Sveiki atvykę į http://www.liveinternet.ru/images/smilies/oct/crash.gifvetainę!

UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS

Объявление

Neparašius nei vienos žinutės, narys ŠALINAMAS

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS » Pirmas forumas » Gal per VASARĖLĘ tingėkime čia, lengviau bus rasti

Gal per VASARĖLĘ tingėkime čia, lengviau bus rasti

Сообщений 261 страница 280 из 683

261

Maža kas man patinka, ar nepatinka.Jūs kytrutės jau tiek laiko čia prabuvusios ir tikrai mokate
nueiti į savo aprašymus - PROFIL.
O ten rasite ir AVATAR, ant jo paspaudus atsidarys įdėjimas.
Norimo paveikslėlio URL - Ą įkelkite į savo kompo dokumentus ir paspauskite - atidaryti.
Tada kai atsiras atidarytas įrašas paspauskite zagruzit ir atsiras jūsų paveikslėlis.
Neužmirškite dar paspausti  - otpravikt. Tada jau viskas, o ten pat galima visai ištrinti, arba pasikeisti.

Iš kur moterytės man žinoti jūsų skonius? Davai veikite...

262

O MAN JI VISAI PATINKA IR NIEKO NESIRUOŠIU KEISTI, PASIDŽIAUGSIU TOKIA JAUNYSTE IR GROŽYBE.
o svorį reikėtų numesti, gal tada ir kojos lengviau kilotųsi.
Tad viskas į temą. :crazyfun:

263

Sveiki, gyvi,
kankinu agurkus, stengdamasi kuo daugiau sukišti ten, kur jau niekas nebelenda, todėl tarpais žvilgteriu čia. Taigi, mielieji, su pirma paskutinio mėnesio vasaros diena. Lai šis mėnuo buna malonus jums, dovanoja gerą nuotaiką, puikią sveikatą ir gerą vasaros derlių.

264

Labukas,Joana,sveiki visi kiti! Ir aš prisidedu prie palinkėjimų-būkit sveiki,drūti ir džiaukitės gyvenimu :D

265

Joana написал(а):

Sveiki, gyvi,
kankinu agurkus,

GERAI  DARAI  :cool:

266

Labukas , kankintojai, gero vakaro,o gal jau ir nakties! Aš geresnė - nekankinu,bet pomidorų šiek tiek priskyniau ir padėjau į dėžutę nokt.Gal nesupūs :question:

267

Dedu tik į savo arbatžakį, nes pomidorai turi daug krakmolo. tai diabetininkam jų
nerekomenduoja. :mad:

268

Labas rytas, nors jis nelabai gražus, apsiniaukęs, vėsus, anksti ryte buvo toks rudeniškas rūkas, jaučiasi, kad vasarėlė eina pas rudenėlį į svečius.
Na , aš baigiau (laikinai), kankinti agurkus ir ruošiamės nuvažiuoti pas dukrą į svečius, šiandiena jos gimtadienis.  Tai likite sveiki, linksmi, kai grįšiu žvilgtersiu, kaip jus čia laikotės.

269

Labukas! O pas mus rytas superinis!!!! Dar vesus, nors jau saulute ridinejasi dangumi...  :flag:
Uchhhh... nebemyliu as jau tos tokios kaitrios saulutes!!!! Per karsta man, nemalonu iseiti i lauka. O juk siandien turesiu vaziuoti i miesta. Su visuomeniniu transportu. Nes dukryte laikinai prichvatizavo musu masinuka - jos sugedo. O ir siaip, i centra neapsimoka vaziuoti savo masina - labai sunku rasti, kur pastatyti, o ir brangu...

270

SVEIKUČIAI! Diena tikrai klasiška-nei per karšta,nei per šalta.Kaip tik mano poreikiams :D Ir jums linkiu geros ir linksmos :flag:

271

Sveiki iš ryto. Nors baisiai tingiu, bet reikia rašyti dienoraštį. Nei jūs  jokių minčių nepakišate :nope:
http://korefun.net/wp-content/uploads/photozip/562/thumbs2/enormous-animals28.jpg

272

Sveikas,Stasy! Ką tu pakiši,kad ir mes be minčių-vėjai išpūtė po laukus,išbarstėm su drugeliais skrajodamos :D O galva tuščia kaip puodynė,net paprasčiausios mintys neateina. tai ką patart?

273

Sveiki.Stasy, gal čia pritiktų ir mano dienoraštis, kur parašyta-butų prisiminimaiAPIE VAIKYSTĘ IR JAUNYSTĘ, O TOLIAU GALĖČIAU RAŠYTI APIE DABARTĮ.
Parašyk, ką galvoji? :question:

274

Pamąsčiau.
Logiškai tai tada pavadinimas turėtų būti - Dienoraščiai.. Knygą suskirstyti į tiek
skyrių, kiek yra dienoraščių.. Bet tada skirsis kiekvieno rašymo stilius.
Ne sugalvoju, kaip būtų geriau, bet žinau, kad šis darbas bus sunkus.
Aš noriu nušviesti girtuoklystes, neįgalumą, o jūs galvokite kuo remsitės rašydamos.

275

Sveiki. Pagalvojau, geriau neverta, bus sunku viską suderinti.
JEIGU MAN KILS NORAS RAŠYTI, TAI GALIU RAŠYTI IR MARIJANOS ŪKYJE
BE TO 3 DIENAS SAVAITĖJE NETURĖSIU PRIEIGOS PRIE INTERNETO, nes pradedu lankyti dienos centrą. Tad per likusį laiką visko neaprėpsiu, NES KLIPŲ NEŽADU ATSISAKYTI. :flag:

276

Laba diena! šilumos gamtoje ir širdyse :love:
http://az.atn.lt/image/view/465x1000/32393/crop/IMG_0052.JPG

277

http://korefun.net/wp-content/uploads/photozip/562/thumbs2/enormous-animals26.jpg

278

http://korefun.net/wp-content/uploads/photozip/562/thumbs2/enormous-animals03.jpg

279

SVEIKI,gero vakaro! Kiek suprantu,visi labai įnikę į darbelius? O gal saulute džiaugiatės? Tai sėkmės :flag:

280

Manau Fortūnėle šį kartą tikrai neteisi.
O kas gali neleisti, vasarą atsipalaiduoti. Vienaip ar kitaip vis vien nuvargsti.
Kad ir prie vietinio upeliuko pragulėjus per dieną, vakare nesinori į tą prakeiktą :playful:  dėžę
lysti.
Kad jau čia ką svarbaus rašytume, o dabar iš mandagumo gyvybę palaikome.
Tiesa, aš po biskį rašau dienoraštį, bet jo komentuoti, kol kas negalima.
Reikia pirma parodyti, kokiam nors redaktoriui, ką jis pasakytų.
Juk žinote, kad mano kabinetas nuo pašalinės akies - įslaptintas. :crazy:

Вы здесь » UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS » Pirmas forumas » Gal per VASARĖLĘ tingėkime čia, lengviau bus rasti