Sveiki atvykę į http://www.liveinternet.ru/images/smilies/oct/crash.gifvetainę!

UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS

Объявление

Neparašius nei vienos žinutės, narys ŠALINAMAS

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS » Pirmas forumas » Labarytis - Tik nepamirškime, kad turime čia užsukti...

Labarytis - Tik nepamirškime, kad turime čia užsukti...

Сообщений 541 страница 560 из 1000

541

Ir vėl teks sveikintis su savim...

542

http://lt.netlog.com/go/explore/videos/ … =lt-919891

543

Grįžti į Velykas??? Kodėl,juk jau netoli Tėvo diena?

544

Laba diena!

545

Na štai ir vėl gegužė įpusėjo, o aš riktuoju jau paukštukus rytoj pirkti.
Kad užveisiu Izaurai 20 žąsinų 30 broilerių ir 2 paršelius. Nubuožinau juos visus,
surinkau pašalpėles ir darbu aprūpinsiu. Tegul turės ką ėsti, kol aš gyvas neubagaus,
bet ir darbelio šiokio tokio turės. Žąsį nupešti ir išdarinėti, jau darbo yra.
Toliau taksavoju knygeles, žiūriu, kad vietiniams nei paskaityti neliks.
Ir gerai, bus jiems nepripažinti velnią už tetėną.
Kad prašiau bendruomenės paremti, tai visi kurti buvo, tai dabar man vėjas ausis pripūtė
kvarabų... :D  Negirdžiu nieko :playful:

546

Ar tik ne ūkininkaut pradėsi,kaip tas Dominykas su Marijana :crazyfun: Žiūrėk tik,kad pačiam netektų tų paršų šert ir žąsinų lesint,ot tau bus darbais aprūpint :D O kad knygas taksavoji,tai labai gerai,reikia tik džiaugtis! Reiškia,rašyta ne veltui!

Eik tu sau nelojusi. Aš tų bulvių nekasiau ir nekasysiu
ir žąsinų nepešiosiu ...Tfiuu, tfiu per kairį petį!!!

547

knygelė gera, tik per brangi. Ji verta 10 lt. Leidyklos plėšikės, dideli jų pelnai... :mad:

548

O pasakyk,kas šiandien pigu? Knygos dabar brangios,tad nesistebėk,kad įvertintos 20lt. Jei leidyklai nebus pelno,kam jai spausdint? Nebepyk,o džiaukis,kad ją jau turi savose rankose!

549

Knygutė tikrai nuoširdžiai parašyta.
Skaitai ir norisi tikėti, kad tai ne sapnas, o tikras gyvenimas
Juk būna ir laimingų žmonių, ir jie pragyvena savo gyvenimą drauge, mylėdami vienas kitą ir gerbdami.
Bet tai duota ne visiems... :love:

550

Laba diena! Su Marijana labai sutinku-ne visi patiria meilę,ne visi laimingi,ne visi turi į ką atsiremti...Kiekvienas gyvenam mums skirtą likimą. O pakeist ne visi galim,kaip norėtume,tad lieka arba gyvent taip,arba vis dar tikėtis,kad kažkas pasikeis. Labai norėčiau palinkėti,kad į gerąją pusę pasikeistų jūsų dienos ir metai. Kad galėtumėte išpildyti nors mažą dalį svajonių...

551

Labas.
Fortūna, tavo tiesa.
Reikia džiaugtis tuo, kad gyvename ir vis dar pajėįgiame svajoti.

552

Labas rytas!

553

Labas rytas, mielieji draugai. :flag:

554

Sveikos, sveikos... Tik apie piet. niekur neskubu. :no:

555

Labas! Kad neskubi, matosi :rofl:

556

SUDEGĖ  Žoliapjovės variklis. Ryt paieško prasideda :tired:

557

Še kad nori! Nesėkmė... O aš va bandžiau įkelt nuotrauką,bet neleido,nors tu ką.Supykau :mad:

558

Labas vakaras.Ir iki rytojaus.
Šiandien atostogos...

559

Labas vakaras, gal greičiau naktis? Susivėlinom šį vakarą, tik ka atvežė sūnus namo, bet mieste nėra karšto vandens, o taip norėjosi palįsti po dušu, taigi teks lįsti tik po arbatinuku. Rytoj rytą 7 val. vėl išgabens mane į ,,faziendą", senelį paliksiu mieste, nes yra pašte knygutės iš Stasio, labai noriu pasiimti.
O Jums visiems - gražių, saulėtų, žydinčių dienų. Būkit sveiki, laimingi, geros nuotaikos!

560

vomas написал(а):

SUDEGĖ  Žoliapjovės variklis. Ryt paieško prasideda

Ura, lygiai tokios galingos variklį išėmėme iš kitos ir atsarginių detalių
dar atliko, Kainavo vos 100 lt nes ji buvo be kašės žoliai surinkti.
Izaura visą soduką nuvertė ant šono ir liko patenkinta. Kiti tokių
galingų neperka ir žaidžia kaip vaikai su jomis. :D

Вы здесь » UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS » Pirmas forumas » Labarytis - Tik nepamirškime, kad turime čia užsukti...