UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS » Video, Dainos ir panašiai » NUOTRAUKOS IR JUOKINGI KLIPUKAI
Žinai, vairuotoja super. Kai kurie vaizdai man labai primena mano, kaip- vairuotojos, nuotykius.
Įkitą mašiną atsitrenkti neteko, bet į garažo vartus, net du kartus O kur dar savarankiška kelionė iš Molėtų.Gerai, kad atsirado mielaširdingas kelauninkas, kuris man padėjo ir šliaužė man iš paskos iki pat posūkio į GARGŽDŲ KELIĄ. Būtų palydėjęs ir iki kiemo, bet...
na ir žmonės ant žemės jau nesutelpa. reikia gyventi ore

Susipažinimas su Marija
Bet ta Marija tai grieko verta, ypač jos kibiras...Žin
ai, ji tikrai rimta konkurentė...Man tai nepatinka, visiškai nepatinka...Ir iš kur ji atsirado?Pridėjau seksualų babaušiuką, gal tai bus man pliusas
Kas šitą vargšę nuskriaudė, matyt išdulkino ir padžiovė 
![]()
![]()
![]()

Отредактировано vomas (2010-09-19 11:43:27)
Žinai,aš niekaip nesuprantu ar erotiniose filmukuose montažas, ar
vaizdai iš natūros?Jeigu tai natūra, tai visos aktorės turėtų būti milijonierės...
Daugiausiai naturaliai ir ima didelius pinigus, o prostitutės
irgi gerai gyvena, kurios vienos dirba, ne vergijoj Vomas
Lietuva, nuotraukos Viktoro Afinskio
Lietuva, nuotraukos Selenos
Ačiu už už nuotraukas. Viena iš jų man priminė Kretingą ir man brangaus žmogaus panašias nuotraukas... 
Nuotraukos gražios,bet juk ir Marija gyveni tokioje vietoje,kur gražu-Žiemos sodas...pasaka...o aš niekad nebuvau ir nemačiau......
Net nežinau, ką judviem pasakyti. Aš irgi visko noriu, bet... 
Gal sugryškime į praėjusius laikus ir palyginkime, kada buvo geriai ir ką mes iškentėme???

Вы здесь » UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS » Video, Dainos ir panašiai » NUOTRAUKOS IR JUOKINGI KLIPUKAI