Labai graziai atrodai, draugute! Ir bent jau vienoje nuotraukeleje sypsaisi! Liuks!
Tai tikriausiai man, nes daugiau nenusipelniau
UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS » Pirmas forumas » Gal per VASARĖLĘ tingėkime čia, lengviau bus rasti
Labai graziai atrodai, draugute! Ir bent jau vienoje nuotraukeleje sypsaisi! Liuks!
Tai tikriausiai man, nes daugiau nenusipelniau
Labukas!Kadangi už langų lyja,tai linkiu malonaus pasisėdėjimo kambariuose! Na,o šypsausi,tai be abejo tik VOMUI! Kam gali daugiau šypsotis vieniša moteris,jei ne vyrui Beje,o ką turi galvoje,rašydamas,kad daugiau nenusipelnei? Ko tikiesi?
Fortūna, Fortūna, kaip moki provokuoti. Juk jeigu nesitikėčiau tavęs paimti,
tai rašyčiau kitai, bet tada tu pyktum, o dabar visos kitos nepatenkintos.
Kai kada net pagalvoju, ar valiočiau tokią stambią parsiversti, tai tu dabar fotografuodamasi
pritupi...
Fortūna, daugiau šypsokis ir gyvenimas tau nusišypsos. Nuotraukoje kur šypsaisi esi tokia simpatiška, graži moterytė, o kur stovi prie muziejaus susiraukus, tokia nelaiminga tartum tavęs lauktų inkvizicijos laužas. Ir ko ten surūgai, tokioje gražioje vietoje, su draugėmis, ko tau trūko? Dar kartą palinkėsiu - DAUGIAU ŠYPSOKIS, neatimk iš savęs patrauklumo, nes tokia susiraukusi ,it vyža, atbaidai vyrus ir lenkiasi jie tokių rimtuolių per mylią.
Yra sakoma - kad niekada niekas , jokia bėda nepalauž ir nenugalės to, kas net sunkiausią minutę sugeba šypsotis, juoktis, dainuoti.
Taigi, parodyk šypseną nuo ausies iki ausies!
Daugiau niekad nekelsiu jokios nuotraukos,kad nebūtų noro kritikuot! Aš visai nestambi,palyginus.Gal vienas kitas kilogramas ir perdaug,bet kad mane apkabintų,kelių vyrų rankų tikrai nereikia Pagal savo amžių esu pati ta! O kad kitos nepyktų,imk jas, aš ne pavydi Be to,aš nesu pritūpusi,kaip Vomui regis. Stoviu normaliai,nesu aukštaūgė. Na,kad Joana mane į šuns dienas išdės,tikrai nesitikėjau...Dabar bent žinosiu,ką apie mane galvojat...
ALDUTE miela - baik!!!! Niekas apie tave blogai negalvoja! Tu esi labai jautri, labai audringai priimi visus komentarus (is tokios pat girdi, beje). Bet noriu tave paguosti - esu isitikinusi, kad VISI TAVE MYLI IR GERBIA. Esi be galo jautrus zmogus, talentinga moteris ir draugiskas zmogutis! Ir tikrai Joana nenorejo taves uzpulti, tiesiog ji pasake tiesiai-sviesiai apie butinybe daugiau tau sypsotis.... Bet is kitos puses, juk negali visi zmones buti vienodi, buti pastoviai besisypsantys... kaip amerikonai. Kiekvienas su savo nuostatomis, su savo charakteriu, su savo iprociais, su savo vidiniu gyvenimu. Ir jei tu dabar pradetum visur ir visada sypsotis - tai butu kauke, nenaturalu. Juk sypsena turi prazisti ant lupu nuo vidines busenos! As taip manau...
esi tokia simpatiška, graži moterytė,
Fortūna, labai atsiprašau, jeigu tave įžeidžiau, aš tiesiog norėjau pasakyti, kad šypsena tave puošia ir labai tinka prie tavo veido, o rimta, susirūpinusi veido išraiška atima žavesį. Nors aišku, negali visada šypsotis (Vinija teisi).Taigi, atleisk man - neprotingam sutvėrimui.
Juk mes visi tėvų vaikai. TIEK LAIKO PRAGYVENOME ir tik dabar atsitokėjome, kad Vomas nevaikšto, kitas
turi kitokią neagalią, bet nepagalvojame, kad sielos mūsų tai jaunos.
Aš visada spjaunu į savo surukusią fizionomiją, jeigu tik tuokart neverkiu - kvatoju iš visko. Ne viename
forume prašė gražiuoju:
-Stasy baik, tavęs niekas nesupranta. Per giliai kabini, todėl sunku išlyginti duobėtus tavo takučius.
Aldona, neprasta poetė, o tai apsiskaičiusi moteris, truputį nedrąsi ir visada laukia palaikymo.
Kitaip tokio tipo žmogui sunku gyventi.
Man priešingai, kuo daugiau kritikuoja, tuo kytrėju. bet vadovaujantis postas man irgi netinka. Mergelės savybes
pagal horoskopus blogas tuo. kad ji niekada neužmiršta savo skriaudų ir miršta daug kam neatleidusi. Šiaip
mergelės sąžiningos ir ką pasako tą ir daro. O tai jau negerai, nes ir užplanuoti niekšiški planai palengva pildosi.
Labos mergaitės. Pirmiausiai prisiminiau, kad jau senai nedovanojau jums gėlyčių.
Žinoma Aldutė nusipelnė būti pirmutinė, nes ji ir save draugiškai mūsų pasvarstymams.
Taigi nieko blogo neįvyko. Nuotraukas mėgstu ir aš, tik neturiu jų, kas nufotkintų.
Be to mane matėte per teliką.
Manau, kad esame lygūs, o Aldutei bandysiu įbrukti nors kelis žiedelius.
Labas rytas! Tiesa,kol kas pas mus rūkas,bet tikiuosi,kad diena bus graži,ko visiems ir linkiu
Ačiū, Vomai, už gėlytes ir saldainius,- kas gi jų nemėgsta? Tik nereikia pataikauti. Puikiai supratau, kad mano išvaizda yra mano priešas.Ir tai vis primenama. Aišku skaudu girdėti,bet turiu su tuo taikytis,nes patekt į ,,Didžiuosius pokyčius,, nėra šansų... Kad negadinčiau forumo puslapių,daugiau niekad nebekelsiu savo fizionomijos.
Labas rytas. Pasigirsiu, šiandien ekskursija laivu po Kuršių marias.
Palinkėkit man gero vėjo.Jeigu nors vienoj nuotraukoj padoriai atrodysiu-būtinai įdėsiu į svetainę.Įdomu, ką Vomas pasakys, išvydęs mano apvalainą figūrą?
Jaučiu-saldainių ir gėlyčių tikrai negausiu-
"Ne tau, Martynai, mėlynas dangus"..
Tiesa, Vomai, gal yra kokia nors galimybė įkelti klipą tiesiai į svetainę?
Kad negadinčiau forumo puslapių,daugiau niekad nebekelsiu savo fizionomijos.
Niekada nesakyk niekada. Tau juodos mintys praeis nebūtin ir vėl visiems gyvenimas bus nuostabus.
Aš pirmas užleidžiu tau Aldona savo pozicijas, jeigu tu manai, kad jos geresnės.
Dabar prašau visų, kas turi kokių planiukų, kad tiktų į dienoraščių knygelę. Jau remiu jei rėmus, o
paskiau prišokdamas taisinėsiu.
Tiesa, Vomai, gal yra kokia nors galimybė įkelti klipą tiesiai į svetainę?
yra, turi kelti tinklapio pavadinimą kuriame jis randasi. Kai pagamini kur jis randasi, kokiame puslapyje?
Kaip suprantu,visi per dieną grybavot, o dabar prie puodų stovit,tai nematau su kuo labintis Bet gero vakaro vis vien linkiu
Labas mergaite, grybų šiemet dar neragavau. Nėra su kuo važiuoti o ir benzinas brangus.
Aplink Šakius tik krūmai teliko, o juose niekas neauga iš grybų.
Labas rytas. O AŠ NEGRYBAUJU, NES GRYBUS VALGAU TIK BIŠ BADO, LABAI JAU JIE NEPATINKA MANO VIRŠKINIMO SISTEMAI.
Šiaip man viskas gerai.Rašau mažiau, nes daug laiko atima įsikūrimo Dienos centre problemos. Bet jos greitai baigsis ir vėl viskas bus kaip ir anksčiau.
Labukas šviesioms būtybėms,kuo geriausios dienos ir nuotaikos
Laba diena dirbantiems,poilsiaujantiems,klaviatūrą baksnojantiems ir tik tinginiaujantiems,geros dienos.O Vinijai ir teigiamų gijimo pokyčių
Vomai,Vomai, mano šėpa tikrai tuščia,gi aiškiai rašiau,kad skraidė ne mano lėkštės Mano ir neturėtų skraidyt,juk nėra tikslo.Paprastai skraido,kai šeimoje keli asmenys ir jie nebesutelpa vienuose namuose,o aš viena,tai ar verta paskutines išskraidint
Užuojauta Vinijai. Gyk greičiau...Beje, taip jau atsitiko man, kad turėjau priprasti irt išmokti dirbti viena ranka.
Taip jau yra, nuo tikrovės niekur nepabėgsi
Rašau ir aš, tik niekur nenužengiu, vis taisau ir taisau, bet kol nebaigsiu, visi negalės matyti.
O tai gali užsitęsti ilgai. Kitaip neina susikaupti.
Pranas dingo, nepanoro su visais kalbėtis, ir visai nutilo.
Вы здесь » UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS » Pirmas forumas » Gal per VASARĖLĘ tingėkime čia, lengviau bus rasti