Sveiki atvykę į http://www.liveinternet.ru/images/smilies/oct/crash.gifvetainę!

UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS

Объявление

Neparašius nei vienos žinutės, narys ŠALINAMAS

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS » Pirmas forumas » Labarytis - Tik nepamirškime, kad turime čia užsukti...

Labarytis - Tik nepamirškime, kad turime čia užsukti...

Сообщений 621 страница 640 из 1000

621

Užtat. O aš nepajėgiu :dontknow: Net pjūkliuko nebeturiu, anūkas rankeną nulaužė :'(

622

Atlekiu pasižiūrėt, kas gero forume, kaip kam diena prabėgo,kokios naujienos? Visiems linkiu gero vakaro :flag:

623

Sveiki, mieli bičiuliai! Su gražiu, ramiu, saulėtu paskutiniu rudens rytu! Teatneša jis Jums gerą nuotaiką, ramybę, puikius draugus, džiugias naujienas, stiprią sveikatą.

624

Sveiki! Ar pajutot, ruduo išeina? Šį rytą tokia šalna ... Saulutė pasirodė ir apsiverkusi pasislėpė...Ateina gruodis. Išeidamas ruduo lai išneša viską, kas buvo bloga, kas skaudino ar slėgė.Laukim žiemos, gal ji mums padovanos  kažką malonaus :flag:

625

Labas! Visiems linkiu gero besibaigiančio rudens vakaro :flag:

626

Labos nakties visiems, pabusime jau žiemą :flag:  :D

http://uploads.ru/i/k/L/d/kLdza.gif

627

Sveiki, mielieji!
Su pirma žiemos diena, tik liūdnoka, kad ji labiau panaši į pavasarį nei į žiemą. Sode alyvų pumpurai tokie išburkia, saulutė šimtažiedė  po medžiu pražydo, žieminiai česnakai lenda pasižiūrėti kas čia darosi.

628

Labą vakarą! Su gruodžiu! Su pavasariška žiema :flag:

629

Laba diena , pasitikom gruodį,bet kad visai rudeniška tebėr,net negražu. Aš tai vaikštau pas gydytojus,visokios proceduros tai rankai, daug ir rašinėt nėr kada,nes viską darau viena ranka.kai busiu sveikesnė, tada daugiau parašisiu.

630

Sveiki, gyvi mieli bičiuliai. Žiemos noriu, balto sniego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

631

Sveiki, kas sveiki, o kas ne,sveikit! O norėt niekas nedraudžia. Aš irgi noriu, kad imtų ir vėl vasara būtų :crazyfun: Deja...dar tik pietūs, o kambary,lyg būčiau tamsiam užpečky. Taip tamsu, kad be elektros gali į duris nepataikyt :dontknow: Tai ko palinkėt- norų išsipildymo, ar gerai taip, kaip yra/ :D

632

Sveiki, geros dienos visiems,  aš einu kopūstų raugti, mėnulis šiam darbui nekoks, betgi laukiau vis , kad atšals orai, o jie nė nemano, ką darysi, bandysiu ant priešpilnio.

633

Laba diena! Kokia graži žiemos pradžia,net nežinau- džiaugtis ar liūdėt?

634

Laba diena, nors reiktų sakyt labas vakaras, nes kambary tamsu, reikia degt šviesą. Būkit sveikučiai, nepasigaukit gripo ir laukim visi kartu ateinančių linksmiausių metų švenčių :flag:

635

Sveiki, mieli bičiuliai, pasitikę pirmąjį žiemos sekmadienį! Visiems geros, pakilios nuotaikos ir gražių kūrybinių minčių :flag:

http://uploads.ru/i/D/B/k/DBkv5.jpg

636

Laba diena :flag: Malonu pas jus užeit, kiek įdomybių turit :cool: Aš dar tik mokausi valdyt kompiuterį,tai daug ko nežinau. Dabar bandysiu įklijuot avatarą.Jei pavyks, tai bus didelis zingsnis :blush:

637

Sveiki, mielieji, šiąndien draugauju su artimiausia drauge - ,,pagalve", nes atėjo į svečius hipertenzija, tikiuosi ilgai neužtruks.

638

LABAS RYTAS, JOANA, LABAS RYTASVISIEMS FORUMIEČIAMS :flag: Sveikit, kas sergat,nesusirkit, kas sveiki,-geros dienos!

639

O dabar visiems linkiu ramaus miegelio, saldžių sapnų ir drūtiems pasitikt rytdieną :flag:

640

Kalėdos atėjo, paviešėjo ir...išėjo...Grįžtame į kasdienę buitį. Prieš akis - sekančios šventės. Laukime!

Вы здесь » UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS » Pirmas forumas » Labarytis - Tik nepamirškime, kad turime čia užsukti...