Sveiki atvykę į http://www.liveinternet.ru/images/smilies/oct/crash.gifvetainę!

UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS

Объявление

Neparašius nei vienos žinutės, narys ŠALINAMAS

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS » Pirmas forumas » Labarytis - Tik nepamirškime, kad turime čia užsukti...

Labarytis - Tik nepamirškime, kad turime čia užsukti...

Сообщений 721 страница 740 из 1000

721

GERO VAKARO! Kuo užimti, kas naujo?

722

Labas vakarelis! Turiu bjaurią madą,kol nepažiūriu visų serialų, tai negaliu atsitraukt nuo teliko.Gal čia jau suvaikėjimas?

723

SVEIKUČIAI! Dienelė gražesnė, tai matyt, visi po gamtą lakstot :D Gerai, sveika, oras grynesnis. Malonaus pasivaikščiojimo :flag:

724

Labas vakaras! Tikrai šiandien dalį laiko pralaksčiau gamtoje :D Ir po parduotuves :blush: Vis mat skudurų maža.Naudojausi proga, kad gamta žmoniška buvo

725

LABĄ VAKARĄ! Nematau gyvų?!

726

Laba diena! Toks puikumėlis gamtos,kad nesinori į vidų. O palakstyt teko. Pravedė pirmus pinigėlius už grupę, bet nesupratau už kurį laiką. Ėjau į Sodrą pasiteiraut. Tai ir pasivaikščiojau, ir saulute pasidžiaugiau, ir parduotuves ,,pravizitavau :D "  Geros likusios dienos ir jums :flag:

727

Sveiki, bičiuliai, dar kartelį :flag: Labai tikiuosi, kad diena prabėgo be kliūčių ir visi ramiai vakarojat šeimose. O aš noriu pasakyti, kad mūsų naujasis draugas Vytenis labai užimtas, nes verčia poeziją iš užsienio kalbų, tad man leido jo poeziją ,,pavogti".Taigi, nenustebkit, kai rasit, kad įkelta mano.

728

Labukas! Gražiai sninga, o gal kur ir pusto? Kur visi dingot, nejau Valentiną švęst pradėjot??? :D

729

Labas vakaras! Ar gamta, ar Valentino diena visus išgainiojo, kad forume toooooookia tyla?

730

Atrodo, pati su savim kalbuosi - nė gyvos dvasios :question: AŪŪŪŪŪŪ,geros dienos! :flag:

731

Laba diena! Tokia maloni gamta, saulutė pro langus dairosi. O man liūdnoka, nes mamos sveikatėlė sublogo

732

Labas vakaras visiems, užbaikim šventę ir vėl grįžkim į senas vėžes. Švęst diena buvo tikrai ypatingai graži, kaip ir pati šventė. Manau, kad nuotaikos visų geros, tokio linkiu ir viso vakaro!

733

Et, bičiuliai, nenuskilo man - pasigavo radikulitas ir neleidžia ramiai gyvent - vaikštau kaip šimtametė senutė :'(  Bet jums linkiu nesusirgt :D

734

Ir vėl turiu sveikintis su savim :huh: Nenoriu tikėt, kad visi užpustyti.Štai aš ir per pūgą aplankiau mamą ir grįžau jūsų pasiilgusi. Ramaus vakaro :flag:

735

Laba diena :flag:  Toks gražus oras, tai atėjau į biblioteką ir jums noriu palinkėti malonios dienos, o ryt - riebių blynų ir kitokių skanėstų. :D

736

Dėkoju Sigenai už blynus ir sveikinuosi su tais, kas čia apsilankys. Gero vakaro ir spalvingų sapnų :flag:

737

Labas vakaras :flag: Ištuštėjusi svetainė, viena blūdinėju o.O

738

Laba diena! Kaip manot, ar jau pavasaris,kad toks orelis? Vėjas dūko dūko, o dabar visur šlapia ir visai nemalonu :rain:

739

Labas! Su grįžtančia žiema :flag:

http://uploads.ru/i/8/i/r/8irVg.jpg

740

Sveiki! Koks gražus rūmas, gal čia Fortūnos namai? Pavydžiu :rofl:

Вы здесь » UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS » Pirmas forumas » Labarytis - Tik nepamirškime, kad turime čia užsukti...