Sveiki atvykę į http://www.liveinternet.ru/images/smilies/oct/crash.gifvetainę!

UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS

Объявление

Neparašius nei vienos žinutės, narys ŠALINAMAS

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS » Pirmas forumas » Gal per VASARĖLĘ tingėkime čia, lengviau bus rasti

Gal per VASARĖLĘ tingėkime čia, lengviau bus rasti

Сообщений 521 страница 540 из 683

521

Pati esu rašiusi, kad sekmadieniais dirbt nevalia, o visą dieną iki vėlumos darbavausi, tai ir sveikinuosi su LABU VAKARU! Tokia graži diena pas mus buvo, kad neatsispyriau pagundai padirbėt lauke. Ir sodybą nusišienavau, ir obuolienės priviriau, ir kitokių gerų darbų eilę padariau. Gal ir nepagirsit, bet ir nepeikit - būna ir blogiau :D

522

Sveiki, kaip jaučiatės po žvaigždžių lietaus? Ar kas stebėjot? Gal kuris savąją žvaigždę sugavot? :crazyfun: Gana įdomus reiškinys!

523

Sveiki! Išblaškė mus vasara, o dabar ir per anksti rudeniški orai, vis rečiau užsukam foruman, mažiau bendraujam. Gal atėjęs tikrasis ruduo vėl surinks mus į būrį,juk ir a.a. Stasio metinės artėja...

524

Dienos trumpyn, laiko mažyn, o darbų daugyn, tai ir prie kompo prisėst laiku nesuspėju.Bet geriau vėliau - LABĄ VAKARĄ!

525

LABA DIENA!
                     http://s1.uploads.ru/i/nW3qr.gif

526

Sveiki! Su Žolinėm!  Sako, kad šventes reikia švęst, tai ir švenčiu :D Tai jau nepykit, kad tik trumpam užsukau, da jaunas, pasitaisysiu :dontknow: Paskutinė vasaros šventė, negi gali praleist, ar ne? Tai jum visiem geros dienos, eikit švęst :flag:

527

LABA DIENA, mieli bičiuliai! Ar po Žolinės visi sveiki ir gražūs?

528

Sveikučiai, gero vakaro :flag: Kviečiu talkon, ruošiu sandėliuką malkom :suspicious:

529

Sveiki, mielieji! Tokia puiki diena, vienas malonumas. Pasidžiaukim dar tom akimirkom :flag:

530

Nebesiseka man, vis kažkep laiko pritrūksta ir užsukt čia belieka tik vakarais.Tai vis tiek linkiu gero vakaro, geresnio negu mano :flag:

531

Tokia pasakiška dienelė, tad visiems linkiu ją kuo įspūdingiau praleist. Geros, gražios ir malonios!

532

Nesiskųsk, Joni, juk vakarais pati geriausia romantika... :crazy:

533

Sveiki, ar aš prie tų romantikų pritiksiu? :D Tai gero vakaro :flag:

534

Jei prie romantikų, tai ir aš gretinuosi :D Sekmadienis į pabaigą, tad visiems kuo gražesnio vakaro, kuo daugiau tos romantikos :flag: O aš dar einu apsidairyt, kas ką šiandien bus parašęs... :writing:

535

Sveiki, mieli forumiečiai, atėjau jums palinkėti gero sekmadienio vakaro ir ramaus poilsio :flag:

536

LABADIENIS! Atrodo, ir gyvų matau :D  Reiškia, pirmadienis ne visiems sunki diena :crazyfun:

http://s1.uploads.ru/i/zdqAO.gif

537

Sveikos, mergičkos, atainu pasirodyt, kad da gyvas, matau, kad labai našlaujat, vyriškos kampanijos pritrūkot :D Visom romantiškai gero ir gražaus vakaro su savais ar svetimais :crazyfun:

538

LABAS RYTAS :flag:  Kadangi savo neturiu, o svetimo nepasitaikė, tai va ir atsikėliau anksti, pasilabint atėjau. Geros dienos visiems, būkit linksmi :crazyfun:

539

Labą vakarėlį! Atsiprašau, bet niekaip į dienos rėmus nesutelpu - šen durst, ten, o pasižiūriu, jau vakaras... Tai gero jums ir palinkėsiu :D

540

Labukas visiems visiems - dirbantiems, gulintiems, poilsiaujantiems, sergantiems ir sveikiems! Geros dienos! Tegu jūsų akys suranda kažką gražaus, o širdys pajunta kažką malonaus :love:

Вы здесь » UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS » Pirmas forumas » Gal per VASARĖLĘ tingėkime čia, lengviau bus rasti