas man nepriimtinas ir velniškai nesinori prarasti savo žodžio laisvės. Gali daryti ką manai tinkama, gali blokuoti, gali išmesti, gyvenime visuomet atradimai eina su praradimais.

255

Nesuprantu, ko užsidegiai, juk visą laiką šposinom, traukėm vieni kitus per dantį ir
niekas nepasidarė. Jeigu kas ir nukentėjo, tai Marijana, bet ji atsišposina ir neima į galvą.
Norint, galima vos ne prie kiekvieno mano žodžio prikibti.
Ne šventas aš, tokie mano šposai ne visiems suprantami. 
GAL IR PER DAUG ĮSIVAŽIAVOME, NEMATAU KAD IR JŪS LABAI SMULKINTUMĖTĖS.
Bet aš nutyliu ir praleidžiu, kaip šposą. Jeigu visi taip reguosime, čia vėl nė vieno neliks,
nes grandinėmis niekas nepririša.
Aš jau pasenau, daugiau neįstengiu rašyti ir svetainė man - nereikalinga.
Galiu ir aš neiti, nuo to internetas, nesumažės. o JEIGU TAU PRIEŠ VELYKAS,
Mano atsiprašymo per mažai, gali išeiti, aš tikrai neverksiu ir neįkalbinėsiu,
o ką man reikės tą ir ištrinsiu.
Davai - pasisakykite visos, jei tokia svetainė daugiau nebereikalinga, po Šv. Velykų
įšregistruoju, o intriguoti neleisiu, nes ji skirta kūrybai, o ne ginčams.

ADMINISTRATORIUS

Santykių aiškinimuisi visose Svetainėse naudojamas privatus paštas PS.
Žiūrėkite pačiame viršuje kur grfa SOOBČIENIJA.
TEN PRIVATUS SLAPTAS PAŠTAS IR MATO JĮ TIK SIUNTĖJAS IR JO GAVĖJAS.
Čia santykių aišinimai - neleidžiami.

256

Na, aš ne kūrėjas, o tik kūrybos vartotojas. Nevisiems dievas davė talentą , bet taip iš pat pradžių ir reikėjo pasakyti, kad čia svetainė tik kūrybai, o ne draugiškiems pasiplepėjimams, pajuokavimams, pabendravimams. Taip pat suprantu, kad kas leidžiama Jupiteriui, tas neleidžiama Jaučiui. Tik nesupratau, kad čia galima talpinti tik savo kūrybą ir aptarinėti Jūsų .

vomas написал(а):

Už svetainės taktiką atsakau

Bet gi aš nieko, kas prieštarautų įstatymams, ar moralei neparašiau, taigi įstatymų jokių nepažeidžiau, tik truputi atsimušiau į Tavo įžeidžiantį komentarą ir kol negaunu su ,,mazgote" per veidą , tol niekada niekam grubiai nekomentuoju.
Viską supratau, santykių niekur nesiaiškinsiu.
Sekmės ir kantrybės tvarkant savo svetainę.
Atėjo didžiosios metų šventės, šv. Velykos, tą proga reikia su visais susitaikyti, taigi, visų šios svetainės dalyvių atsiprašau, jeigu pasijutote įžeisti mano žodžių.
Gražių ir prasmingų švenčių.
Su pagarba Joana.

257

Štai ir užklupo antroji velykų diena. Sako pagirios sunkios, tai netikiu, kad kas laužys galveles
- berašydami. Svečių išlydėjimas, arba pačių grįžimas iš svečių, daugiau rūpestėlis nei malonumas.
Apgalvodamas savo šventes, parašysiu ir pamokysiu Joaną naudotis Privačiu paštu.
Taigi visi pastebėją viršuje po žodžiu SOOBŠČIENIJA skaičiuką 1.2. ar 3 žinokite, kad ten yra
neperskaityti jūsų asmeniniai svetainės laiškai, o kiek jų parodo skaičiukas.
Paspaudus ant žodžio Soobščienija, paštas atsidaro ir belieka pasukinti pele aukštin - žemyn.
kad rastum vardą, kas parašė.
Tada jau paspaudi ant savo vardo ir laiškas atsidaro.
TOLIAU SEKA otvietit ir paspaudus atsiranda rašymo lapas, kur ir parašai atsakymą.
Nepamirškite pasiūsti - otpravit. Jei norite ištrinti, ar per daug prisikaupė laiškų, ties
tuo laišku padėkite varnelę ir paspauskite vūdalit. Tas laiškas dings.
Naudotis paštu išmokti nesunku, taip daro visi forumai ir svetainės, nes nėra namų be dūmų,
o ugnis gesinama būtent ten, Kur mes rašome komentarus, peštynės negali atsispindėti, nes
bus blogas tas moderatorius, kuris praleido tokią žinutę ir savo ruožtu Adminas.
Vienintelis modiatorius pas mus Marijana, nes daugiau nereikia, ir aš tvarkau  žinutes.
Kadangi didelių išsišokimų nebūdavo, pavykgavo atsišposinti, bet jeigu nieko nedarysi
svetainė perkais ir sudegs.
Kad ir Netloge, neparašysi ką norii ir neįkelsi kokią nori nuotrauką. Todėl kviečiu santarvės, o
norint išsisakyti tik per privatų paštą, nes svetainėje bus ištrinta.
Dbar Joana eik į privarą ten tavęs laukia atsakymas.

258

Mano mielieji!
JOANA !!!!!
Tik dabar "atradau" si jusu toki nuostabu puslapiuka! Joana, perskaiciau tavo atsiminimus! Nuostabu! Turi rasymo talenta! Ir visai nepataikauju!Man labai labai patiko skaityti! Ir eilerasti gera sukurei! Fainuole! :)
Chebryte, nesipykit, ka! Jus visi cia labai saunus! Ir musu cia tiek mazai, kad tikrai nesinoretu, jog del kazkokiu nesusipratimu, del smulkmenu isbyretume...
Didziosios pavasario Sventes proga - nesipykime ir vieni kitiems atleiskime.
Joana - buckis tau! Tu saunuole! Nedink!!!! :yep:

259

Joanaaaaaaaaaaaa!

260

Manau, kad Joana dabar parašytų taip, bet supykusi tingi:

Va, taip‼ :)

Šįryt, kol dažiausi, penkis kartus alpau nuo savo grožio.
Mes, moterys, stiprios – ir šiukšles išnešam, ir stogus nunešam, jei reikia.
Moterys neturi viršsvorio, tai – papildomos vietos bučiniams...

Norėjau būti pačia geriausiai – nepavyko. Norėjau tapti pačia blogiausia – nesugebėjau. Teks būti nepakartojamai!..
Aš iškart laikausi trijų dietų – nuo dviejų neprivalgau!
Jis valgo – aš gaminu; jis dėvi – aš skalbiu; jis mėto – aš tvarkau. Ir ką aš be jo daryčiau?
Moterų liaudies žaidimas: pati sugalvojau, pati įsižeidžiau.
Aš – kaip šampanas: galiu būti svaiginanti, bet galiu ir į galvą duoti.

Pats geriausias seksas su tuo, su kuriuo ir be sekso gerai.
Moteris turi priklausyti tam vyrui, kuris jos problemas išsprendžia, bet nesukuria naujų.
Iš principo moteris ir patylėt gali. Bet esmė ta, kad ji tokio principo neturi.
Aš – kaip kabrioletas, tokia puiki, o stogo nėr!..
Mano vyras pradėjo kiekvieną dieną po barus, restoranus ir klubus trankytis! Manęs ieško!
Prabudau, nusiprausiau, pasipuošiau, nusišypsojau ir išėjau pasaulį puošti!
Tikra kalė – ne ta, kuri garsiai šaukia apie savo kališkumą, bet ta, kuri su miela šypsena ir tyliu balsu nuneša stogą ir sugadina gyvenimą.
Aš mėgstu apelsinų sultis, mano draugės – persikų. Tačiau kai susitinkame mes geriame degtinę.
Visos degtinės skonis – vienodas, o nuotykiai - skirtingi!

Вы здесь » UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS » Sūdomos mintys » JOANOS BŪRIMO NAMAI