Sveiki atvykę į http://www.liveinternet.ru/images/smilies/oct/crash.gifvetainę!

UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS

Объявление

Neparašius nei vienos žinutės, narys ŠALINAMAS

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS » Pirmas forumas » Labarytis - Tik nepamirškime, kad turime čia užsukti...

Labarytis - Tik nepamirškime, kad turime čia užsukti...

Сообщений 401 страница 420 из 1000

401

Ne tiek jau daug tų dalyvių. Vinijai ir Marijanai,manau,be eilės, tada Joanai,nes ji gražiai užsiprašė dar anksčiau.O man - jei liks.O jei neliks,nepyksiu,nes suprantu,kad gal yra svarbesnių asabų už mane,artimųjų.Svarbu,kad tas kūdikėlis greičiau patektų į Vomo rankas :writing:

402

Šį kartą man ne tas svarbiausiai, skolinau 1000 ir už jį išleidau, jei dar pašto išlaidas prisiskaičiuoti,
tai man belieka plonytė virvutė ant kaklo, kad nutrūktų. 50 KNYGELIŲ padalinkite ant to 1000.
Tai ir turėsite savikainą. Gėda, kad net draugui neišgaliu padovanoti. Etc, dasigyvenome - rašytojai atsieit. :dontknow:

403

Mielasis, duok sąskaitą į kurią galėčiau pervesti pinigus (aišku su pašto išlaidom) ir aš tuoj pat persiusiu, o gal nori su išperkamu mokesčiu pašte, tai įkainuok ir sumokėsiu pasiimdama, kaip tau patogiau.

404

O GAL KAS NORITE ne popierinės, o WORDE. Viskas tas pats, tik skaitysi kompe ir nemokamai.
Sąskaitą galiu parašyti. tik man gėda iš draugų imti pinigus. :glasses:

405

Gėda pakišk po savo plačią lovą, o aš noriu popierinės ir būtina sąlyga - autografas. Sąskaitos nr. siusk gal į e-mailą, bus saugiau.O draugai supranta, nes visų mūsų finansai kreivi, bet draugų nesiruošiu išnaudoti. Taigi, laukiu!

406

Reikia bent pačiam savo akimis pamatyti, tada ir nuspręsiu.
Juk dar iki manęs neatvežė. :flag:

407

Labas rytas,mielieji! Kelkitės, diena su galu, savaitė ypatinga,rytas nuostabus, gražios ir prasmingos dienos visiems!

408

Laba diena!  :flag:
Oi laukiam laukiam, mes knygeles laukiam...  :jumping: 
Zinoma, kad popierines, zinoma, kad su uzrasu-parasu! O kaip gi! :cool:

409

Sveiki. Laukiat, tai laukiat, o man šienapiūtė. Redaktorė pradėjo reikalauti, vis naujų
nedadarytų darbelių, o kai pradedi skubėti, gerai nesigauna.
Taigi - savo nuotraukos atsisakiau, - nefotogeniškas. Aprašymą ant viršelio, palikau jų
sprendimui. Žinoma, savo nuomonę parašiau, bet per ilga. Tegul pasirenka patys.
Paprašiau, kad ant viršelio būtų daugiau kraujo, tai pagalvos dar.
- Sako, negąsdink žmonių. Va matote, kiekvienas turime savų rūpestėlių. Žinoma,
jums tai neaktualu, o mane maloniai šokdina, juk savo vaikais visi rūpinasi.

410

Labas rytas.
Užjaučiu tave Vomai, bet padėti negaliu. Juk aš ne rašytoja.
O IR VYRAMS NEPROŠAL PATIRTI GIMDYMO SKAUSMUS.
Gal tada geriau supras moteris ir nelaidys savo gėrybių, kur papuola...

411

Marijana, galvojai nugąsdinsi?
PASIKUITĘS PLAUKUOSE, Tikrai nieko neradau ir neiškastruotas...Reiškia
aš tikrai moteris :D

412

Sveiki, gyvi!
Vomai,tavo rūpestėlis bent jau malonus, o savi maži vaikai labai meilūs ir laukiami.

413

Labas vakaras! :flag:  Vomukai, bet juk tai labai malonus rupesteliai. O, kad pasokdina - tai irgi ne i bloga! Vis kazkoks judejimas ir pasikeitimas buityje! A ne taip?!  :cool:

414

Labas vakaras! Tai bent naujieną radau-Vomas MOTERIS :rofl: Tai bus moteriškas kolektyvas :crazyfun:

415

Vinija, nevadink manęs mažybiniu vardu, juokingai skamba, nes aš toks didelis ir gėdinuosi
būti mažiumi. :dontknow:

416

Vomai, nesigėdyk, nes mes čia visi netikri.
Aš manau, kad realiame gyvenime mes esame tikrai geri, jausmingi žmonės...
O POPIERIUS JUK VISKĄ PAKENČIA:Kartais parašome tai, ko tikrovėje tikrai nėra ir negali būti....
Apie kitus nežinau, o man tai pasitaiko.

417

Ale tu tikra Kytrutė :cool:

418

Bet gi mažybiniu vadina ne vien tam,kad atrodytų mažas,o tam,kad parodytų meilę!Argi tai blogai? Kai mane pavadina Aldute,labai miela būna.

419

Juk reikia pateisinti vardą, kurį, beje, pats ir suteikei...

420

Oj, pamiršau pasisveikinti, labas rytas mielieji, su švariuoju ketvirtadieniu! Bėgu ir aš švarintis.

Вы здесь » UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS » Pirmas forumas » Labarytis - Tik nepamirškime, kad turime čia užsukti...