LABUKAS, bičiuliai! Po griausmingų vėjų, griaustinio ir gausaus lietaus, rytas toks tyras, gaivus, net kvėpuot lengviau. Taigi ir linkiu: atsigerkit to tyro oro, įkvėpkit švaraus, be dulkių, aromato. Geros visos dienos!
UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS » Pirmas forumas » Gal per VASARĖLĘ tingėkime čia, lengviau bus rasti
LABUKAS, bičiuliai! Po griausmingų vėjų, griaustinio ir gausaus lietaus, rytas toks tyras, gaivus, net kvėpuot lengviau. Taigi ir linkiu: atsigerkit to tyro oro, įkvėpkit švaraus, be dulkių, aromato. Geros visos dienos!
SVEIKI! Vakar orelis išgasdino, tai atsigaut dar negaliu. Jau kad prilijo, į daržą krapų įeit negaliu, viskas skesta O bulvės jau pūna! Ir ką valgysim žiemą???
LABUKAS! Esu gyvas ir sveikas. Gal par sunkus, kad vėjas nepanešė Šendei kaip baltas žmogus padykinėjau, jėgas sutaupiau ir šiek tiek įdegiau. Poilsis gamtoje, tep sakunt Jo jo, draskėsi vakar ir vėjai, ir žaibai, daržai plaukia. Bet šiandei jau išturėjo ir nelijo, gal per daug nesidošis te lietūs. Tai ramiai vakarokit, po knygiukštį paskaitykit, dykai laiko nelaiskit, reikia tobulėt gi
Ačiū, Joni, koks protingas patarimas. Bet knygiūkštės neskaitysiu, nors labai norėtųsi, reikia studijuoti techninę literatūrą - pritrūko žinių...
Labą rytą! Kągi, Joniui ir Marinai linkiu kuo daugiau skaityti, o aš lieku rašyti Geros visos dienos
Laba dienelė! Yra gyvų? Atrodo, nelabai...Gal pajūryje gulit? Pavydžiu...Tai geros nuotaikos
Štai ir vakarėja. Diena praėjo su trumpu lietučiu, pakako ir šilumos.Tad visiems linkiu ramaus, jaukaus vakaro šeimose, su draugais ar tiesiog vienatvėje su knyga ar gera lyriška muzika...
Kol saulutė dar nepaleido savo pajėgumo į karštį, atėjau pasisveikint su jumis ir palinkėti, kad vasara neatneštų rūpesčių, būtų maloni, jauki ir įsimintina. Būkit sveiki, linksmi, gėrėkitės kiekviena gamtos dovanojama staigmena. Ir giedros dienos šiandien
Matau, kad nuobodžiaujat, tai atlendu. Labas vakaras! Kep sveiki, kep gyvi? Saulės aukų dar nėra?Tada tai jau nekas būtų Bet ir kažko gero nesimato, visi sulindot kas kur, pradėjot tiongėt nemažiau už mani Sakau, laikykimės kep nors,rudo kep mat ateis ir ta saulė bus labai reikalinga.
Labas rytas pakilusiems ir skubantiems! Geros visos dienos!
Labas vakarėlis, sveikučiai! Brrrr, kad sugedo oras. Šalta, nors kurk pečių. Nei lauke ką daryt, nei viduj būt. O gal čia tik man taip Tada jums gražaus vakaro
LABĄ VAKARĄ,BIČIULIAI
LABARYTYS!
Atėjau visiems palinkėti gero vakaro ir paprašyt, kad palinkėtumėt man sėkmės.Turiu III grupę, todėl esu dalinai darbinga.Registravausi darbo biržoje ir iki šiol riogsojau namie.Ryt liepė ateit, nes duos darbo.O kokio - nesako.Ar aš pajėgsiu su savo operuota ranka ir kita ruošiama operacijai ką nors dirbt.Atsisakysiu - išbrauks, niekas nežiūri gali ar ne.Va ir nervinuosi visą dieną. Laikykit špygas iš pačio ryto
Labas rytas! Ir geros, sėkmingos dienos visiems, o NIjai - pačios sėkmingiausios!
Labas rytas. Sėkmės Tau, Nija ir visiems kitiems.
SVEIKI! Kep kokiam seimūnui, kelią gėlėm papuošė Marina. Ačiū tau! Ir gražaus vakarojimo visiems
LABAS RYTAS, MIELIEJI! Tegu maloni jums būna saulė, draugiškas vėjas ir giedras dangus!
Sveiki, atsiprašau, šiek tiek pramigau...
Вы здесь » UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS » Pirmas forumas » Gal per VASARĖLĘ tingėkime čia, lengviau bus rasti