Sveiki atvykę į http://www.liveinternet.ru/images/smilies/oct/crash.gifvetainę!

UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS

Объявление

Neparašius nei vienos žinutės, narys ŠALINAMAS

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS » Pirmas forumas » Gal per VASARĖLĘ tingėkime čia, lengviau bus rasti

Gal per VASARĖLĘ tingėkime čia, lengviau bus rasti

Сообщений 201 страница 220 из 683

201

Čia jau renkasi moterytės konkursui - sekretorės vietai užimti.

http://imgg.dt00.net/987/987110_vb.jpg

http://imgg.dt00.net/987/987071_vb.jpg

202

Tai bent Kur jau čia bepalenktyniausi...Beviltiška... :flag:

203

Labukas! Dievulėliau,ir ką su tokiom sekretorėm,jei jos pilvų nepaneša? Kavos nepaduos:nope: Žodžiu,Marija,šansų yra :crazyfun:

204

Jei dar gyvi,tai sakau LABA DIENA! Taip gražiai dulksnoja,leidžia pailsėt,dulkes nuplauna :cool:

205

Sveiki gyvi mielieji! Lietutis ir pas mane dulksnoja, gera ne taip karšta, o tai būtų neįmanoma stovėti palei pečių verdant uogienę. Na bėgu, o tai mėlynės iš puodo išbėgs pirma manęs ir nesugausiu. Laimingai Jums visiems leisti vasaros dieneles.

206

Nors retkarčiais pasirodai,ir tai smagu! O uogienės neišleisk pro duris,juk mus reiks vaišint - ruošiamės visi pulku užgriūt :crazyfun: Aš labai mėgstu su blynais, Marijana irgi neatsisakys,o Vomas tai juk smaližius :D

207

Įsivaizduok, kad jau prikirtom. Vomas Suvalkietis :flirt:

208

Sveiki gyvi! Ar pajutot-penktadienis! Vėl savaitės lyg nebūta...Džiaukimės vasarėlės malonumais,kol nevėlu-ruduo ateis neprašytas :D

209

Na va, vėl pažiūrėjau Marijanos kūrybos. Tik kdėl nevientisas, bet tai skonio reikalas.

210

Sveiki,ar dar gyvi ? Ką gero nuveikėt,a?

211

??? ...gyvų nerasta...

212

Sveiki, sveiki ir aš dar gyva, išlindau iš po agrasto krūmo. Taip jau yra, kad vasarėlė darbų metas nėra laiko bendravimui, bet už tai ilgais žiemos vakarais begurkšnodami kvepiančių žolynų arbatą, beskanaudami surinktomis vasaros gėrybėmis galėsime linksmai pabendrauti, pasidalinti praėjusios vasarėlės įspūdžiais, tiesiog paplepėti.

213

Pagaliau gyva dūšia pasirodė! O po agrastu sėdėk atsargiai-labai jau jie draskosi,dar netyčia ką sukoliečysi :rofl: Visiems geros dienos! :love:

214

Sveiki, tiesiogi iš Krylovo pasakėčios:
- O po kiekvienu krūmu,
Randu stalą ir lovą...

Taip pasakė skruzdėlei žiogas, begrodamas vasarą, o skruzdėlytė, darbininkėlė,
ŽIEMOJO ŠILTAME NAMELYJE ir mėgavosi per vasarėlę sukauptom gėrybėm.

215

Ech, galima pasakyti ir taip: durnius myli darbą, darbas durnių. Nėra jokios būtinybės man per kiauras vasaras ir rudenius knystis sode, auginti, prižiūrėti, paskui konservuoti, virti, džiovinti ir taip toliau, bet... na tas bet, žodžiu negaliu žiūrėti, kaip dirvonuoja žemelė, kaip pūva vaisiai ar uogos, kuičiuos kiek galiu, o po to turiu dar problemą kam įsiūlyti visą tą gerą ką paruošiu per sezoną. Žodžiu senatvėje nemoku ilsėtis, nors stengiuosi to išmokti, dėl to ir senelis mano pyksta, kad ir jį verčiu dirbti, todėl jis už meškerėlės ir prapuola vos pradeda švysti. Gal ir gerai, tegu žmogelis pailsi.

216

Pratęsiu Joana aš tavo geras mintis. Juk žmogus sutvertas darbui
ir tik kai jau ųžpakalio nepavelki, gaola, kad negali gaminti gėrį.
NeUŽTARK SAVO VYRELIO, ŽVEJYS TAI TOKIA IKATEGORIJA DARBO.
Ne kiekvienas žvejoti gali, o va aš irgi sumoteriškėjąs ir tik seilė bėga, kai rašai apie
paruošas žiemai.  Na bet aš jau negaliu, ir jeigu tik atneša darbo į lovą - mielai dirbu. :dontknow:

217

Ką daryti įgėlus bitei?
2011, Liepa 18 - 07:43

wwwsekunde.lt
ikando bite ka daryti.jpg

Įgėlus bitei, geluonį ištraukite užkabinę nagu arba neaštriu peiliu. Nesistenkite geluonies išspausti, nes į organizmą pateks dar daugiau nuodų.

Nors širšės, vapsvos geluonies nepalieka, tačiau įkąstos vietos vis vien spaudyti negalima.

Pažeistą vietą nuplaukite tekančio vandens srove su muilu. Tik negalima trinti, nes nuodai gali greičiau patekti į organizmą.

Skausmui sumažinti uždėkite ką nors šalto arba atšaldykite šalto vandens srove.

Jei įmanoma, ranką arba koją, į kurią įkąsta, reikėtų pakelti, ranką parišti. Taip įkandimo vietoje kaupsis mažiau skysčių - bus mažesnis patinimas.

218

Sveiki iš pat ryto! Kol kas bitės įkandimas negresia-viena,tai lyja ir bitelės neskraido,antra-troboje jų nėra.O tiems,kas vakar po darbų nesuspėjot ar tingėjot nusipraust,išeikit į kiemą ir gerai išsimuilinkit-būsit balti kaip sūriai :D Geros,švarios dienos :flag:  Ir padėkokit gamtai,kad palaisto daržus :cool:

219

Sveiki. Pagaqliau ir aš atsiradau.Problemos, problemėlės.Jeigu ne kompiuteris, tai sveikata, teko pabūti medikų priežiūroj. Vistiek nieko gero, matyt biologinis laikrodis ruošiasi sustoti...
O taip dar norisi pasidžiaugti garbingu postu...
Tik nesuprataui užuominos apie važiavimą. Juk aš sekretoriauju čia- forume, tai kur dar man važiuoti? O GAL NUO KARŠČIO MANO GALVELĖ NEBEDIRBA? rEIKIA TIKSLESNĖS INFORMACIJOS... :jumping:

220

Labą vakarą! Marija,mieloji,nekreipk dėmesio,ką mes čia iš dykumo tauzijam :D Greičiau jau mes pas pačią nuvažiuosim,kol Vomą kur išjudinsim :crazyfun: Joana visokių gėrybių priruošė,tai ir pagąsdinom,kad nulėksim suvalgyt :blush:

Вы здесь » UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS » Pirmas forumas » Gal per VASARĖLĘ tingėkime čia, lengviau bus rasti