Sveiki atvykę į http://www.liveinternet.ru/images/smilies/oct/crash.gifvetainę!

UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS

Объявление

Neparašius nei vienos žinutės, narys ŠALINAMAS

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS » Pirmas forumas » Labarytis - Tik nepamirškime, kad turime čia užsukti...

Labarytis - Tik nepamirškime, kad turime čia užsukti...

Сообщений 481 страница 500 из 1000

481

vomas написал(а):

Jei tik aš - valiočiau,
               Vyneliu girdyčiau.
               Visus rūbus nurėdyčiau,
               Girtutėles dulkinčiau!!!

Fuuuuuuuuuuuu... Vomai....  :no:

O Marijana teisi - jai pirmenybe visame kame! Tikrai nesibraunu i pirmunes... :)

482

Oi, net užmiršau pasisveikinti...
LABAS RYTAS ! :flag:
Šiaip tai bjauru ir šalta už lango... lyja... :rain:  Bet lietučio labai jau reikia žemelei! Tegul lyja. Pakentesim... bet už tai paskui kaip viskas gražiai sužaliuos!  :cool:

483

Sveiki,parmazonai! Peršalau,gerklę skauda!Ir masažo nebenoriu...O jei dar akmenėliai nenurinkti,t :playful: ai jau visai...

484

Šiandien vėl kalbanti galva man pranešė, kad užsakymas atliktas,
bet kadangi jų autobusiukas po avarijos dar neatstatytas, tai jie perdavė
mano siuntą privačiam paštui. Tada penktadienyje ko gero jau pavartysiu,
ką tas Skurdukas prikūrė.

485

Labas rytas.
Vomai, negi jau viskas taip beviltiška?
Švelniai paglostysim ir prikelsim tave...naujam gyvenimui...
Ir nesvarbu kuri...

486

Žinoma, aš ne prieš susitikti. Tik tai daryti turi sveiki žmonės. Kokie atstumai mus skiria,
ir kiek tokie malonumai kainuoja.
Marijana ne mananau, kad tai protingos mintys.
Jei jau aš kalbu apie slaugą, tai gerai nėra. :huh:

487

Negi tu manęs dar lig šiolei neperpratai?
Juk ir mano jėgoms tokie atstumai beveik neįveikiami.
Ir rašau, kad būtų linksmiau.
Juk pats matai kaip visos sukruto rašyti.

Kaip bus su knygomis, gal tu pirmiausia parašyk kainą ir  :writing: savo pašto adresą, tada pasiųsčiau perlaidą, o knygas atsiųstum irgi paštu.

488

Gerai Marijana. Šiandien jau skambino viena leidyklos vadybininkė ir pradėjo zurgti,
kad toks mažas tiražas jiems nuostolingas. Kainuoja pasiuntinių pašto paslaugos, įpakavimas, tara ir t.t.
Paprašė dar 200 lt.
NET IŠSIŽIOJAU, JUK PRADŽIOJ KALBĖJOM, apie kitą sumą;
Pasakiau, kad leidyklos nuostolių nei negalvoju dengti ir išjungiau telefoną.
Po pusvalanžio skambina pati direktorė ir kalbasi jau malonesniu tonu, nes jei aš
neimu tų knygų visai, jiems dar didesnis nuostolis. Ji paaiškino, kad priverstine tvarka,
10 knygų turi atiduoti respublikinėms bibliotekom, ir velnias žino kam dar???
Tada pasakė, kad tuos 200 lt. aš nusiderėjau ir penktadienį pati dalyvaus išsiuntime.
Savo ruožtu pasakiau ir aš, kad už 100 puslapių knygiūkštę man gėda imti 20 litų,
iš draugų ir tai tik nuderėta savikaina.
Žinoma, ji man pasiūlė apsilankyti knygyne ir pasidomėti šiandieninėm kainom.Tada ir
aš jums tą patį galiu pasakyti, kad užeitumėte į knygyną, o aš atiduodu už savikainą 20 lt
knygelė. Jei  tuos 200 lt. pripliusuotų ir aš norėčiau bent 200 litų uždirbti, tada būtų 24 lt.
Klausimėlis - kas tokią brošiūrą pirks už tokią kainą?
Taigi aš turiu visus dokumentus, kad PVM mokestis sumokėtas mano ir būkie geri skaitykite po
20 lt. už knygelę.
Tai jau ir viskas, o kas nori  - galvokite, kaip pasiimti, nes iki pašto aš nedasikasu, man dar 5 km.
iki jo
Žinau, kad Vinija vairuoja mašiną, galiu perduoti jai, - tarkitės.

489

Laba diena! Balos griebtų,taikausi susirgt-tokiu nedėkingu metu :no: Tai ir Vomui linkiu stiprybės. O dėl knygų.Sakoma yra bėda,bus ir roda! Manau,viskas pamažu išsispręs.

490

Laba diena.  :jumping:
Taip, as galeciau paimti is Vomo knygeles, kas pageidaus, ir paskui issiusti pastu. Bet tada jus turetumete tiksliai susirasyti kas nori ir man persiusti savo adresus.
O as jums - savo saskaita, i kuria atsiustumete knygeles ir persiuntimo suma. Tai tiek. Adresus galite rasyti i asmenine zinute- soobščienija (neturiu rusiskos klaviaturos). :yep:

491

Labukas! Kaip suprantu,parvežtas naujagimis-SVEIKINUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! :cool:

492

vomas написал(а):

Pagaliau, Vinija, atvežė tau darbelio. jau priiminėju

Labas vakaras.
Bet, Vomai, kad niekas, is cia esanciu, dar nepareiske noro isigyti...  :dontknow:  :|

493

Nepergyvenk miela drauge ir nepirks už tokią  kaina. Ir aš nepirkčiau, bet kadangi tai mano
darbas privalėjau pasiimti. Paaukosiu labdarai. Bažnyčiai ji nelabai tinka, nes kunigams draudžiama
dulkintis, mokykloms irgi netinka.
Paaukosiu bendruomenėm,- viešam skaitymui.
Dar keletą dienelių pagalvosiu. Labanaktis tiems, kas dar čia užeina.  :writing:

494

495

Kiek gi tu tų knygučių turi, gal pusę aš paimčiau.Labai jau nesinori, kad ji būtų viešam skaitymui, nujaučiu, kad tu ten paminėjai ir Marijaną...
Taigi derėkimės...
Kodėl atsikėlei mano klipą?
Negi jis tau patiko?
Tada yra vilties, kad ir adresą parašysi. :love:

496

Labas rytas!  :jumping:
Vomai, o kodel as negaliu matyti sito klipuko????  :huh:  :'(

497

Ir dar - palik ir man nors pora-trejeta knygeliu... Nes as sau tikrai pirksiu, Karpiukui reiks parvezti... ir, man atrodo, dar viena musu bendra drauge is Netlogo irgi nores...  :yep:

498

Kiek pamenu,visos forumo moterys buvom užsiprašiusios,tai atskirai jau ir nebeprašau. Duokit nurodymus,kaip ir ką daryt?

499

Labas rytas.Knygučių aš irgi norėsiu...

500

Vinija написал(а):

Vomai, o kodel as negaliu matyti sito klipuko????

Pas tave, kompe nėra tokios programos. Ar tu matai Netlogo klipukus?
Čia reikia matyti yutube klipus ir Adoble - Akrobat programą susiinstaliuok.

Вы здесь » UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS » Pirmas forumas » Labarytis - Tik nepamirškime, kad turime čia užsukti...