Sveiki atvykę į http://www.liveinternet.ru/images/smilies/oct/crash.gifvetainę!

UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS

Объявление

Neparašius nei vienos žinutės, narys ŠALINAMAS

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS » Pirmas forumas » Labarytis - Tik nepamirškime, kad turime čia užsukti...

Labarytis - Tik nepamirškime, kad turime čia užsukti...

Сообщений 701 страница 720 из 1000

701

Aūūūūūū... kur visi esate, ar sušalote ir tupite ant krosnies? Sveiki gyvi! Tokia graži saulėta žiemos diena ir šaltukas normalus, lipkite nuo krosnies, lįskite iš po pūkinių duknų, nors per lango stiklą nusišypsokite saulutei.

702

Labukas! Ir gyva, ir apysveikė, bet kompiuteris genda,ožius rodo.Imu rašyt, o jis išsijungia. Kad gamta puiki, net nesiginčiju, nes pati buvau išėjusi pasigrožėt, gražių vaizdų paieškot fotografijai. Tik neradau daug, mano aplinkoje labai gražių vietų neužtikau :nope:

703

Gero vakaro visiems! Atlindau ir aš, kompiuteris atgavo savo formą, gal nebeges ir leis bendraut. Šaltukas nieko sau, bet tooooookia graži dienelė buvo! O namuose dariau pertvarką, persistačiau baldelius taip, kad radiatorių neuždengtų, nes šalta, prisišildyt negaliu :nope: Tikiuosi, ir jūs visi sveiki?

704

Koks gražus sekmadienio rytas! Sveikinuosi su visais forumo gyventojais ir linkiu geros visos dienos :flag:

705

Labukas! Jau koks gražus išaušo mūsų Prano gimtadienio rytas - pasaka! Kaip sakoma, geram žmogui ir dangus padeda. Tai geros dienos linkiu Pranui ir kitiems, čia užklysiantiems :love:  :flag:

706

Sveiki, dienelė tiesiog nuostabi, tik truputi šaltoka, geros, prasmingos dienos visiems.

707

Labą vakarą! Ar bus gyvų? Aš dar gyva :D  Šiandien buvau Joniškėlyje, aplankiau Sigeną. Ji tupi namuose, nes nekaip jaučiasi. Turi prižiūrinčią moteriškę. Namie kompiuterio neturi, tai ir parašyt negali. Siunčia linkėjimus.

708

Matau, kad tik Pranas gyvas, o kiti gal sušalot, tad su gyvuoju ir sveikinuosi :flag: Bet jei dar šiek tiek gyvybės yra, tada lyskit į dienos šviesą :D Tokia pasakiška gamta, toks šaltukas :crazyfun: Kvėpuokit grynu oru ir būsit sveiki :crazyfun:

709

Taip. Fortūna. Dar gyvas, nors šios dienos nebuvo lengvos. Gal todėl štai ir dabar keliuosi vidurnaktyje ir sveikinuosi.
Vis dėlto sausis  jau įveiktas.

710

Sveiki, mielieji, pažiūrėkite, kaip gyvena Visaginiečiai!

http://uploads.ru/t/f/F/k/fFk7Q.jpg

Policijos pareigūnai visaginiečio bute aptiko artilerijos.

44-erių metų vyro, gyvenančio Visagino gatvėje, bute pareigūnai apsilankė trečiadienio vakarą.

Jie bute rado ir paėmė tris rankines granatas, artilerijos sviedinį, aviacinę bombą ir du sviedinius.

Buto šeimininkas uždarytas į areštinę.

Įvykis tiriamas

Отредактировано Joana (2012-02-02 13:05:17)

711

Laba diena gyvieji ir nelabai! Jei nesušalsim, tai išsišaudysim? Na, negali būti - vaikai, gyvenkime draugiškai :D O šaltis gal ilgai toks baisus nesilaikys. Man gresia sušalimas - daugiau kaip iki 10-12 laipsnių negaliu sušildyt namelių, nors tu ką :nope:

712

Laba diena, kaip laikotės? Seniai čia bebuvau,mezgiausi sau šaliką ir kepurę, kad nesušalčiau, nes tenka daugokai vaikščiot. Megstu po skudurynus pasiaust, tai reikia šiltesnės aprangos nors ausims. Bet jau kad šalta tai tikrai,bus visko ir gaisrų,ir mirčių...

713

Labas vakaras! Kaip jauciates, kaip ausytes - nenusalo??? Man tai smagu, kai einant i darba, taip garsiai gurgzda sniegas!
Medziai, tiksliau eglutes , vos atlaiko didelias sniego kepures!!!

http://uploads.ru/t/i/k/W/ikWjV.jpg

714

Sveikutė, Vinija ir visi kiti gyventojai! Ausys tikrai raitosi, bet užtat leidžiu sau daugiau būti namuose :D O kadangi mūsų kraštuose didesni vėjai, medžių ,,kepures" nupūtė ir jie stovi ,,vienplaukiai".Taigi, ir vaizdai paprastesni. Geros dienos, nes šiandien tikrai labai piktas vėjas ir kur kas šalčiau!

715

Sveiki, gyvi, mielieji! Tai stiprus šaltukas paspaudė, net kvapą gniaužia,, bet dienos nuostabiai gražios, dangus giedras, giedras ir toks žydras, kaip vidurvasary, o saulutė taip meiliai žvelgia pro langą ir truputi net šildo atokaitoje. Puikus sausio mėnuo, tokia turėtų būti ir liepa. Bet žiemos galo nematyti, nes per Grabnyčias buvo taip pat šalta ir saulėta, o sakoma, koks oras per grabnyčias, tokia  bus žiemos eiga. Ir barsukas išpranašavo dar ilgą žiemą, taip, kad pavasaris dar toly, toly už kalnų. Taigi, laikykitės, nesušalkit, nepavarkit kūrenti židinio ugnelės.

716

Dar esu. Labas rytas visiems.

717

Labas rytas, Pranai, labas rytas visiems forumo lankytojams! Būkit sveiki ir drūti, pabėkit nuo tokių šalčių kur saugiau :D Šį rytą atsikėliau 4 val. ir užkūriau ugnelę, nes begulint nosis apledėjo :crazyfun:

718

LABARYTIS :flag: Matau, kag nesušalusių dar yra,tai gerai, tai gerai,nereiks SARIDONO :D Jau kad spaudžia, tai be gailesčio, net -30!Negi Dievulis sumanė sušaldyt???

719

Labukas! Atrodo, yra apšalusių?Tokia tyla...Ar nebus vakar pribloškę astrologų pranašystės?

720

Laba diena! Atėjau su jumis tik pasisveikinti, nes sveikata pastoviau bendraut neleidžia. Labai linkėčiau atlaikyti gamtos grasinimus ir nesušalti, nesusirgti. Manau, kad dar pastiprėsiu ir grįšiu pas jus. Laikykitės, kiek galit, nepasiduokit. Kuo ramesnio vasario, kuo daugiau malonių baltų dienų!

Вы здесь » UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS » Pirmas forumas » Labarytis - Tik nepamirškime, kad turime čia užsukti...