Sveiki atvykę į http://www.liveinternet.ru/images/smilies/oct/crash.gifvetainę!

UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS

Объявление

Neparašius nei vienos žinutės, narys ŠALINAMAS

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS » Pirmas forumas » Gal per VASARĖLĘ tingėkime čia, lengviau bus rasti

Gal per VASARĖLĘ tingėkime čia, lengviau bus rasti

Сообщений 401 страница 420 из 683

401

Labas rytas! Anksčiausiai ėmiau naršyti internetą ir šiaip taip pavyko rasti trumpą žinutę, kad mirė Stasys Venskaitis, išleidęs dvi knygas. Tai parašiau komentarą,kad išleido ne dvi, o tris ir ruošė ketvirtą. Net pikta pasidarė, kad nei nuotraukos, nei pagarbos žmogui. Galit pasižiūrėt, IN MEMIORUM wwwsakieciai.lt

Отредактировано Fortūna (2011-09-20 13:22:45)

402

Fortūna написал(а):

Labas rytas! Anksčiausiai ėmiau naršyti internetą ir šiaip taip pavyko rasti trumpą žinutę, kad mirė Stasys Venskaitis, išleidęs dvi knygas. Tai parašiau komentarą,kad išleido ne dvi, o tris ir ruošė ketvirtą. Net pikta pasidarė, kad nei nuotraukos, nei pagarbos žmogui. Galit pasižiūrėt, IN MEMIORUM wwwsakieciai.lt

Aciu, Fortunel! Ir uz straipsniuko atradima, ir uz labai gera komentara!!!!

403

Labas mielosios, ką tik atsiverčiau Šakių rajono laikraštį ,,Draugas" ir ten radau paminėta mūsų Stasį, bet dar gražiau, jie žino tik vieną jo knygą ,,Pranckynės respubliką", tai aš irgi parašiau komentarą, kad yra išleidęs trys knygas,ir kad buvo baigiama ketvirtoji. Na matot kokie kuriozai gyvenime, jei kokia plikabambė bebalsė dainininkė, ar koks sukčius ar valdžiažmogis pasigėrė ar su kuom nors pasidūlkino tai rašo visi dienraščiai, o kai išeina anapilyn tiek iškentėjęs sunkiausias Lietuvos žmogus - tyla.

404

Parašiau ir aš ten po Joanos. Neiškenčiau! Matyt, ne vienam ant ,,mozolio,, yra užmynęs, tad ir prisimint nenori. Va, kaip rūpi valdžiai vargšai žmoneliai. Jie net nežino, kas jų rajone yra. Tokie nervai užvirė,kad... :mad:

405

SVEIKOS MERGAITĖS,
sakykite kur dabar galėsiu pamatyti nuostabius Marijanos klipus, paskaityti taip malonius širdžiai Fortūnos poezijos perlus, tiesiog pabendrauti su visomis; Marijana, Fortūna, Vinija. Gal turit kokių sumanymų ar įdėjų, nes šitas forūmas ilgai neišsilaikys. O gal ką nors žinote apie Praną, kur jis dingo.
Baisu pagalvoti, kad ir jo gal nebėra... Bėga metai, dienos, draugų ratas mažėja, biram į nežinomybę tartum rudeniniai lapai ir neliks nė žymės, kad gyventa, svajota, kentėta, mylėta.
Nors Marijanos darbai, Fortūnos poezija,a.a. Stasio knygelės  džiugins ne vieną kartą žmonių.
Linkiu, Jūms, mielos draugės stiprios, sveikatos, geros nuotaikos, kūrybingų gražių daug, daug pavasarių ir vasarų, auksinių rudenių,  šarmotų žiemų.
Būkit laimingos, mylimos ir mylinčios!
Pasiilgsiu Jūsų...

406

Joana, ar pagedai? Atrodo, jau atsisveikini amžiams! Jei tik yra noras, kai forumo nebebus, bendrausim laiškais, susitiksim kituose forumuose. Interneto gal niekas mums neatims - jo galimybės plačios. Pagaliau dar turim telefonus. Kol nemeta mūsų, galim dar pagyvent ir čia. Marija juk šio forumo moderatorė,  galim ką nors dar pakviest iš pažįstamų, draugų. Ar susigrąžint buvusius narius. O jei jau bus užtrenktos durys, tada eisim kitur. Užtat kol nevėlu, pasikeiskit tel.numeriais, el.pašto dėžučių adresais. Kol gyvos, bendraukim! Jau vien dėl Stasio atminimo...

407

Na kad apsidžiaugiau, tai kaip mažas vaikas, - atsiliepė Pranas! Ačiū Dievui, bent jis gyvas! Tik parašė jis DARBO KAMBARYJE. Dabar dar turėkim vilties, kad mums čia parašys Poviliukas ar kas nors iš Stasio artimųjų ir paaiškins, kaip gi nutiko, kad jo netekom. Laukim, gal sulauksim...

408

Labas, mergytes... As kazkiek suzinojau: Stasys mire sestadieni, palaidotas pirmadieni naujosiose Sakiu kapinese... Jam buvo insultas... greitoji isveze, bet pagelbeti jau nieko negalejo... Tai tiek ziniu... :|

409

Sveiki, mielieji.Teisingai Fortūna rašo-bendraukime, kol yra tokia galimybė.
Dabar viskas priklauso nuo naujoj svetainės šeimininko.Tikiuosi, jis atsilieps. Jeigu tik jis pageidaus, tai aš tikrai iš svetainės neišeisiu ir joje, kaip itr anksčiau talpinsiu savo darbus.
Tiesa, paskutiniu metu savo klipų nebedėjau, nes nežinau, kaip juos tiesiogiai įdėti į svetainę.Gal kas žinote, patarkite.
O MANO TELEFONAS-846576548,  :love:

410

Sveiki ir sveikos! Gyvenimas eina toliau, palaikykim gyvybę forume. Prasideda naujas etapas, tai ta proga pasikeičiau avatarą ir tegu bus mano tikrasis veidas... Geros dienos :flag:

411

Sveikos bičiulės, aš dar randuosi šoko būsenoje, galva tuščia, jokių minčių, reikia atsigauti ir iš tiesų palaikyti šį forumą, bet mes nei viena neturime administratoriaus teisių, Poviliukas dar mažas ir to jis nesiims, o iš artimųjų kaži kas to norės, nes ten jų kiti prioritetai.
O čia ocho, kokia simpatiška blondinė!

412

Taip,mieloji, sunkiai atsigaunu, vis stovi mintyse ir stovi.  Ateinu į forumą, matau STASIO įrašus ir negaliu patikėt, kad žmogaus nebėra...
Bet reikia su tuo taikytis, ką darysi. O kiek mus čia laikys, bendraukim. Štai ir Pranas parašė, forumas gyvas... Visiems gero vakaro ir gero sekmadienio :flag:

413

Kaip tuščia ir nyku mūsų forume... Žmogaus neliko ir viskas gęsta...

414

Na, a.a. Stasys buvo, kaip saulė, o mes, kaip planetos sukomės apie jį. Saulė užgęso ir planetos po tuputi keičia savo orbitas... Se la vi, kaip sako prancūzai.

415

Joana написал(а):

bet mes nei viena neturime administratoriaus teisių

Taigi Marijana turi administratorės teises /spaust paveikslėlį /

416

Sveiki.Fortūna, o aš net nežinojau, kad tokias teises turiu.Čia tai jau bent siurprizas...Ir ką dabar reiks daryti?Stasy, Stasy, kokį sunkų palikimą man palikai...
Mielas drauge, ačiū TAU už pasitikėjimą, norėčiau jį pateisinti, bet aš tokia neraštinga nežinau ar man pavyks. :love:

417

sv čia stasio anukas mano tevukas jau mire ir kai tik as apie ji pagalvoju sunku kvėpuot :(

418

419

420

gražutis

Вы здесь » UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS » Pirmas forumas » Gal per VASARĖLĘ tingėkime čia, lengviau bus rasti