Sveiki atvykę į http://www.liveinternet.ru/images/smilies/oct/crash.gifvetainę!

UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS

Объявление

Neparašius nei vienos žinutės, narys ŠALINAMAS

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS » Pirmas forumas » Labarytis - Tik nepamirškime, kad turime čia užsukti...

Labarytis - Tik nepamirškime, kad turime čia užsukti...

Сообщений 761 страница 780 из 1000

761

Sveiki, forumiečiai, su Nepriklausomybės diena :flag: Smagiai pašvęskit :jumping:

762

Labas vakaras, taigi dienelė baigiasi, baigias ir šventė, ramaus vakaro.

763

Vėlokai, bet linkiu gero vakaro! Tegu namuose būna šilta ir jauku, tegu širdyse gyvena ramybė  :love:

764

Laba diena! Neblogas orelis,matyt, jau tikrai bus pavasaris. Tai pakilios nuotaikos visiems :flag:  :D

765

Sveiki, mieli bičiuliai, gražaus pavasario!
Mano kompas streikuoja, padirba 10 min. ir monitorius užtemsta, nešu į remontą, ko gero teks keisti ji, bet kol nesibaigs šildymo sezonas, kaži ar pavyks, nes už šildimą ir paslaugas jau mano pensijos neužtenka.
Taigi, iki pasimatymo.

766

Labą vakarą! Pavasarėja. Bet gamtos keitimasis keičia ir nuotaiką. Nelabai jau į gerą pusę...

767

Sveikinuosi! Gero, ramaus pavasarinio vakaro :flag:

768

Šį kartą gal labiau tiktų sakyti labos nakties! Tegu sergi jus Angelai ir lanko malonūs sapnai :flag:

769

Sveiki, gero vakaro :flag: Atlindau ir aš... :blush: Ar dar neišbraukėt iš sarašo?

770

Sakyčiau, kad neišbraukėm, kitaip- rašyt negalėtum - Tau ir visiems sakau LABUKAS! Vienos šventės praeina, kitos ateina, tad linksmų, gražių ir kuo šiltesnių Juozapinių :flag: Pasidžiaukit dar viena pavasario diena ir , nežiūrint, kad kiaušiniai susilygino su mėsos kaina, imkim laukt šv. Velykų! Gal kas jau ir gandrus matėt?

771

Laba diena, mieli mano draugai, su Juozapo švente,būkit greiti, linksmi ir darbingi :flag:   Jau koks vėjas, vos nenuvertė manęs einančios. Tik nešioja viską, kas kely pasitaiko, tik šiukšlina. Gero jums pavasario ir sėkmingo pirmadienio :D

772

Paduko gamta, velniai vestuves kelia. Vėjai, sniegas, o dar šala, tai slidu.Bet kaip bebutu, sakau gero vakaro :flag:

773

Gero vakaro, gerų sapnų.

774

Labas vakaras :flag: Dar viena dienelė baigiasi, priartindama tikresnį pavasarį. Pažymėjom Žemės dieną ir ruoškimės poilsiui :love:

775

Labas vakarėlis :flag:  Lakstau šen, lakstau ten ir vos suspėjau :dontknow: O laikas jau labai.....net gėda :blush:

776

Labas rytas! Sveikinu visus su MIEGO DIENA! Bet neužmikit ant laurų, nes šiandien kartu ir POEZIJOS DIENA, tad visus jus sveikinu šia  proga! O PRANĄ - YPATINGAI! Nesibaigiančios kūrybinės energijos ir visada šalia budinčios MŪZOS! :flag:  :writing:

777

Sveiki, būčiau suvėlavusi ir nepasveikinusi visų rašančių.Taigi, su Poezijos diena! Rašykit daug daug! Bet labai man patiko Miego diena, tai linkiu bent kiek anksčiau atsigult ir gerai gerai išsimiegot :flag:  :cool:  :crazyfun: Linksmo vakaro!

778

Praėjo Poezijos, Miego dienos ir vėl gyvename eilines dienas. Praretėjo mūsų gretos, bet sveikinuosi su visais, kas užklys paskaitinėti ir linkiu gero vakaro :flag:

779

Labai gražią dieną praleidom, tikras pavasaris! O kadangi jau vėlu - sakau ramaus ir malonaus vakaro :flag:

780

Labas vakaras! Šiandien diena praėjo turiningai - buvau pakviesta į vieną kaimo biblioteką, kur vyko Poezijos popietė. Buvome 9 rašantys, skaitėme savą kūrybą. Renginukas buvo įdomus ir prasmingas, prisiminėme pavasario šauklį Maironį. Truputį pravėdinau savo galvelę :D

Вы здесь » UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS » Pirmas forumas » Labarytis - Tik nepamirškime, kad turime čia užsukti...