Sveiki atvykę į http://www.liveinternet.ru/images/smilies/oct/crash.gifvetainę!

UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS

Объявление

Neparašius nei vienos žinutės, narys ŠALINAMAS

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS » Pirmas forumas » Labarytis - Tik nepamirškime, kad turime čia užsukti...

Labarytis - Tik nepamirškime, kad turime čia užsukti...

Сообщений 801 страница 820 из 1000

801

LABARYTIS! Su Verbų ir Melagių diena :flag:  Kuo linksmesnės nuotaikos :crazyfun:

802

Sveiki, su Verbadieniu ir Melagių diena :D O diena labai nebloga,nors šaltokas vėjas. Būkit atidesni, kad kas labai nesumeluotų :rofl:

803

Labas vakaras!!!!  :flag:
O as siandien niekam nepamelavau ir manes niekas neapgavo... Tai gerai ar blogai?! :rolleyes:  :whistle:

804

LABADIENIS! Tai vėl žiema??? Matomai, mažai buvo plakta VERBOMIS, tai dangus mus plaka sniegu :D  O meluot vakar ir aš niekam nemelavau, bet mane kartelį apgavo :blush:  Gerai tai ar blogai - sunku pasakyti, bet manau pasijuokt  sveika :crazyfun:

805

Sveiki vyrai ir moterys :flag: Sakykit, nu ir kas toks sugalvojo,kad pirmadieniais dirbt reikia? Ir da po tokių dienų kaip Verbos ar Aprylis. Vakar melavau išsijuoses į visas puses, tai šiandien net liežuvis ištinis. Sarmata pasisakyt, ale gavau per šikną tiek, kad šiandie prisėst sunku.Nežinojau, kad tie ėgliai tokie baisūs! Ir kep po tokių egzekucijų dirbt, a? Da ir prisnigo, varo takų atkast, bet neskubu, gal nutirps ir aš atsigausiu. Linkėkit mano geros dienos. Aš palinkėsiu jum :D

806

Sveikas, Joni, sveiki visi gyvieji! Noriu tikėti, kad antradienis jau geresnė diena už pirmadienį ir netgi darbinga. Ypač Joniui. Ir gamta žmoniškesnė, vakarykščius pėdsakus naikina. Bet šiuo metu, kai rašau, man už langų vėl sninga. Ir dar su saule! Tai malonių visiems akimirkų ir gamtos išdaigų :flag:

807

Mandagumas reikalauja palinkėt geros, ramios nakties, sapnuokit tik labai gražius sapnus :dontcare:

808

Laba diena, gerieji bičiuliai, su vis labiau artėjančiom šventėm :flag: Tirpinkit sniego likučius ne tik kiemuose, bet ir širdyse :love:

809

Laba diena! Jau tokia gamta iš pat ryto, kelia nuotaiką :D  Ir jums linkiu saulėtos geros dienos :flag:

810

Sveiki, diena tikrai neprasta, šeimyna varo parnešt kiaušinių, tai ką darysi, eisiu ieškot paukštyno :D Prisiruošė maniškiai visokių skarmalų, tai margins, kep išmano. Man tai gali būt ir nedažyti, koks skirtumas. Nulupai, prarijai ir to dažo kep nebūta. Tai va, varau , iki kito karto :flag:

811

Sveiki, štai ir penktadienis, savaitgalis. Lakstom po parduotuves, rūpinamės pirkiniais, gal kas jau ir kiaušinius marginam. Tai smagaus ruošimosi, gražios dienos!

http://uploads.ru/i/2/h/X/2hX8j.gif

812

Labas! Artėjo artėjo ir priartėjo gražios pavasario šventės. Taip, lakstom pirmyn atgal, ruošiamės,ryt marginsiu kiaušinukus. Geros likusios šios dienelės ir sėkmingų ruošos darbų :flag:

813

SVEIKI! Ką tik nudažiau kiaušinius ir atskubėjau pasisveikint. Gero šeštadienio, sėkmingos ruošos, dvasingo rytdienos laukimo!

814

Sveiki, kas tikrai sveiki! Margučiai jau ant stalo, tai minutei galima ir atsikvėpt :D Sakyčiau kaip ir viskas pasiruošta, belieka sulaukt rytdienos. Kol kas linkiu tik gero, ramaus vakaro :love:

815

Mano teplioriai kad įniko prie marginimo darbų, tai mani visai užmiršo. Kas beliko, tik sėst prie kompo ir pasidejuot :'( Mėsos neduoda, sako pasnykaut reikia, o silkių tai jau aš nelabai, tik iš bado. Tai va, sakau jum gero vakaro, nepramiegokit ryt bažnyčios :D

816

Sveiki visi visi, pasitikę Velykas! Būkit sveiki, dvasingi ir laimingi! Tegu gyvenimai būna linksmi, margi, dosnūs, šviesūs, sveiki ir kitaip sėkmingi!

817

SU ŠV. VELYKOM VISUS! :flag:  :yep:

818

Sveiki, su antrąja Velykų diena! O ji šiandien tokia graži ir maloni. Skubu pasisveikinti ir važiuosiu aplankyt mamą, su šventėm pasveikint, taigi, iki susitikimo :flag:

819

Labas vakaras, prieteliai! Parsirandu ir aš kiaušinius sudaužys :D Ir galva truputėlį ne tokia, kaip visada,nes kažko sopa, ir gaspadinė burba, ale pasakiau - išgyvensiu! Da ne tep būna! Pats tai cielas,tik šiį vakar anksčiau gulsiu, ryt darbai, kad jį trenktų, laukia. Taiva, susitiksma kitoj denoj :flag:

820

Sveikučiai visi, su kiaušiniais ir be jų, geros dienelės :flag: Atrodo, bus visai nebloga :D Saulutė vis aukščiau kyla, vis labiau pašildo,dažniau į lauką traukia išeit :rolleyes:

Вы здесь » UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS » Pirmas forumas » Labarytis - Tik nepamirškime, kad turime čia užsukti...