Sveiki atvykę į http://www.liveinternet.ru/images/smilies/oct/crash.gifvetainę!

UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS

Объявление

Neparašius nei vienos žinutės, narys ŠALINAMAS

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS » Pirmas forumas » Gal per VASARĖLĘ tingėkime čia, lengviau bus rasti

Gal per VASARĖLĘ tingėkime čia, lengviau bus rasti

Сообщений 501 страница 520 из 683

501

Na tai ką, sveiki gyvi! Artėjam į rudenį. Brrr, man geriau patinka vasara, kai šilta ir pažvejot miela. Ir atostogaut neblogas dalykėlis :D Va ir šendie drybsau, nieko neveikiu, į dangų žiūriu, debesėlius ganau :D Geros dienos ir jum :flag:

502

LABUKAS! Aš lyg naktibalda, dienom nebespėju. Kad griūna agurkai, nepajėgiu sutvarkyt.Šiandien parsinešiau 4 kibirus. Kol suvakavau, va ir vidurnaktis. Tai pasisveikinu, pasirodau, kad gyva ir lysiu patalan - pavargau...

503

SVEIKI, mielieji! Šiandien labai labai daug dirbau, nežiūrint nei saulės, nei kaitros, tad tik dabar ateinu pasisveikinti. Geros likusios dienos ir malonaus vakarojimo!

504

LABVAKARĄ :flag: Atėjau apsidairyt, kiek gyvų liko :question: Diena tai karšta buvo.  nu aš tai labai gyvas :crazyfun:  Griekus numazgojau upeliūkšty,tai daba švarus,gražus :D

505

Praūžė, prakliokė labai gausus lietus, su perkūnijom ir žaibais, leido atsikvėpt nuo lauko darbų, tai atėjau pasisveikint ir visiems geros dienos palinkėt. O gal kažką čia jau rasiu? :confused:

506

Po žaibų, po liūčių aušta gražus rytas. Jums linkiu malonios ir geros visos dienos! Vasarėlė jau derina žingsnelius į rudenį, tad džiaukimės tuo, ką ji dovanoja. Ramaus savaitgalio! :love:

507

Sekmadienis jau vakarop, tad visiems linkiu gero vakaro :flag: Manau, pailsėjot kaip reikiant, nes gamta buvo labai palanki :D

508

Labas vakarojantiems! Atsibaladojau ir aš, padėsiu leist vakarą :D Jei kompanijon priimstat :question: Atnešiau nemažą žuvį pagavis, bus užkandos :D

509

Sveiki žuvautojai ir valgytojai, štai ir aš :D Į žuvienę pavėlinau, bet manau, bus dar ir kitų kartų. Geros dienos :flag:

510

...bet gali ir nebūt, žinai, kep sako, kad traukinys š.....nelaukia :crazyfun:  :nope: tai va, viskas savu laiku! Gal piktokai įsiveržiau, ale vis tiek visiem linkiu gražaus, jaukaus vakaro. Saulė seniai vakaruos, tai pasisėdėkit lauke, pasisšnekučiuokit su draugais ar kaimynais, gi retai susitinkat :crazyfun:

511

Sveikas,Joni, sveiki visi kiti :flag:  Paklausiau gero patarimo ir pasisėdėjau, pasikalbėjau, tik ne su kaimynais, o su buvusia darbo drauge, sena bičiule ir šeimos draugais. Tasigi, taip šnekučiuojantis pusdienis ir prabėgo, tad ir sveikintis tik dabar atskubėjau :blush: Per tą laiką ir oras pasitaisė, saulutė nosį parodė :D Vakaras labai romantiškas :love:

512

Sveiki, mieli forumiečiai! Kaip gyvi? Tai saulė, tai lietus - nebeaišku kuo užsiimt. Štai nesimiega, tai nutariau jus aplankyt, geros likusios vasaros palinkėt, surinkt išbarstytas svajones, patirt kažką ypatinga, kad visai žiemai užtektų prisiminimų :D Man vasara kažkaip labai greitai praėjo,nesuspėjau ja kaip reikiant ir pasidžiaugt. O stovim ant rudens slenksčio...Tebūnie jums linksmos paskutinės vasaros dienos, graži ir marga Žolinių diena ir malonūs visi sutikti žmonės :D

513

Ir vėl nauja diena, tad būkit pasveikinti! Tegu būna gera, gražu, ramu ir linksma :flag:

514

Labas visiems, kurie iki pietų nemiega :crazyfun: Geros dienos :flag:

515

LABUKAS! Visą dieną pas mus buvo atjungta elektra, tad negalėjau jūsų pasveikint anksčiau. Gero ir jaukaus vakaro, giedro dangaus, nes lietutis jau pabodo :flag:

516

Kol susiruošiau sveikintis, pradėjo lyti, tai belieka palinkėt labai nesušlapt ir nesusirkt :D  Vis vien sakau GEROS DIENOS! Visgi dar vasara :D

517

Vasarai skubant į rudenį, kažkaip tai darbų daugėja, tad ir sveikintis atskubu tik vakare. LABUKAS VISIEMS, tikiuosi, viskas gerai :flag:

518

LABUKAS, bičiuliai! Štai ir aš, dar gyva, nors visai pro pat mus vakar praėjo uraganas. Matyt, mane globojo mano žvaigždė. Apie pasekmes dar nežinau, gal bus spaudoje. O jums giedros, be uraganų ir škvalų dienos!

http://s1.uploads.ru/i/4JaSD.jpg

519

Ir senukas Jonis ateina pasilabint Gero visiem vakaro, o dar geresnės nakties :flag:  Poilsio dienos yra poilsio, reikia kuo ilgiau miegot :D O kai lyja, tai ir miegas geriau eina. O jau man tai tikrai :D Kep baltas žmogus pamiegu :D

520

Sveikučiai, visiems visiems gražaus sekmadienio :flag: Dėl žvalumo juodos kavytės :D

http://s1.uploads.ru/i/b6lvn.gif

Вы здесь » UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS » Pirmas forumas » Gal per VASARĖLĘ tingėkime čia, lengviau bus rasti