Sveiki atvykę į http://www.liveinternet.ru/images/smilies/oct/crash.gifvetainę!

UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS

Объявление

Neparašius nei vienos žinutės, narys ŠALINAMAS

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS » Pirmas forumas » Gal per VASARĖLĘ tingėkime čia, lengviau bus rasti

Gal per VASARĖLĘ tingėkime čia, lengviau bus rasti

Сообщений 581 страница 600 из 683

581

Tris dienas, tris naktis kelaliu ėjau, ketvirtų denelį pas jum patekau! Tai labukas visiem, senokai nesimatėm :flag: Su gražiom rugsėjo dienikėm :D

582

Sveiki, mano mieli draugiukai, ką aš be jūsų daryčiau :question:  :flag: Ateinu čia kaip į namus, pablūdinėju ir atrodo, lyg pasikalbėjusi būčiau. Šiandien neblogas oras, tai pasidariau ..baltą" dieną - ploviau rūbus. Net rankos prakiuro ir pavargau. Patogumų pas mane jokių, tai automatinės neturiu, tenka rankytes į darbelį kinkyt...Labai skauda galvą - ar vėl saulė kokias audras kelia, ar ką, o gal tik nuo mano įtemptų nervų - labai daug visokių bėdų atsirado...Bet ką aš čia, kaip turgelyje tauziju, juk visi savi rūpestėlių turit.Tai ką, visiems gero vakaro!

583

Labas vakarėlis! Atskubėjau tiesiai nuo puodų - visą dieną konservavau burokėlius. Atrodo, žiemą badu jau nemirsiu :nope: Ir šaknis, ir lapus - viską į stiklainius suvariau.O vakar kibirą sulčių užsidariau.Taip sakant, kaupiu atsargas žiemai.Tikiuosi, jūs irgi?Gal morkoms kokį receptuką turit?

584

Labinuosi su visais, linkiu neperšalti,nes orelis šiandien ,,palaisto" lietučiu. Ir net Perkūnu pagrasino! Tai gero vakaro!

585

Tai gi labo vakaro, švelnaus lietaus :D Jei kas da nekasėt bulvių, tai bus minkščiau :crazyfun: Ir dulkių mažiau :D

586

Labukas iš ankstyvo ryto! Skubu visiems palinkėt sėkmingos dienos, juk šiandien 13-ta!Stiprybės, energijos, kloties :flag: Ir daug gerų darbų :cool:

587

Laba diena, mielieji, su 13-ta! Apniukęs dangus, nuotaika prastoka, bet gal dar ir saulutė pasirodys.Tad, geros dienos!

588

Labukas visiems....  Kiek aš atmenu... šiandien liūdna diena šiam forumui... Prieš metus netekome jo ĮKŪRĖJO ...  :'(

589

Labas rytas, bičiuliai, atrodo, diena bus graži. Saulutė spinduliukus mėto, vėjas nurimęs. Tikėkimės, kad tokia išliks iki vakaro.
             Taip, Vinija, artėjam prie įkūrėjo netekties metinių, bet tai ne 13 diena, o man atrodo, kad 19...

590

Atidariau temą a.a. Stasio metinėms pažymėti, tad kviečiu visus užsukt ir palikt savo žodžius. Vietą parinkau ten, kur buvo jo ,,KURORTAI". Sakoma, kad žmogus gyvas tol, kol jį prisimena. Jis mūsų forume gyvas iki šiol, todėl pratęskime jo buvimą su mumis...

591

Laba diena :flag:  Senokai buvau forume, tad šiandien, prisiskynus žiemai pilnas dėžes obuolių, atpėdinau palinkėt geros dienos ir pasidairyt, kuo gyvenat? Ir pataikiau...į liūdnoką susitikimą. Prisimenat ir gerbiat forumo įkūrėją. Tai labai gražu iš jūsų pusės. Būtinai žvakelę uždegsiu ir aš...

592

Sveika, Sigena, sveiki mieli bičiuliai! Visiems geros ir malonios rudens dienelės ir plačių plačių šypsenų :crazyfun:

593

Imkit ir pagirkit, atsikėliau anksčiau ir prisėdau pasisveikint - Labą rytą! O gal laba bus ir diena. Būkit sveiki ir darbingi, tokie, kep aš. Tik išlaku puodelį kavos ir lekiu darban.Likit sveiki! :D

594

Tokia graži dienelė išpuolė, nesinorėjo net viduje būti, tad tik dabar susigėdusi sėdau apsilankyti forume, visiems palinkėti gražaus vakaro ir skaidrios nuotaikos :D  Kai saulė šypsosi, tai ir veidai šiepiasi, nors mane užpuolė dideli rūpestėliai ir šypsotis visai nesinori...

595

Sveikučiai. Iš tikro šiandien labai graži dienele. Gaila, kad darbo diena, todel tik per pietus buvau iškišus nosį į lauką.
Pasigirsiu - už gero menesio jau būsiu laisvo oro direktore ( išeinu iš darbo visai), taigis - galesiu džiaugtis dienelemis pro didelį langą namuose ar maklinedama gatve :)
Gal ir čia dažniau užmaklinesiu :)

Gražaus vakaro  :flag:

596

LABADIENIS! Atrodo, ir vėl bus gražu, kuo galim pasidžiaugt. Dar nesinori to vėlyvo rudens, dar sunku įprast prie kitokios gamtos.
     Malonu, kad daugiau besilankančių forume, bendraujančių. Smagu, kad Ulita žada būt dažnesne viešnia. Gal neužilgo Joana iš savo ,,sodo kurortų" grįš, ir nebus tokie ilgi ir tamsūs rudens vakarai. Tad, visiems šiandien kuo geresnės ir sėkmingesnės dienelės!

http://s1.uploads.ru/0YWEQ.jpg

597

Prieš išeidamas darbelin, noriu su jumis pasisveikint ir palinkėt geros, jaukios dienos. Ne tokios, kaip vakar. Naudingų darbų, stiprybės, linksmų veidelių :D

598

Labas rytas, Joni, labas rytas visiems! Taip, vakar antra dienos pusė papylė lietaus su perkūnijom, išniekino mano darbus, nes ploviau rūbus ir pusiau išdžiūvusius vėl permerkė, tad norėtųsi šiandien gražesnio oro, malonesnės dienos.To linkiu ir jums, bičiuliai :flag:

599

Gero, linksmo vakaro visiems! Šiandien nei lijo, nei kitokių kvarabų buvo,o viena diena pasistūmėjom arčiau gilesnio rudens. Ir arčiau metų galo...

600

Sveiki  :flag:  Kad ir naktis jau, bet nors pasisveikinu.... :idea:  pasizibysiu, kad jus matyciau  :glasses:

Вы здесь » UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS » Pirmas forumas » Gal per VASARĖLĘ tingėkime čia, lengviau bus rasti