Sveiki atvykę į http://www.liveinternet.ru/images/smilies/oct/crash.gifvetainę!

UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS

Объявление

Neparašius nei vienos žinutės, narys ŠALINAMAS

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS » Pirmas forumas » Gal per VASARĖLĘ tingėkime čia, lengviau bus rasti

Gal per VASARĖLĘ tingėkime čia, lengviau bus rasti

Сообщений 541 страница 560 из 683

541

Labas, mielieji, gero vakaro! O aš noriu pasiskųst. Jau kad pliaupė lietus, tai pliaupė! Man net į sofą prilijo, stogą prakiurdė! Ir kaip dabar bus, juk rudeniop lietaus maišysis dažniau ir dažniau. Butelis mažas, nėra kur sofą perkelt, durų neužstatysi :'( Sunkios dienos vienišoms moterytėms...

542

Atblūdinau ir aš -Labas vakaras! Ar jau visi sumigę???

543

LABA DIENA,mieli bičiuliai! Labai noriu tikėti, kad vakarykštės gamtos siautėjimai niekam žalos nepadarė? Tad kuo geresnės ir ramesnės šiandienos :flag:

544

http://s1.uploads.ru/i/4Cz5q.gif

545

Atsigrūdu pažiūrėt, kas naujo, kas gero? Ir malonaus vakaro noriu palinkėt, nes jie vis ilgyn ilgyn...

546

SVEIKUČIAI! Atėjau jums palinkėti gražaus, malonaus savaitgalio :flag: Dar pasidžiaukit paskutiniu vasaros kvėpavimu, pasigėrėkit gamta, pagrybaukit. Rugpjūtis ant kelionės slenksčio... Gal vasara kažkuriam neišpildė svajonės, tai linkiu, kad iki rugsėjo būtinai išpildytų. Geros kloties ir sveikatos visiems forumiečiams!

547

Sveiki, mielieji, su savaitgaliu :flag: Dėkui Sigenai už palinkėjimus. Gero ne tik savaitgalio, bet ir paskutinės rugpjūčio savaitės, paskutinių vasaros dienų! Išeina vasarėlė, išsinešdama šilumą, spalvų grožį, atnešdama naujus rūpestėlius. Taigi, pasiimkim iš rugpjūčio tai, kas dar liko, kad su gražiais prisiminimais ateitume į rudenį...

548

Laba diena! Sveiki, pasitikę sekmadienį. Diena rūškana,tad linkiu, kad širdyse būtų šviesu ir gražu :flag:

549

Sveikinuosi su paskutiniu vasaros sekmadieniu. Jau stovime ant išeinančio rugpjūčio slenksčio. Iš tiesų gaila, kad vasara trumpai pas mus būna. Dar labai norėtųsi pasidžiaugt jos malonumais, rinkt spalvas, taškytis bangose. Deja, laiko nesustabdysi, atgal nepasuksi. Turim gyvent pagal gamtos laikrodį.Linkiu visiems geros šiandienos, būkit linksmi :D

550

LABAS RYTAS! Po lietaus žemelė tokia gaivi, obuoliais kvepia, tad maloniai praleiskit dieną :flag:

551

Jau sakau tos moterys tai vis darbų primislija, nebelieka laiko net panelių pakibint ,o tokių atsiranda internete, kad tik uch! Tai va radau biskį laiko, sakau, aplankyt jum reikia, labo vakaro palinkėt :D Gal pas jum nelyja, oras gražesnis?

552

Labas! Taip, nelyja šiandien, oras visai nieko. Tikiuosi, ir Jonio nuotaika gera :D

553

Diena artėja į pabaigą, tad linkiu gražaus vakaro :flag: Tiek mažai tos vasarėlės beliko.....

554

Ot tvarkelė! Forumo lankymui man lieka tik naktis! O kada pamiegot? Tai ką, visiems ramių blusų :D

555

Marijana написал(а):

Sveiki.Fortūna, o aš net nežinojau, kad tokias teises turiu.Čia tai jau bent siurprizas...Ir ką dabar reiks daryti?Stasy, Stasy, kokį sunkų palikimą man palikai...
Mielas drauge, ačiū TAU už pasitikėjimą, norėčiau jį pateisinti, bet aš tokia neraštinga nežinau ar man pavyks. :love:

Подпись автора

http://thumbs.dreamstime.com/thumbimg_565/1292582868vsGbl0.jpg [взломанный сайт]

Sveiki,
Kazkaip siandien, uzklydusi forume, emiau ieskoti Vomo ir ka as suzinojau....... jo nebera..... ir beveik metai laiko.... :'(
Toks gyvenimas, vieni mirsta, kiti gimsta... tik kai labai staigiai zmogus iseina, kazkaip sunku patiket...
Uzuojauta Poviliukui ir kitiems artimiesiems.
Marijana, Vomas turbut jaute, kad gali bet kada "iseiti", todel pasitikejo Tavimi ir
suteike tokias teises. Viskas bus gerai, kol gyvi esame, bent pabendraukime....
nors kazkiek, nors tada, kai bent atsimename sita foruma....
As tai jau ir pamirstu, kur turiu savo anketas, ir kuriuose forumuose....  Stai ir siandien i google paieska isivedziau "wapyte"
ir parode kur buvus ir kur esu  :question: , taip ir atsiradau cia... tik kad sirdele suspaude del tokiu naujienu....

Отредактировано wapyte (2012-08-29 14:35:07)

556

Dar turiu klausima:
Kur dingo pati Marijana??? :dontknow:  :huh:
Paskutini karta jinai lankesi:
Последний визит:
2011-10-04 18:56:05

557

Mieloji, Marijana persikrikštijo - dabar ji Marina.
Buvo problemų su įėjimu, teko keisti vardą.
Vardas pasikeitė, bet žmogus liko tas pats. Kaip ir anksčiau dirbu Marijanos ūkyje - rezidencijoje, kviečiu dažniau užsukti į forumą ir pas mane. :love:

558

Sveikos, mielosios! Kaip smagu pažįstamą veidą vėl pamatyt šiame forume. Buvau vakar ir aš dingusi -m lankiau mamytę. O kad grįžusi radau narę-paklydėlę, tai labai džiaugiuosi. Gero vakaro jums ir visiems užsuksiantiems :flag:

559

Išblaškė šiltos dienos mus, tai forumui liko vakarai.Tai malonaus vakarojimo :flag:

560

Sveikos ir sveiki, gražios paskutinės vasariškos dienos! O rytdienai visi į mokyklas, nes mokytis niekad ne vėlu :D

Вы здесь » UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS » Pirmas forumas » Gal per VASARĖLĘ tingėkime čia, lengviau bus rasti