Sveiki atvykę į http://www.liveinternet.ru/images/smilies/oct/crash.gifvetainę!

UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS

Объявление

Neparašius nei vienos žinutės, narys ŠALINAMAS

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS » Pirmas forumas » Labarytis - Tik nepamirškime, kad turime čia užsukti...

Labarytis - Tik nepamirškime, kad turime čia užsukti...

Сообщений 341 страница 360 из 1000

341

Jau ir Fortūna kojos nevizgina ir nesirabarytuoja   :D

342

Laba diena, mielieji!  :flag:  :flirt:

vomas написал(а):

Jau ir Fortūna kojos nevizgina ir nesirabarytuoja

A ka tai reiskia??? :|

343

Ai, dabar supratau - nesilabarytuoja... Vsio jasno!!!!  :D

344

Jei nesilabarytuoja,tai labadieniuoja! Gi būna dienų lyg tyčia... Tupiu darbe,bibliotekoje vyksta naujos grupės apmokymai dirbti kompais. Pas mane tokios nelabai geros dienos.Kitaip sakant,nekalbadieniai,bet niekur nedingau.Balandis-švaros mėnuo,o kad pamatytute,kas mano kieme,nesistebėtumėt,kodėl aš pradingstu...

345

Taip ir praejo pirmoji darbo savaites diena PIRMADIENIS.valio :flag:

346

Sveika Alona, mano pareiga sutikti svečius, bet kadangi jau spėjai prisiregistruoti,
tai esi šio kuklaus kolektyvo narė. Jeigu jums bus sunku susigaudyti, klauskite nesidrovėkite, -
visuomet paaiškinsime, o dabar priimkite gėlytę:

http://common.mylivepage.net/global/image.gif
http://www.select.lt/selectshop/54053.jpg

347

Sveika, Alona. Nepyk, nepasisveikinau todėl, kad turiu labai daug darbo.
Ruošiuosi respublikineiParkinsono ligos  draugijos konferencijai, klipas, suvenyrai ir kitka. O IR SU SVEIKATA BUVO PROBLEMŲ.
Aš manau, kad mes susidraugausime.
Man labai malonu matyti naują veidą mūsų svetainėje. :love:

348

Sveiki visi ir Alona atskirai - sveika! :flag:

Ko tai kažkaip aptilo visi....  :huh:
Marijana labai uzsiemusi... Fortuna švarinasi... Vomas aptingo...  :dontknow:  :playful:
A kiti ka veikia? :writing:

349

Dar kartą labas rytas.Klipą- vieną jau padariau. bet įdėsiu tik po konferencijos. Dar darysiu antrą.Dabar renkuosi medžiagą.
Šiaip viskas gerai. retkarčiais užsuksiu. :writing:

350

Sveiki, gyvi. Turiu problemų su sveikata, todėl laikinai dingstu, tik minutei galiu užsukti. Jums visiems gražių pavasarinių dienų.

351

Sveiki gyvi , dar vienas nenaudėlis galvą pakėlė.
Išsimušiau iš ritmo, nemiegu, bet tik pradedu rašyti ir akys - sulimpa.
Kad taip ilgiau, bet ta šaknis pažiūrėjus į Tiną - škandalą kelia..
Etc, neprižibėjau jaunas, o kam karšinčiai reikalingi.
Atbūname savo paras, pasodinti pačio likimo. :canthearyou:

352

Labas rytas.
Vomai, parodyk ir mums tą savo Tiną, kuriTAU TAIP SUSUKO GALVĄ. :angry:

353

Laba diena!
Vau, Vomukai, kas gi cia dabar tau pasidare...  :crazy: Kiba pavasaris eme belstis i langa tavo... jei saknys jau pradeda skandalytis...  :blush:  :flirt:

Marijana miela, jam, kai gera nuotaika, tai visos moteros patinka  :cool: ... a jau kai bloga nuotaika, tai gauna i kupra nei uz ka... :hobo:

Отредактировано Vinija (2011-04-06 20:29:40)

354

Tau nerodysiu, dar nužiūrėsi, tai kur aš kitą prisijaukinsiu? :canthearyou:

355

Ar čia man nerodysi? Kodėl?Negi aš jau tokia bloga?
Tu pirmas man apie tai užsiminei, o aš galvojau, kad mes draugai ir vienas kitam blogo tikrai nelinkime... :angry:

356

Sveiki! Matau naujų veidų,tai iš tiesų labai malonu :love: Mano švara laukia toliau savo eilės,dabar turiu rimtų rūpestėlių dėl mamytės sveikatos.Nuotaika dar už kefyrą rūgštesnė!...Ir oras toks...

357

Ne oras mūsų mamytes anapilin siunčia. Jos pačios jau išsiruošė kosminiu taku pavaikščioti.
Nepergyvenk knygine mergele, mamelės pas mus pro fortočkas sugrįš... :crazyfun:

358

Ne,oro dėl mamos ligos aš nekaltinu,ji turi aibę labai rimtų ligų,bet jau mūsų medicina...neduok dieve! Nuvežėm į ligoninę iškvietę greitąją,tai daktaras pasakė : ,,miršti,tai mirk,negi nori dar 100 metų gyvent?,,Ir išvarė namo vos judančią! Teko kreiptis pas kitus gydytojus,tai šiandien rezultatai jau geresni.

359

Fortūna написал(а):

daktaras pasakė : ...,,miršti,tai mirk,negi nori dar 100 metų gyvent?,,Ir išvarė namo vos judančią!

KOŠMARAS.....  o.O  :mad:

360

KAD ir aš pešuosi su daktarų komisijom,man nuėmė slaugą,už kurią mokėjo 760 lt.
Paliko tik priežiūrą,oužją moka tik 153lt. Rašiau skundą į Respublikinę komisiją, pakalba gerai
bet praleidau apskundimo terminą. Dabar vėl, iš naujo dokumentų pildymas, tik nežinau, po kurio laiko, galo
po pusmečio?

Вы здесь » UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS » Pirmas forumas » Labarytis - Tik nepamirškime, kad turime čia užsukti...