Gražumėlis ryto! Kad tik nesubjurtų. Su tuo saulutės šypsniu ir sveikinu visus, kurie ateis čia arba lėks į visuotines talkas. Aš irgi talkausiu, tad skubu pasisveikint, palinkėt jums geros dienos ir švaros
Labarytis - Tik nepamirškime, kad turime čia užsukti...
Сообщений 841 страница 860 из 1000
Поделиться8422012-04-22 10:42:50
Labas rytas, mano mieli draugai, su sekmadieniu! Vakar tokia nuostabi diena buvo, tai matomai visi gamtos malonumus ir priiminėjot, o dabar, iš pat ryto, dangus susiraukęs, grąsina lietumi, tai gal pargins jus visus į namus ir apsilankysit svetainėje. Iki
Поделиться8432012-04-22 23:43:04
Bet ir dienelė šiandien- neprisiverčiau atsisėst prie kompiuterio. Nuotaika tokio pilkumo, kaip dangus...Tik neseniai šiek tiek pasitaisė, tai užlėkiau nors pasisveikint ir labos nakties palinkėt. Gal rytojus bus padoresnis?
Поделиться8442012-04-23 16:32:01
Sveiki gyvi, mieli bičiuliai, su JURGINĖM visus Dienelė graži, o aš sunkoką darbelį dirbu, tai nieko neveikiančius kviečiu į talką. Ir liko jau ne tiek daug Na, ne akmenis kilnot, ne - skaldau malkas. Jau labai rankas skauda, tai talka būtų kaip tik
Поделиться8452012-04-24 12:24:48
Mandagūs žmonės sveikinasi, tai ir aš toks noriu būti, sakau visiem LABA DIENA! Kas dirbat, dirbkit, o kas ne-tinginiaukit Taip, kaip šiandien aš
Поделиться8462012-04-24 20:56:37
Labą vakarą! Oi, kaip nusikalusi su tom malkom, ir dar ne pabaiga...Skauda rankas, net pirštai ištinę. Bet kaip gi draugų neaplankysiu, tai užsukau bent pasisveikint. Būkit sveiki ir drūti Ir nepamirškit, kad tebelaukiu talkos
Поделиться8472012-04-25 12:42:52
Labas darbo liaudžiai ir bedarbiam Aš darbe, bet turiu tokią taisyklę, kad viską reikia suspėt padaryt darbe,ir atidirbt ir pailsėt.Namo grįžt paliekant visus rūpesčius ir linksmas, kad nepykdint šeimynos Tai va, visiem geros dienos, krutėkit, judėkit, neauginkit lašinių
Поделиться8482012-04-25 17:06:33
Sveiki, bičiuliai, ateinu pasiguost kad žinotumėt, kaip pavargau prie tų malkų. Ir pirštą sužeidžiau, ir į nugarą kokia kvaraba įlindo - taip skauda dešinę pusę, kad nors rėk! Sunki ta kaimo vienišos moteriškės dalia...Ir dar ne viskas, lietus parginė,bet vienam kartui darbelio dar liko. Nenorit man į talką, ai ai... Bet visvien visiems linkiu sėkmingos dienos
Поделиться8492012-04-25 22:44:23
Sveiki visi... nors ir nedaug čia tų "visų" belikę....
Sveiki, bičiuliai, ateinu pasiguost kad žinotumėt, kaip pavargau prie tų malkų. Ir pirštą sužeidžiau, ir į nugarą kokia kvaraba įlindo - taip skauda dešinę pusę, kad nors rėk! Sunki ta kaimo vienišos moteriškės dalia...Ir dar ne viskas, lietus parginė,bet vienam kartui darbelio dar liko. Nenorit man į talką, ai ai... Bet visvien visiems linkiu sėkmingos dienos
Vargšiuke tu mūsų, darbo skruzdėlyte! Negaliu aš tau padėti, per toli esu... o ir nemokėčiau skaldyti malkų... niekad nebandžiau... Bet apkabinu tave stipriai, bučiuoju į žanduką, paglostau tavo vargšes pavargusias rankytes, papučiu sužeistą pirštuką... O dabar pagalvok, kaip bus puiku žiemą, kai smagiai spragsės ugnelė tavo krosnyje... o už lango siaus pūga... Laikykis, švelnioji mergyt!
Поделиться8502012-04-27 08:30:47
LABAS RYTAS Kol saulutė dar tik bunda, ateinu pasisveikint, nes vėliau vėl bėgsiu prie savo darbų. Malkų skaldyt nereikia, bet ir negalėčiau, nes po rankos operacijos ne viską daryt galiu. Esu gimusi kaime, tai tuos darbus gerai žinau ir suprantu sunkumus. Fortūną galiu tik užjaust... Visiems užsuksiantiems į svetainę, linkiu geros, malonios dienos ir kuo mažiau vargelio...
Поделиться8512012-04-27 10:48:10
Labas rytas, mielieji mano draugiukai! Dėkinga už užuojautą - mano dalia tikrai nepavydėtina... Bet gal toks likimas?.. Kaip nors vyniosiuos toliau. Vakar besidarbuodama sunegalavau rimtokai, tai teko eit gultis ir ilsėtis.Šiaip, dienomis niekada negulu,NIEKADA! Žiūrėsiu,kokia diena man bus šiandien. Jums irgi linkiu tik geros ir jaukios dienelės
Поделиться8522012-04-27 22:10:24
Labas vakare Sakau, pritupsiu ir aš pasidairyt, ką parašėt, kas gero? Kam čia talkos reikia, jei vizą iš savosios gausiu, tai galiu ir palėkt O arielkos bus?
Поделиться8532012-04-28 09:14:29
LABARYTYS Dangus surūgęs ir kol kas nieko gero nežada, net gi pabandė lašnot, bet tikiuosi, kad savaitgalis bus geras, sveikas ir gražus. To visiems labai nuoširdžiai linkiu
Smagu, kad mūsų forumo neaplenkė dar viena nauja dūšelė. Tiesa, kažkodėl nedrąsiai, bet tikiuosi, kad nepabėgs.
MIELA GODA, malonu matyti, jauskis kaip namuose, esi laukiama
Поделиться8542012-04-28 13:19:56
Laba diena! Graži, tiesa? Kuo užimti? Kaip Fortūnos malkos?
Поделиться8552012-04-29 10:03:38
Koks gražus sekmadienio rytas! Su juo ir labinuosi Tikiuosi, kad ir visa diena bus graži. Tiesa, saulė kerpa aštriai - man nuo jos plyšta galva. Skaičiau, kad nuo tų saulės pliūpsnių tokie dalykai. Matomai, aš prie tų neatsparių
Dovanoju gėlių iš savo gėlynėlio. Šį rytą tai dar daugiau sužydo. Ir raudonos tulpės jau išsišiepė. Bet ravėt nesuspėju, tai ir piktžolės matyt, bet nekreipkit dėmesio
Поделиться8562012-04-29 13:51:45
Gražumas dienos, tikra vasara! Tai būkit visi pasveikinti, palabinti ir džiaukitės gamtos malone Fortūnai dėkoju už gėles, labai jas myliu O saulėje per ilgai neužsibūkit!
Поделиться8572012-04-30 11:49:26
Kad jau greit lekia tas laikas! Va šiandien sveikinuosi jau su paskutine balandžio. Taigi, stovint ant gegužio slenksčio linkiu, kad šiapus liktų viskas, kas buvo ne taip, o į patį gražiausią pavasario mėnesį nusineštumėt tik geras, gražias mintis, malonius darbus, pokalbius, svajones. Geros dienos!
Поделиться8582012-05-01 10:10:38
Sveikučiai, su pasibeldusiu gegužiu! Tuo pačiu ir su šventine diena! Pašvęskit, pasidžiaukit pavasariu ir jo suteikiamais malonumais
Поделиться8592012-05-01 21:44:50
Sakau, kuo daugeu švenčių, tuo geriau Padirbėjai dienikę ir vėl gali poilsiaut. Šventės gerai. Moterys apie savo žoles tupinėja, vyrai alaus atsigert gali. Ko daugiau reik Tai ir visus esančius forume su gegužės 1-ja! O kad jau ir vakaras arti, tai da ir šventinio vakaro Pailsėjau kep baltas žmogus
Поделиться8602012-05-02 00:59:53
LABUKAS! Čia aš - naktibalda Atėjau palinkėt gero poilsio prieš naują dieną ir spalvotų sapnų Tikiuosi, kad visiems diena prabėgo be nesėkmių,o labai šventiškai, tad susitiksime ryt. IKI!