Sveiki atvykę į http://www.liveinternet.ru/images/smilies/oct/crash.gifvetainę!

UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS

Объявление

Neparašius nei vienos žinutės, narys ŠALINAMAS

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS » Pirmas forumas » Gal per VASARĖLĘ tingėkime čia, lengviau bus rasti

Gal per VASARĖLĘ tingėkime čia, lengviau bus rasti

Сообщений 281 страница 300 из 683

281

Labas rytas! O gal diena? Šilto lietučio,atgaivinančio suglebusius kūnus,malonių lašų,riedančių per skruostus :rain:

282

Ei bildukės, turiu rimtą pasiūlymą.
Kiekviena galite parašyti anonomiškai į mano dienoraštį, tokia tema:
- Ka aš galvoju apie Dievą ir mano santykiai su bažnyčia ar kokiu tikėjimu.

Rašyti galite tiesiai čia ir jei bus gerai parašyta, paimsiu į knygą, prie savo dienoraščio.
Aš irgi apie tai rašau, nors galima ir kitomis temomis - pvz. Girtavimas, ar panašiai.
Rašyti, tai nebūtina sąžiningąi, ką tu darai, ar galvoji? o kurti kūrinukus.

283

O kaip tai bus anonimiškai?Juk aš tuirėsiu rašyti savo vardu, o kaip į svetainę parašyti anonimiškai? :question:

284

Į svetainę tai nereikia rašyti anonimiškai, bet turėkite uomenyje, kad kuriate
KŪRINĮ IR JIS GALI NEATITIKTI TIKROVĖS.
Knygoje rašysime:
- Tai vieno svetainės nario nuomonė. Pabandykite pafantazuoti, o rašančios eiliuotai,
galite ir eilėraštuką ta tema sukurti, o jį pasirašyti slapyvardžiu. Skaitytojas tikrai šito nežinos.

285

Labukas! Smagios dienos ir lakių minčių :flag:

286

Labas rytas. Suprantu padaręs klaidą, kad jus kviečiau bendradarbiauti.
Kiekvienas žmogus yra laisvas su savo. kūryba. ATSAKOMYBĖ UŽ KŪRINĮ,
vis tiek tenka autoriui, todėl daugiau neprievartausiu nei vienos, nes tai jau ne žaidimas.
Nepykit už mano kvailumą ir darykim kas ką geriausiai mokame. :glasses:

287

Labukas,kas dar bent kiek sausas! Aš darbą pasiekiau visa šlaputė.Fui,kaip dabar nemalonu :no:

288

Labukas!  :flag:  Manes lietutis pagailejo - lijo tik tada, kai buvau patalpose.... :disappointed:  :flirt:  :yep:  :whistle:

289

Fortūna написал(а):

Aš darbą pasiekiau visa šlaputė.Fui,kaip dabar nemalonu :no:

Tai tik džiaukis, kad turi patalpą,o ne lietuje sėdi.
Ką jau nei nusirengti be vyro nesugebi.
Va aš tai nuogas guliu ir taip šilta.
Tai va keitėsi paštininkės prieš pensijų išnešiojimą ir neinformavo.
Senoji ateidavo per pietus, tai dar kavurės gaudavo, ta nauja margaitė iš pat ryto,
o aš į tualetą krutėjau Mano greitis tik per pusę pėdos. Tai stoviu viduryje virtuvės
nuogut nuogutėlis, o dukra pro langą stebi ir rodo ranka, kas ateina. Kol supratau,
ta jau duris plačiai atvėrusi...
Paraudo išsižiojo ir stovi kaip įbęsta. Pakiau atbėgo Rasa ir paėmė pinigus,
o ji pro kitas duris šovė lauk.

290

Sveiki visi visi! Šiandien diena irgi nieko gero nežada.Dar nelyja,bet jau taip panašu!Apniukę,debesys kaip traukiniai.
  Vomai,gal juokauji,argi galiu darbe nusirengusi sėdėt? O be vyro nusirengt išmokau,ką darysi.Manęs ir taip nenurenginėdavo-neturėjau tokio supratingo :nope:

291

vomas написал(а):

..........Paraudo išsižiojo ir stovi kaip įbęsta. Pakiau atbėgo Rasa ir paėmė pinigus, o ji pro kitas duris šovė lauk.

Nu va, kaip sunepatoginai mergaiciuke... :D  o tai moteros tavo kokios, gi galejo ja kur sulaikyt nors trumpam... :rolleyes:  :glasses:  8-) :rofl:

292

Fortūna написал(а):

........Manęs ir taip nenurenginėdavo-neturėjau tokio supratingo

Tokie SUPRATINGI savi nebuna  :no: ....
Na, tai dar ne velu TOKI SUPRATINGA susirasti, Fortunel!!!! :love:

293

Oi,Vinija,ką ten apie supratingumą kalbėt,kai traukinys seniai nuvažiavęs :D Geriau jokio,nei bet koks...
  Visiems jums gero vakaro,malonių poilsio dienų :jumping:

294

Melagėlės, suokitą tai ir dabar išrengs :P

295

Labos nakties visiems-apsirengusiems ir nuogiems... :mybb:

296

Labu rytu panos. O žoliukias ar šventinsite.
Man tai nepatinka tuos senovinius papročius vaikytis, nes jie netenka prasmės.
Taigi palyginsiu su savimi:
- Jeigu mažas šikau į skudurus, nes pampersų dar nebuvo, tai ir dabar turėsiu, į skudurus
varyti.  TOKIO DYDŽIO PAMPERSŲ, NIEKAS NESIUVA.
Taigi laikas keičia žmogaus papročius, nes nedarome taip, kaip darėme prieš 500 metų.
Jau pripažįsta, kad ir Dievai buvo ir yra trys - Buda, Krišna, ir Jesus, o tikėjimas sako:
- Netikėk ir neturėk kitų Dievų, o tik mane vieną....

297

Et,Vomai,viskas keičiasi-žmonės,mąstymas,aplinka,tikėjimas,Dievai.Kai kas gal gerai,o kai kas-tikrai ne į naudą.Tapom pikti,be sąžinės,bejausmiai,už grašį žmogų galim užmušt,sudegint,kitaip nukankint. Beje,jei jau yra trys dievai,tai galėtų didesnę tvarką padaryti,nes visiškas chaosas!
Bet aš noriu dar kai ką pranešti.Šį rytą mane pasiekė ,,PADORUMO IŠKASTRAVIMAS,,.Labai smagu buvo paimt į rankas.Iš karto sėdau skaityt ir kol neperskaičiau-nepadėjau :nope: Galiu pasakyti,kad tikrai įdomu,patiko ir net pasijuokt teko :D Gi  įdomu ir todėl,kai žinau,kas autorius.Patikėk,Stasy, tikrai tas daug reiškia.Bent jau man-tai labai.Bendraujam,tegu ir virtualiai,daug vieni apie kitus žinom,todėl ir skaitymas,reagavimas visai kitoks. Labai džiaugiuosi knygele,už ją dėkoju abiems su Vinija ir iš širdies noriu palinkėt kuo geriausios sveikatos,kad jos pakaktų dar ne vienai knygutei.!

298

Na,negali būti-ar visi išmirėt? Labinuosi su savim :flag:

299

Sveiki...Aš dar kol kas gyva. Ir dirbu, gavau naują labai gerą programą nuotraukų apdorojimui,  :mybb:  :mybb: tai reikia šiek tiek laiko, kol ją įsisavinsiu.Tikiuosi, kad rytoj pavyks sukurti klipą.
Pirmiausia jį įkelsiu į svetainę jūsų įvertinimui ir negailestingai kritikai.
Tai tiek žinių iš Kretingos padangės... :mybb:

300

Fortūna написал(а):

Labai džiaugiuosi knygele,už ją dėkoju abiems su Vinija ir iš širdies noriu palinkėt kuo geriausios sveikatos,kad jos pakaktų dar ne vienai knygutei.

O aš tuo pčiu, kviečiu ir tave parašyti knyglę, nesjau pamiršai, kiek nervų kainuoja, išsileisti tokį
kūrinuką :mad:

Вы здесь » UŽDARAS, LAISVŲ DISKUSIJŲ IR KŪRYBOS FORUMAS » Pirmas forumas » Gal per VASARĖLĘ tingėkime čia, lengviau bus rasti