Sveiki atvykę į http://www.liveinternet.ru/images/smilies/oct/crash.gifvetainę!

UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS

Объявление

Neparašius nei vienos žinutės, narys ŠALINAMAS

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS » Pirmas forumas » Labarytis - Tik nepamirškime, kad turime čia užsukti...

Labarytis - Tik nepamirškime, kad turime čia užsukti...

Сообщений 421 страница 440 из 1000

421

Fortūna написал(а):

Bet gi mažybiniu vadina ne vien tam,kad atrodytų mažas,o tam,kad parodytų meilę!Argi tai blogai? Kai mane pavadina Aldute,labai miela būna.

Gerai tu sakai, Aldute, kai sugalvosime numigti, tai ir vardai tokie tiks. :love:

422

Laba diena!  :flag:

Tikrai nemaniau, kad mazybinis vardas "zemina" ar "mazina" zmogu. Jei jau tau taip nemalonu - nebevadinsiu... :dontknow:

423

Atverkime akis, tas kukulakes.
Tada matysime, kad mažybiniais vardais pataikaujama.
Aš gi nenoriu būti išskirtiniu, o su visomis būti lygus, kad prie progos
nepašieptumėte. Ką, ką, bet šposus aš puikiai suprantu ir visada jūs greičiau užsigaunate.
Taigi šią diskusiją laikykime baigta, nes pasakiau atvirai, be užuomenų, kad man čia visi lygūs.
:yep:

424

vomas написал(а):

man čia visi lygūs.

Kur buvo lygybė ten b.....s išaugo ir dar plaukais apžėlė. (Tu mane įsiutinai, dabar atsiimk)

425

:D  :D  :D  :love:

426

Labą vakarą! Girdžiu peštynes-skubu taikyti :D Vaikučiai,gyvenkime draugiškai :D Artėja Velykos,negražu bartis :nope:

427

Pavėlavai Forūna, mudu su Joana jau persiritome ir ji pabuvojo viršuje. Kaip man patinka
kai ginčus laimi moterys.
Juk jos tokios švelnios ir pykstančios myli savo nugalėtąjį... :D

428

vomas написал(а):

...Juk jos tokios švelnios ir pykstančios myli savo nugalėtąjį...

Oi, kaip tu viska zinai... ir viskas gryna tiesa...  :crazyfun:  :yep:
http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a200.gif

429

Labas rytas LYGYBĖS brolijai...
Su ateinančiom šventėm.

430

Labas rytas!  :flag:
Ar jauciat - pavasaris atejo!!!!  :jumping:

431

Laba diena, pavasaris tikrai atėjo , pas mane pražydo krokai ir ankstyvieji narcizai tuoj, tuoj išsiskleis, bet diena apniūkusi, nors šiltoka.
Taigi, iš tikrųjų su pavasariu!

432

Sveiki! Tai kur buvot iki šiol,jei tik dabar pavasarį pamatėt?Jis gi jau seniai šmirinėja. Žolė kai šoktelėjo,tai žiūriu,kad nebeaišku,ką pirmiau griebt daryt?

433

Pas tave Fortūna gal jau senai pavasaris, o pas mūs tik tik šliaužia. Vakar važiavom į sodą, tai tik kačiukai gluosnių geltonuoja, ievos dar nesprogsta, žydi tik krokai, žodžiu dar pilka visur, tik mieste pradeda žolytė kaltis ir tik ten, kur žemėje nutiesta karšto vandens trasa. Pas mus visuomet pavasaris vėluoja apie dvi savaites.

434

Negali būti,juk aš šiaurinėj daly gyvenu!Žydinčių gėlių jau kiek laiko yra,narcizai ir pas mane žydi,krokai seniai nužydėjo,žibutės mėlynuoja,o pavasaris su Velykų bobute kartu žygiuoja :D

435

Aš tik cibulių, keletą laiškų . dėl žalumos, už tvarto įkišau... :D

436

Einan miegoti, nėra kasveikti :hobo:

437

Labas rytas. :love:

438

Labas rytas, su artėjančiom šventėm!

439

Sveiki,marginu kiaušinius.Kas prisidedat? :question:

440

Na tai ką,labą vakarą! Su besibaigiančiom šventėm,su sukultais margučiais :flag:

Вы здесь » UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS » Pirmas forumas » Labarytis - Tik nepamirškime, kad turime čia užsukti...