Sveiki atvykę į http://www.liveinternet.ru/images/smilies/oct/crash.gifvetainę!

UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS

Объявление

Neparašius nei vienos žinutės, narys ŠALINAMAS

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS » Pirmas forumas » Gal per VASARĖLĘ tingėkime čia, lengviau bus rasti

Gal per VASARĖLĘ tingėkime čia, lengviau bus rasti

Сообщений 181 страница 200 из 683

181

Sveikučiai.Labai visų pasiilgau Buvau priverstinėse tingėjimo atostogose, nes po kompo perinstaliavimo nebeįėjau į forumą.Laimė, kad sugalvojau parašyti laišką forumo vyriausiam.Padėjo ir aš jau čia...
Šiaip, problemos ne tik su kompu.Teko apsilankyti pas gydytojus-manau, kad iki insulto buvo netoli o gal ir mikro insultas.
Po truputį pradedu atsigauti, bet akys dar nelabai šviečia.Gal šį kartą dar išsikapanosiu.
O PAS JUS VISOKIŲ NAUJIENŲ PILNA. Ir Vomas toks gražus, yra į ką pažiūrėti. Tai šiandien tiek. Iki, bučiuopju visus. :love:

182

Sveika! Smagu,kad atsiradai.Tikėkimės,kad tokių atostogų nebeturėsi :nope: Pasigedau ir aš judviejų su Joana.Tik va Vinija dar kartais šmėkšteli.O Vomas tai šventiškas dabar kasdien,mat kažkokį jaunystės masažuoklį įsigijo :crazyfun:

183

Sveikučiai/ Na, su atostogom-tai dar neaišku, gali prisieiti vėl paatostogauti, nes dar niekas neaišku. Stengiuosi nepasiduoti, bet nelabai sekasi...
Va, ir dabar rašau, o kompo ekranas aptemęs.Nežinau, kas kaltas-kompas ar mano akys?
Žadu nepasiduoti ir išsiaiškinti.Bet tai gali užtrukti, bet žinokite, savo mintimis aš su jumis. :love:

184

Sveika gyva Marijana. TAVO BĖDOS NEIŠSEMIAMOS. Atrodo, kad tau reikėtų
stacionaraus kompiuterio, o su tuo nešiojamu tu vargsti ir vargsii. Mūsų protas
jau nepaseka paskui kas dieną besikeičiančias technologijas.

185

Labas,bičiuliai! Su geriausiais linkėjimais jums - Fortunčikė :flag: Porai dienelių dingsiu-pasislėpsiu pas mamą.Pailsėkit nuo manęs :D

186

Sveiki, gyvi.
Vomai, tu kaip ir visada teisus.Tikrai man ir mano rankom reikia stacionaraus kompiuterio, gal jis  lengviau prisitaikytų prie mano negalios.
Tačiau kol kas teks kentėti-naują įsigyti  neleidžia finansinės galimybės. Nors kai pagalvoju kiek pinigėlių aš sukišau savo kompiuteriams, tai išeitų du nauji stacionarai.O, priedo, kiek jie kainavo  ir kainuoja nervų.O [;PRFIE mano susirgimo-nervai ir taip pašliję.
Tokia jau realyb :cool: ė...

187

Marijana написал(а):

Nors kai pagalvoju kiek pinigėlių aš sukišau savo kompiuteriams, tai išeitų du nauji stacionarai.O, priedo, kiek jie kainavo  ir kainuoja nervų.O [;PRFIE mano susirgimo-nervai ir taip pašliję.
Tokia jau realyb :cool: ė...

Tai va, reikia protauti. O  kam tau nešiojamas, ar daug kur eini, ar kelyje jis tau reikalingas?
Viską susidėliotum ant stalo, parankiai,- bemiela būtų dirbti. :rolleyes:

188

:love: Dar tikiuosi taip padaryti, jeigu pasiseks...

189

Sveika Marijana. Šį laiko tarpsnį tu sekretoriauji, kol visos susirinks.
Neužmiršk paduoti bosui kavutės ir...  Hm, hmmm.
Oi Marijana, koks trumpas tavo sijonėlis...

http://imgg.dt00.net/750/750400_vb.jpg

190

Aha,aš jau prisistatau-sugrįžau! Kas link sijonėlio,tai sekretorė ir turi būti su tokiu,juk svečius priiminėja,tau patarnauja,turi gi būti geras vaizdelis :cool: Beje,gero vakaro-būčiau ir pamiršusi,kad mandagumas nieko nekainuoja :blush:

191

Vomai, ačių už tokį pasitikėrjimą.Net akys nušvito, kai pamačiau savo atvaizdą.
o SAIJONĖLIS TIKRAI TINKA PRIE KAVOS IR NE TIK JOS
Prižadu:bus visko, ko tik šefas pageidaus...
Dėl tokio posto verta pasistengti. :jumping:

192

Kaip lengva susitarti. Bus bulkučių ir dulkučių ir viskas prie kavos.

193

Ale jau koks tikras!? Net išsižiojau o.O Bet vis viensakau GERO RYTOOOOOOO! :D  :flag:

194

Geros dienos.Diena tikrai nebloga, nors ypatingos kavos ir nebuvo...
Sutvarkė kompą, kiek ilgam-nežinau.Galėčiau normaliai dirbti, tik rankos neklauso. Matyt be rimtesnio gydymo neišsisuksiu.
Ko gero sekretorės pareigas teks perleisti Fortūnai, o taip nesinorėtų... :love:

195

Sveiki forumiečiai. Juk Marijanos rankelės per silpnos, dirbti sekretre.
Reikės juk daug rašyti, o tai kas tą darbelį atliks? :D

196

Sveiki, sveiki.
Į TOKIĄ vietą savanorių tikrai netrūks, bus jaunų ir gražių. :writing:

197

Labą vakarą,kas gyvas! O sekretoriaut ir atsisakau,ir tam netinku :nope: Taigi,postą perleidžiu jaunutėms ir gražutėms :D

198

Ir kaip gi čia dabar?Koks gi bosas be sekretorės?
Matyt teks man susiimti ir likti poste, kol atsiras kas nors tinkamesnio. :jumping:

199

Laba diena tingintiems,dirbantiems ir atostogaujantiems :flag: http://img1.imagehousing.com/23/5ed1f308b4336d0e9fa12ca1937e52eb.jpg

200

Marijana написал(а):

Matyt teks man susiimti ir likti poste, kol atsiras kas nors tinkamesnio. :jumping:

Davai Marijana, ruoškis Padirbėti.
Gali atvažiuoti kada panorėjusi :love:

Вы здесь » UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS » Pirmas forumas » Gal per VASARĖLĘ tingėkime čia, lengviau bus rasti