Pirmiausia jį įkelsiu į svetainę jūsų įvertinimui ir negailestingai kritikai.
Tai tiek žinių iš Kretingos padangės.
Tada mes tavo darbelisus...
Aišku kaip
dieną,- Vomas kažko nedarašė.
Dabar jau tyčiai taip paliksiu - spėliokite.
UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS » Pirmas forumas » Gal per VASARĖLĘ tingėkime čia, lengviau bus rasti
Pirmiausia jį įkelsiu į svetainę jūsų įvertinimui ir negailestingai kritikai.
Tai tiek žinių iš Kretingos padangės.
Tada mes tavo darbelisus...
Aišku kaip
dieną,- Vomas kažko nedarašė.
Dabar jau tyčiai taip paliksiu - spėliokite.
Ir ką čia norėjai pasakyt? Pametei žodžius?
Labas! Grazi dienele siandien bus! Gero laisvadienio!
... o man ryt jau i darba... fui, kaip nenoriu... issiatostogavus taip ilgai tikrai netraukia i darba...
Vienas žmogus, o jame dvi akys.
Akyse dešimt ašarų, o jose šimtas jausmų.
Jausmuose tūkstančiai minčių,
O pasaulyje vienetai tokių gerų draugų kaip jūs.
SU ŽOLINĖS ŠVENTE Mielosios
Aš galvoju, kad Vomas norėjo pasakyti, kad mano darbai lygūs nuliui ir jis tik iš mandagumo juos pakenčia savo svetainėje...
O man atrodo priešingai. Vomas grožį vertint moka,miela Marija,tad taip blogai negalvok!
O už šventinį pasveikinimą Vomui didelis ačiūūūūūū
Dėkoju už sveikinimus Žolinės proga, anksčiau ši šventė buvo, kaip giminės susiėjimo šventė, viešėjimo vienu pas kitus, net sakydavo, kad kas per Žolinę nepabus svečiuose, ar neturės svečių, tas visą metą bus nelaimingas. Aš turėčiau būti laiminga, nes per Žolines turėjau svečių net 16 personų. Iš Kauno, Kėdainių, Denverio, Londono, Garliavos, Zarasų, tai va išleidus paskutinius sėdžiu pavargus taip, kad net nukėblinti iki lovos nėra spėkų, bet už tai laiminga, nes ar susitiksime daugiau tik dievas vienas žino, išsibarstėme po pasaulį lyg žydo bitės, sueinam retai, svetimėjam. Rugpjūtis labai gausus svečiais buvo, vos vienus išleidžiu, jau kiti atvažiuoja, bet nors pabendravau, pasimačiau su daugeliu giminaičių, na dar laukiu vienų atvažiuojant ir pasibaigs svečių maratonas, prasidės nuobodus metas. Labai laukiau vienos ponios, kuri žadėjo atvažiuoti, bet taip ir nepasirodė, įdomu kodėl, gal galėtų atsakyti? Aūūū Fortūna!!!!!!
Šį Joanos kūrinuką, žinoma jei leidus panaudosiu knygelės Dienoraščiai rašyme. o prie
jo dedu tokį apibendrinantį prierašą:
Na nesakyk Joana, kad žolinės švenės labai išsigimė. Net mūsų lėtapėdė įstatymų leidybos
valdžia, paskelbė Žolinę, nedarbo diena, suteikdama mums progą - svečiuotis ir piligrimus
priiminėti.
Skirtumas tik toks, kad pokario neturtingi sveteliai, važiuodavo visą savo šeimyną susikrovę,-
arkliniu vežimu, o koksai pavienis dėdulė - dviračiu.
Dabar kas kita: sulipa šeimynėlė į Vokiečio, ar Amerikono pavažinėtą lengvąjį automobiliuką,
ir darda į svečius.
Tik dviračius dabar pavažinėti "Britvos" pakeitė, dauguma nė kraujo nenusiplovę, irgi
laužia rankeną aukštyn, kol pradeda skristi. Tik skrenda ne skrusdėlytė ant lapo , vėjo
nešama, bet mūsų jaunasis mirtininkas, nė už ką nepripažįstantis, kad jis toks pat užsispyrusiai
kvailas, kaip vakar žuvęs jo draugas...
Netgi vaišės ne kažin ką skiresi: - geliuoja dar skilandukas, ir tas pats kumpis šaltai rūkytas,
o paskiau subrandintas, ale nebrokijami dar nei kaimietiški lašinukai, o jei gaspadįnė dar
neprasigėrusi, tai stalai lūžta, nuo nuosavame ekologiniame darže augintų daržovių ir jų patiekalų.
Tik vieną skirtumą matau:- samanės prisriuobęs dar arkliuku parvažiuodavo, mat tas ne kvailas,
net važnyčiotojui užmigus, pats kialę rasdavo. Dabar greičiai dideli, o užusnūdęs, ne tą pėdalą
paspaudęs, veži visą papurgalvių šeimynėlę, tiesiai į skaistyklą.
Tik ar daugelis, kaimynui pasakome:
- Negerk broleli, negerk tu triačios,
Nes šiandieną atvažiaves, tu be pačios...
Ypač vyras, vyrui pasislėpdamas kumštelėją į pašonę:
- Nu davai, ant antros kojos... Neužilgo ir ant penktos išlenkiama čierkutė, o kai daina neskambą,
dar ir gerklę praplauna.
- Taigi broliai Kristuje, nežudykime vieni kitų, kam reikalingas, nekaltų vaikų kraujas. Šventes švęsti
- didelis menas, o proto sudrausti nuo velnio lašų - turėkime visi. Nedidelis menas, o ašarų nebus.
Sveiki visi visi! Apie vaišes nekalbėsiu,nes nei lašinukų,nei skilandžių neturiu,net bulvių iki soties negaliu užsiaugint,o kas link gėrimo....Vakar buvo tikrai gera proga.Po knygos pristatymo autorius vaišino tikrai puikiai.Ir alaus buvo,ir labai taurių gėrimų,ir baltakės,bet man, visai negeriančiai, tas smalsumo ir apetito nesukėlė.Užtat šiandien darbe kaip agurkėlis,galva sveika,protas lankstus ir po akim mėlynių nėra Tai nežinau,kaip mane įvardintų Vomas,gal kaip nemokančią švenčių švęst?
Beje,Joanai atsakysiu į ausį...
Fortūna, tu man uždaviai dvi temas, ir aš į jas būtinai atsakysiu Denoraštyje:
Tai skurdus gyvenimas ir blaiviai galvojantis žmogus. Ką ten prigalvosi, tiesiog negeriantis.
Mes su Fortūna vietoj vaišių - paplekšnotume
Sveikas naujasis Vomai. Tavo šypsena tikrai miela...
Labas visiems "posventininkams" !!!
Mano sios dieneles visos prabego sode besidarbuojant... taip pat buvau sulaukusi sveteliu... saslyka issikepeme, prie lauzo pasedejome, i menulio pilnati paziurejome, i grazu, zvaigzdziu nuseta, rugpjucio dangu ziurejome... Ir sodas labai graziai atrodo sutemus - po kiekvienu medziu yra po nedideli pozemini zibintuveli, tad vaizdelis tikrai fantastinis... o gelyne ismeigti keli zibintai, absorbave dienos sviesa, vakare taip pat malonia ziurisi... Zodziu, romantiskai pasedejome.
Šį kartą Vinija aiškiai melavo, Nemka ji būti spakaini, lipa į palubę, jei kaimynas
nespėja pasisodint ant kelių. Jos kraujas užverda prie 45 laipsnių
Sveikas naujasis Vomai. Tavo šypsena tikrai miela...
Ieškau ir tau su miela šypsenėle - avatariuko, o gal pati turi norimą?
Sveiki,darbštuoliukai,plekšnotojai,ir visi kiti,apsilankantys forume.Gero visiems vakaro
Nieko aš neturiu.A Š PASITIKIU TAVO SKONIUTik neįdėk labai seksualios, nes mano amžiui tai jau nebetinka...
Nebent tik sapnuose...
O JUOS AŠ DAR VIS SAPNUOJU...
Sielos gelmėje vis dar rusena žiburėlis, kad jie virs realybe...
Dėmesio
Sveiki!
Pranešame Blusų festivalio naujieną - renginį vainikuos naujo V.V.Landsbergio filmo apie meilę premjera.
Būtume dėkingi jei galėtumėte padėti mums išplatinti šią žinutę ir taip pritraukti žmonių į ekologijos, mainų, sveikos gyvensenos ir meno temas propaguojantį Blusų festivalį, kuris įvyks jau šį šeštadienį, rugpjūčio 20 d. Renginio pradžia 11 val., o V.V.Landsbergio filmą pristatysime vos pradėjus temti.
Kviečiame ir Jus atvykti! Pažadame Jumis gerai pasirūpinti, tik praneškite apie pageidavimą dalyvauti.
Išsamią informaciją apie renginį rasite čia:
http://www.fleafestival.lt/
Jei turėsite papildomų klausimų ar pasiūlymų, būtinai rašykit ar skambinkit.
Linkėjimai,
Rūta
8 621 66 946
kuku@fleafestival.lt
http://www.fleafestival.lt/
http://www.facebook.com/Saulesrankomisnelieciam
Aš lieku gulėti lovoje, o kaip jūs ir jūsų draugai???
--
Laima.
Jei būtų arti,tai kodėlgi ne? O dabar... Žodžiu,gero šio vakaro,pasvajokim ir praeis
Man ir be blusų gyvenimas nelengvas, tai jau apsieisiu be šitokio festivalio.
Tegu jos ten šokinėja vienos...
Labą vakarą! Ką gero nuveikėt per dieną? Naujienų bus? Pas mane tai ta pati rutina...
Вы здесь » UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS » Pirmas forumas » Gal per VASARĖLĘ tingėkime čia, lengviau bus rasti