Sveiki atvykę į http://www.liveinternet.ru/images/smilies/oct/crash.gifvetainę!

UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS

Объявление

Neparašius nei vienos žinutės, narys ŠALINAMAS

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS » Pirmas forumas » Gal per VASARĖLĘ tingėkime čia, lengviau bus rasti

Gal per VASARĖLĘ tingėkime čia, lengviau bus rasti

Сообщений 241 страница 260 из 683

241

Laba diena.Visiems ji tebūna prasminga ir gera. :writing:

242

Labas Mariuk. Kaip tavo jaunystė išsilaikiusi? Gal jau kokį kavalierių nusižiūrėjai? :love:

243

Aš kasdien žiūriu į tą pusę, gal jau ir nusižiūrėjau, bet jis vargu apie tai žino:
Žiūrėjau aš dieną kiekvieną,
Sapnuose jį sutikau kas naktį,
Aš laukiu ir laukliu kasdieną,
Bet jo negaliu sulaukti. :love:

244

Et,sakau,ir kur tų vyrų akys? Gi ne moteris,o aukso krūva! Bet nenusimink,Maryte,ne tu viena tokia-gi į mane irgi niekas net skersa akim nežiūri :no: Senmergiaukim toliau ir laukim,gal koks ir pasirodys kada.Jei ne su baltu limuzinu,tai bent pėstute,lazdyte pasiremdamas :D Gi meilei nesvarbu nei laikas,nei amžius,nei rasė,nei kiti dalykai :rofl:

245

Marijana написал(а):

Aš laukiu ir laukliu kasdieną,
Bet jo negaliu sulaukti. :love:

O ką tu veiksi jo sulaukusi, nebent kiemą nupjautų, ar malkų paskaldytų?

Подпись автора

http://thumbs.dreamstime.com/thumbimg_5 … vsGbl0.jpg

246

Fortūna написал(а):

Gi meilei nesvarbu nei laikas,nei amžius,nei rasė,nei kiti dalykai

Dzinguliukai tik skambėjo.
Pas Fortūną kai skubėjau.

247

Kai sulauksiu, tai ir pamatysiu, kokia iš jo nauda:

O GAL NE TIK ŽOLĘ NUPJAUS,
BET IR PRIE ŠIRDIES PRIGLAUS?.. :love:

248

Ak, meile meile...
jos niekad negana...
visi mes laukiam jos...
ir viltys siejamos su ja...
neziurint amziaus,
neziurint ir sveikatos...
neziurint nieko...
Mes norime, kad mus myletu,
kad zodziai mums mieli skambetu,
kad but svelnumas, atida,
kad mus suprastu visada...
Ar daug tai ar mazai...
bet melie reikalinga amzinai...

Vo! Koks ekspronta netiketai isejo, paskaicius jusu pasnekesius... O juk tai gryna tiesa!
Ar TIESA? Jus sutinkate?

LABUKAS!!!!

249

Labukas!!! Ir sutinkam,ir pritariam,ir dėkojam už tuos eiliukus :D Kalbėt apie meilę nepabosta,jei ji neatneša skausmo ir nusivylimų...O mes su Marijana laukiam meilės,kurio rankos nebūtų kišenėse-mokėtų šienaut,malkas skaldyt,o kai reiks-ir priglaustų :crazyfun:  :love:

250

Kažkada žalioja jaunystėje, mes du jauni įsimylėjeliai,  susikybę už rankučių, ėjome savo
gimto kaimo takeliu. Pats vidurvasaris, liepų žydėjimas, bičių dūzgimas, džiūstančio šieno
ir žydinčių liepų kvapas svaigino, saulė juokėsi danguje, gaivus vėjelis draikė plaukus,
glostė veidą, rodėsi, kad vaikštom rojaus takeliais. Žiūriu, ateina mūsų kaimo senolis,
pasiramsčiodamas lazdele, baltą galvą prisidengęs šiaudine išblukusia skrybėle, retkarčiais
stabteli ir išsitraukęs iš kišenės didelę languotą nosinę, braukia prakaitą nuo veido.
Nusikelia skrybėlę, nusišluosto kaktą ir vėl po mažą žingsnelį juda į priekį.Žingsnis jau tik
per pėdą. Prieinam, pasisveikinam, paklausinėjam apie sveikatą, kur taip susiruošęs keliauja,
tokią karštą vasaros dieną?
Kaime senoliai buvo gerbiami ir praeiti pro šalį, jų nepakalbinus, buvo nepriimtina o juo labiau
nemandagu.Taigi senolis sukikeno, primerkė savo gudrias išblukusias akeles ir sako:
- Matot, vaikeliai, ne tik mane , bet ir jus užpuolė tryda, ojo joj, kokia tai baisi nelaimė, nuo
jos nepadės jokios žolelės, nei bobučių užkalbėjimai, kol pati ji neatstos, taip ir trydaliosite.

Nieko nesuprasdami susižvalgėme ir abu pagalvojome, kad bebaigęs aštuntą dešimtį senolis,
visai suvaikėjo, nors iki šiol buvo laikomas kaimo išminčiumi. Pamatęs, kad mes nieko nesuvokiame
prabilo:
- Taigi, einu pas Domicėlę, ana va, kur gale kaimo gyvena, noriu paklausti, ar priimtų piršlius,
nes nežinant jos nuomonės nedrįstu siūsti, kad neapsikvailinčiau ant viso kaimo. Na, man jau
darėsi įdomu, nes žoloninkę Domcėlę žinojo visi aplinkiniai kaimai, nes ir ji  buvo įkopusi jau į
aštuntą dešimtį, nors liesutė, linksma ir guvi moteriškutė. Atrodė, kad metų naštos dar nėra prislėgta.

Mano kavalierius, Domcėlės kiaimynas, pradėjo kvatoti:
- Ei, tėvuk, (pagarbus kreipinys į senolį) tai tu nori pasakyti, kad Domcė ruošiasi ištekėti, ar
kad atsirado kažkas trenktas šlapiu maišu, kad drįstų pirštis jai. Pas ją vakar mačiau anūkas
su proanūkiais buvo atvažiavęs.

Prigęso senolio akyse žiburiukai, krenkštelėjo, vėl išsitraukęs nosinę nusivalė prakaitą,
palingavo savo žilą galvelę ir sako:
- Na štai, matau, kad jus jauni nieko nesupratot, aš jums apie nepagydomą ligą, o jūs juokiatės.
Tada sakykit, ko jus vaikštot po kaimą susikibę už rankučių, o be to aną vakarą mačiau,
kaip stovėdami po liepa - bučiavotės. 
Dabar paraudote abu, kaip kalakutai. Na tai kas su jumis darosi? Manasis apkabino mane per
pečius, pakštelėjo į skruostą ir sako:
- Tėvuk, mes mylime vienas kitą. O jus ar dar atmenat, kaip jaunystėje mylėjote savo a. a.
Mortą, su kuria kažkada sakėte pragyvenę 50 metų. Čia senukas pradėjo kikenti, net ašarėlė
nuo juoko ištryško iš akių.
- Taigi, taigi, aš ir sakau, kad meilė tai yra liga, kuri baisesnė ir už trydą. Va jus susirgote
ta tryda ir aš senatvėje dar susigriebiau ją, todėl ir slenku pas Domicėlę, noriu piršlius siusti,
vis dviese bus smagiau laukti, kol saulutė nusileis, kikeno senolis.
Matomai, kad liaudies patarlėse ir priežodžiuose slypi gili išmintis, juk sakoma - meilė, kaip
tryda, jeigu jau pristojo, tai reikės persirgti, arba meilė, kaip seilė nei prarysi nei išspjausi.

Susimąsčiau ir aš, kad į dienoraštį net labai tiks, nes kuo daugiau mūsų jį rašys, tuo bus įdomesnis.
Taigi mirginkit plunksnelias ir nors ką iš šios svetainės, paliksime ir savo anūkams. Vomas.

251

Kaip gražiai parašyta.
Ši liga nežiūri į amžių...
Meilei nesvarbu, kiek žmogui metų.Aš galvoju, kad kuo žmogus senesnis, tuo jis karščiau myli ir moka puoselėti mylimą žmogų. :yep:

252

Sveikučiai,rašykai! Gražiai čiulbat,kažin ką lesat? :crazyfun: Tik anksti miegot einat,beveik kartu su vištytėm :D Atėjau,o jūsų nė kvapo :nope: Tai su kuo apie meilę kalbėtis,a?

253

O aš dar nemiegojau,
Tik apie meilę svajojau,
Svajonės svajonėse lieka,
O gyvenime meilės nebelieka

LABOS NAKTIES ...Gal meilė į sapną ateis...

254

Vou,ar tik ne pelėdų būrys suskridęs?Tai ką veikiam? :D

255

Broliai ir sesės Kristuje, jeigu norite gyvai pabendrauti, tai kiekviena parašykite,
KOKIOMIS RYTO IR VAKARO VALANDOMIS, jūs galite ir jums patogiausiai - bendrauti
internete.
Aš galiu bet kada ir prie jūsų prisitaikysiu, tik nusistatykite valandas,
Nors aš nieko nedirbu, bet kompas reikalingas pamainai. Visa tai galima nesunkiai
suderinti. :mybb:

256

http://static.24smi.org/bnews/400/0712/12999aac43aaee49df0d4306d97b5a49.jpg

Vis tie nuostabūs sapnai

Šianakt aš tarnavau armijoje. Žinot, mano atmintis labai gera, o gal tik sapnuose
iki smulkmenų atkuriu praeitį.
Tai buvo 1970 metų žiema, kai pradėjau tarnauti jau antrus metus.Tada jau niekas
iš kareivių nesikabinėdavo, o ir karininkai žiūrėdavo daug pagarbiau. Ju turėjome karines
specialybes, o nuo mūsų darbo daug priklausė ir karininkų gyvenimas, nes buvome
suskirstyti po 50 žmonių grupelias ir gyvenome prie miestų kas 100 kilometrų atstumu,
vieni nuo kitų.
Palydėdavome maršrutinius lėktuvus, kad nenukryptų nuo kurso. Karinius tik sekdavome
kur skrenda ir raportuodavome į štabą, o štabo žmonės, savo ruožtu, dar aukštesnei
komandai.
Kai į centinį valdymo korpusą, atsiūsdavo visus davinius, turėdavo sutikti laikas ir azimutas,
lėktuvo skridimo aukštis ir kitos koordinatės.
Už tai rotos darbą įvertindavo pažymiu, o jei ką pražiopsodavai ir nesutikdavo su kitų punktų
daviniais, pirmiausiai kentėdavo vadai, o jie savo ruožtu, tridindavo mus eilinius.

Tutėjome savo siūstuvus, ir elektrą patys gamindavome, nors naudodavome miesto
elektrą, bet ji buvo nepatikima ir reikėdavo budėti savo stotyse, kad dingus miesto elektros sroviai,
tuoj pat būtų paleisti savi agregatai.
Man buvo suteikta garbė, tarnauti ten vyr. elektromechaniku. Tai nuo manęs ypač priklausė visų
stočių darbas.
Visose požemio patalpose būdavo labai trukšminga, tai visi laisvieji nuo tarnybos,
skverbdavomės į vienintelę tylesnę patalpą, pas radistus.
Turėjome patys nusitiesę kabelį į miesto ryšius, ir nereikėdavo tos savo tarškalynės visai jungti.
Tik buvo viena nepatogi smulkmenėlė:
- Į miesto ryšį turėdavo prijungti budinti miesto operarorė.

Taigi aš labai smulkiai pajutau ir per miegus bendravau, su miesto operatorėmis.
Jos dienomis budėdavo gražiausios lėlytės ir mes išėję į miestą praleisti laisvą laiką,
aplankydavome ir koleges.
Ne kartą ir ne du, jos vaišino mus kavute, nors ir gruzdintų miežių, nes kitokios tada nė nebuvo.
Turėdavo vieną, kitą bombonkį saldainį, o mes atsinešdavome pilstomo vyno butelį.
Juk prisigerti nei joms, nei mums nebuvo leidžiama, o tik dėl  kvapo, nes durnumo užtekdavo.

Vakare keisdavosi pamaina, ir į naktinį budėjima, kada jau mažai apkrautos linijos,
ateidavo pensininkės paplušėti. Mes šito ne, o iš balso nepasakysi kuri kalba.

Kareivėliai viena už kito stodavo į eilę, kad tik pakalbėti su mergaite.
Kažkaip kartą ir aš užkibau ir pradėjau melintis. Klausausi jos balselio ir net Ignas stotis
pradėjo, o pradėjus kalbėti riebiau, - ryšininkė neatsilieka. Netgi paprovokuoja, kad kareiviui,
mylia kelio ne atstumas.
-Atbėk, jei nenori manęs prarasti, o tai viena civiliokas prilipęs sekioja.

To ir betrūko išalkusiam kareivukui. Nulekiu uždusęs į nurodytą kambariuką, o ten tik
komutatoriaus žemputės žybsi ir nieko nematau.
Nadiežda truktelėjo už rankos ir parvirstame ant suklypusios tachtos. Besigrumdant atsiduriu
josios spastuose ir jau nenoriu nulipti. Tik kai porą kartų nupūčiau, ji pašokusi pradėjo kalbėti
apie švarąie pametė man skudurą - valykis.

Tik dabar pastebėjau, kai pravėrė duris, kad jai jau gali būti apie 70 metų.
Kareiviui tai didelė negarbė, nes jaunas ir kvailas. O kai pamačiau, kad ji tik 130 ūgio,
o ant nugaros didžiulė kupra. Moviau pro duris bėgti ir negaliu atsikelti, vis virstu ir kapanojuosi

257

Labas rytas.Aš, kaip ir visada, skubu, kad būčiau pirmoji.Mat aš pradedu lankyti dienos centrą, tai nuo 6val iki 18val manęs nebus prie kompo IŠSKYRUS penktadienius, šeštadienius, sekmadienius ir pirmadienius.Tad man patogiausias laikas būtų po 20val nežiūrint kokia diena.
Tai tiek žinių. :writing:Iš kur ištraukei tokią gražuolę?Ir kada su ja bendrauji?
Gal ir man reikėtų pasikeisti plaukų spalvą, kad būčiau įš ją šiek tiek panaši...

258

Labas rytas! Malonu matyti gyvus ir linksmus :flag: Tik va ta blondinė tai čia nelabai reikalinga-ji visai negraži! Mes kur kas visos gražesnės :crazyfun: Vomo blogas skonis,jei į tokias išverstakes dairaisi :D Beje,Marijos imidžą tikrai reikia keist,vis gi vasara,šilta,o ji čia taip susisupusi,lyg žiemą :D

259

vomas написал(а):

Broliai ir sesės Kristuje, jeigu norite gyvai pabendrauti, tai kiekviena parašykite,
KOKIOMIS RYTO IR VAKARO VALANDOMIS,

Valandos priklauso nuo Pono Dievo, kada lis lietus, taip, kad grafiko negaliu sudaryti.

260

Labą vakarą! Malonu girdėt,kad gyvų atsiranda :D Bet Vomas ir vėl iškrėtė šposą-Marijaną pavertė rusų televizijos vedančiąja,kuri dabar aiškina,kaip metė svorį.Marija iš tikro kur kas gražesnė,nei ši moteriškutė!

Вы здесь » UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS » Pirmas forumas » Gal per VASARĖLĘ tingėkime čia, lengviau bus rasti