Matyt, mes per prasta kompanija Gal pergalvojęs atsiras,palaukim
Gal per VASARĖLĘ tingėkime čia, lengviau bus rasti
Сообщений 361 страница 380 из 683
Поделиться3622011-08-28 07:54:53
Sekmadienio rytą jaučiasi įtampa. Kodėl prieš kaltinus kitus, nenužvelgti ir savęs?
Juk poromis tikrai niekas nekuria. Negi mes Šventesni už kitus?
Поделиться3632011-08-28 12:31:40
Laba diena Vomai,čia taikai man? Ar aš ką kaltinu? Sakau,gal žmogus norėtų vienas pabūt ir susikaupt,kad geriau parašyt.O bus laikas ir vėl pasirodys.Kartais kompanija tam trukdo. O savęs Dievu nelaikau .Esu paprasta mirtingoji,su nuodėmėm ir ydom. Rodos, nieko tokio blogo neparašiau,o va ir vėl užkliuvau...
Поделиться3642011-08-28 12:48:35
Laba diena.
Поделиться3652011-08-28 14:30:07
Vomai,čia taikai man? Ar aš ką kaltinu?
Taip mano miela - tau. JUK MES GALIME MANDAGIAI PASIKALBĖTI, bet sakyti tiesos žodžius.
Aš irgi suprantu kalbą tarp eilučių. Taigi jei turi ką kalbėk, aš nepyksiu.Po ilgesnio laiko tarpo ateina kri
zinis, kai būtina išsisakyti.
- Taigi sakykite kas ką norite, tik mandagiai.
Поделиться3662011-08-28 15:11:40
Palauk,tai kas buvo nemandagu? Nieko neiškoliojau, nepavadinau blogu ar necenzūriniu vardu,o man tiek priekaištų? Aš nerandu logikos.Praną gerbiu kaip labai savitai rašantį žmogų,patį irgi laikau žmogum su talentu,kitaip negimtų knygos,tai kuriam čia krizinis laikotarpis???
Поделиться3672011-08-28 20:54:58
O gi tam, kuris pastoviai sekioja iš paskos ir kniaukia. JEIGU RIMTAI, tai man dzin jūsų priekabiavimai, bet geriqau, kad jų nebūtų.
Jei mus gyvenimas būtų suvedęs į vieną kelią, būčiau tikrai nelaimingas.
Gerai, kad bent toli ši šeimos nelaimė gyvena.
Поделиться3682011-08-29 09:50:19
Labas rytas visai mielai kompanijai!
Поделиться3692011-08-29 14:18:31
Labas rytas visai mielai kompanijai!
Подпись автора
Tos mielos kompanijos, kai kuriuos žmones bandau aprašyti.
Supratau, kad jei mergaite užsimanė papulti po mano padu, ji ir papuls, bet
veikėja jau tik neigiamo tipo bus.. Nežinau, toli pabaigą, vis pertaisinėju, gal visai keisiu kai ką
Поделиться3702011-08-29 16:22:06
Tos mielos kompanijos, kai kuriuos žmones bandau aprašyti.Supratau, kad jei mergaite užsimanė papulti po mano padu, ji ir papuls, betveikėja jau tik neigiamo tipo bus.. Nežinau, toli pabaigą, vis pertaisinėju, gal visai keisiu kai ką
Tu cia apie ka taip ziauriai? Musu - mergaiciu - cia yra taip mazai, kad tiesiog tu neturi jokios moralines teises musu skriausti...
Поделиться3712011-08-30 00:19:30
Čia jau pakvipo paraku, reikia tyliai sėdėti kamputyje...
Juk visos norim būti teigiamos...
Поделиться3722011-08-30 05:09:07
Iš dalies Vinija teisi, neturiu jokios teisės terorizuoti savo kolegių. Tik jeigu tai vadintume teroru.
Visą laiką atsiklausisu, ar galiu, tas ar kitas mintis panaudoti savo kūrinyje.
Kol kas tik Joanos mintys man tiko. Žadėjau paprašyti Aldonos kokį eiliuką. bet ji pati leisis.
Pas kitas kol kas nepasitaiko
Поделиться3732011-08-31 15:38:01
Sveiki,mielieji, trumpam grįžau į ,,civilizaciją" palikusi savo mažučiuką žemės lopinėlį kvepianti obuoliais, dūzgianti vapsvomis, kniaukianti dviem baltakojas pamestinukais, tauškanti marguoju geneliu, šlamanti mikliai šliaužiojančiu žalčiuku, tviskanti margaspalviais flioksais. O koks gylumas rugpiūčio nakties dangaus, bemirksinčio milijonais žvaigždelių! Užvertus galvą spoksau į tą stebuklą, kol sprandas atsisako laikyti nieko nenutuokiančią smegeninę tokioje padėtyje. Dieve, koks nuostabus šis pasaulis, dėja, tik labai trumpam mirksniui mums duotas. Ar yra kas nors toliau, pasibaigus žemiškai kelionei, ar užgęsime ir pradingsime , kaip tos tolimos žvaigždės, kurių jau senai nebėra, tik jų šviesa atskriejo iki mūsų po daugelio šviesmečių, joms užgęsus. Man sunku įsivaizduoti, nors protu suvokiu, kad taip bus, kad ir be mūsų išauš pavasariai, sugrįž paukščiai, sužydės sodai, vakarais suoks lakštingalos, volungėlė šauks lietų, ant vandens lelijų lapų sutūpusios kūmutės varlės ruoš nuostabius koncertus, beržynėlyje kūkuos gegutė, dangumi plauks lengvi balti debesėliai, lys lietūs. Ateis ruduo, sodai pakvips obuoliais, be mūsų kris aukso ir vario spalvos lapai, be mūsų siaus rudeniniai vėjai, ateis žiema ir grakščiai sukdamos ,,Vienos valsą" lengvutės baltos snaigės tups žemėn. Gyvenimo ratas suksis savu įprastu ritmu, gyvybė ir mirtis, kaip dvi seserys dvynės neišskiriamos ir niekam jų nepergudrauti. O gaila, juk taip norėtusi ilgai, ilgai pabūti šioje stebuklų planetoje - žemėje.
Поделиться3742011-08-31 17:51:05
Ačiukas Joana už kūrinėlį. Laabai vaizdingai pateikei. MaNO NUSKURDUSIAI KALBAI pataisyti, labai tiks.
Bandysiu įdėti, kaip Joanos pasisakymą sugrąžtų proga.
Поделиться3752011-08-31 20:09:53
Jeigu surasi nors vieną tinkantį sakinį, imk jį ir naudok savo nuožiūrą, aš tų minčių nerenku, nekonspektuoju, jos kaip vėjo šuoras sujudinęs medžių šakas, nupurtęs kelis lapus (mintis), nuošia, pradingsta ir niekuomet nebesugrįžta. Taigi , jeigu tarp tu nukritusių ,,lapų" rasi tau patinkanti -pasiimk.
Поделиться3762011-08-31 21:31:27
Labą vakarą!
Поделиться3772011-08-31 22:01:50
Labas, Fortūna, ar dar pyksti, na būk mielaširdinga, atleisk.
Поделиться3782011-09-01 00:33:00
Na, aš stengiuosi ką nors prakalbinti, bet aplink tyla. Negi visi sumigote, o gal susiruošėte į vasaros palydėtuves? Juk šiandien prabėgo paskutinė vasaros dienelė, baigiasi paskutinė valanda šios vasarėlės, o gaila. Taip norėčiau sulaikyti ją nors trumpam , bet nemoku , kai dangumi slenka debesys pilkai juodi ir sunkūs varomi pikto, žvarbaus vėjo. Ką gi, sudie vasarėle! Tikėkimės, kad likimo deivė Laima bus mums maloninga ir leis sulaukti kitos vasaros, o rudenėli pabraidysime po lapų auksą, pasigrožėsime nuo vaisių svyrančiomis obelų šakomis, palydėsime išskrendančių paukščių voras, su liūdesiu paglostysime šalnų pakąstas jurginų galveles.
Na, labanaktis visiems, gražaus ir saulėto rudens!
Поделиться3792011-09-01 08:51:45
Su rugsėjo pirmąja, mieli draugai.
Поделиться3802011-09-01 09:08:10
Skinsim obuolius ir turgun važiuosim. Juk ne visi čia dar vyvuojantys likom,
Etc, negali žinoti nei ką rašyti, visos tokios skaudamos. Geriau ir nerašysi, tuo llabiau, kad darbo pakanka