Geriau jau grybauti, ar uogauti. M4gstu taip per skrand pasilinksminti.
Gal per VASARĖLĘ tingėkime čia, lengviau bus rasti
Сообщений 321 страница 340 из 683
Поделиться3222011-08-18 21:54:20
Labas vakariukas!!!!
Šį kartą Vinija aiškiai melavo, Nemoka ji būti spakaini, lipa į palubę, jei kaimynas nespėja pasisodint ant kelių. Jos kraujas užverda prie 45 laipsnių
Moku moku!!!! Ir pasvajoti moku, ir rami pabuti moku (trumpai tik ). Ka jau cia - gi amzelis savo juoda darba daro...
A is kur zinai apie krauja ????
Поделиться3232011-08-19 06:57:14
A is kur zinai apie krauja ????
Bendravau su medikais, tik ša, tai nelegalu...
Поделиться3242011-08-19 12:43:36
Sveiki rašytojai, prozininkai ir poezijos kūrėjai bei knygnešiai, kurių dėka jų kūriniai pasiekia mus. Truputėli pavydžiu Jūsų talento, bet jau taip yra, kam dievulis davė ir drebtelėjo, o kam ir visai nebeliko. Darbuokitės mielieji, o mes neapdovanoti talentais grožėsimės Jūsų darbais, skaitysime knygas, deklamuosime eiles, žodžiu naudosimės Jūsų darbo vaisiais. Sekmės!
Поделиться3252011-08-19 15:29:15
Mes irgi valgysim barščius, uogienes smilausime.
Taigi bendradarbiausime
Поделиться3262011-08-19 23:54:36
Labą vėlų vakarą!Nesenai grįžau iš NAISIŲ!Renginukas vyko tam pastate,kur filme būna klebonija.Ir arklidės šalia,kur laiškininkas jodinėdavo arkliu.Žodžiu,daug pamačiau
Поделиться3272011-08-20 07:31:39
Abejoju ar tavo melu tikėti? Tu Fortūna per dienas neišlendi iš Netlogo, o ten tikras durnių tancius.
Visos viena per kitą, net sukaitusios ieško vyro ir kas keisčiausia, visos išsiskyrė dėl vyro kaltės.
Nors imk ir prie žaizdos dėk.
Taigi visi žinome, kad taip nėra:
- Ne taip praskrido musė pro nosį, jau nosis susukta, jau tekinos bėga skirtis, o išsiskyrusios vėl virkauja:
- Nerandu nei tokio, visai nieko nerandu...
Galiu suprasti našliukes, ir užjausti, o tokias dramazgias lakstytojas - niekada.
Dar vienas gyvenimo pastebėjimas, tai bibliotininkės.
Jos save laiko elitinėmis, solidžiomis moterimis, o iš tikro elitu net nekvepia. Tai tikra liežuvautojų sąjunga,
nepaliekanti nei vieno neapkalbėto, o jei dar vyras šustresnis papuolė, tai tampo lyg armoniką,
dar nemokantis groti muzikantas.
Поделиться3282011-08-20 20:43:55
Ei, sveiki visi, bet man pasirodė, kad Vomas šiandien be nuotaikos, taigi, geriau vėl lendu po krūmų, kad nesimaišyti jam po kojom.
Поделиться3292011-08-21 01:27:27
O aš nebijau-internete jis manęs nepasieks...
Gali tik pagrūmoti raštu...
Bendrai, tai aš nežinau ar jis piktas
Joana, tau tikriausiai taip tik pasirodė ir tu be reikalo drebi po šlapiu krūmu...
Поделиться3302011-08-21 20:11:42
tu be reikalo drebi po šlapiu krūmu...
Gal ne be reikalo, nes man sėdint po krūmu dangus pajuodo, didelis tamsus debesis užklojo dangų, žaibai tik plaka ,tarsi ugniniai botagai, o perkūnijos griaudėjime rodos girdžiu rūstų Vomo balsą, net visos mano blūsos ir visi sodo gyventojai - žalčiai, driežiukai, rūpužytės,sraigės, sustingo, o kėkšto šeimyna net per patį audros šurmulį čerkšdami šovė į padangę. Du atklydę pamestinukai kačiukai pasislepė po mano andaroku išgirdę rūstų šios svetainės gaspadoriaus balsą. Nors ir sušlapusi, sedėjau po krūmu gerą pūsdienį, kol mano senelis išalkęs ištempė, kad iškepčiau blynų, o po to atvažiavęs sūnus įvertė į tačkę ir pargabeno namo. Taigi ,Marijana, Vomo balsas tikrai buvo rūstus ir piktas.
Поделиться3312011-08-21 20:44:04
Labas,moteriškės! Vomas į šuns dienas išdėjo,tai su manim gi nesisveikins. Bet pasakyt labai knieti,kad Netloge būnu aplamai mažiausiai,nes neturiu ten kuo girtis.Nuotraukų pati nedarau,tai ir ką parodyt nėra.Bet kad patį nutvėriau su panom flirtuojant,nereiktų pykt,juk aš Tave dar užstojau O tai mat,lovelasu išvadino...
O bibliotekininkės pačiam turi būti geriausios draugės,nes jos gyvena KNYGŲ PASAULYJE ,o pats knygas rašai.Taigi,nereikia taip jau nudėt šios srities moterėlių
Jei apie skyrybas,tai aš nei prie ko,nes neturiu su kuo skirtis. Žodžiu,Vomai,pyktį atidėk rimtam reikalui,nes nebuvo dėl ko.
Поделиться3322011-08-21 23:00:27
Pasirodo, kad iš visų moterėlių-šio forumo dalyvių aš visų drąsiausia, nebijau šeimininko ir gana...Ir tuo didžiuojuosi.
O UŽ KĄ JIS ANT MANĘS TURĖTŲ PYKTI?
Bendrai, tai juk visi esame individualūs, su savo gerosiom ir blogosiom pusėm.
Bet juk mes tik žmonės...
Поделиться3332011-08-22 00:52:07
Su literatėm
Поделиться3342011-08-22 01:00:18
Kur buvau,parašyta aiškiai.Dabar spręskit,ar meluoju?
Поделиться3352011-08-22 01:09:55
Kavos pertraukėlė - einame vaišintis
Поделиться3362011-08-22 07:52:34
Kad jau taip, tai pasakysiu, ką mano akys mato pirmą kart nuotraukoje pamačius žmogų.
Ne visi juk išsiduoda, o ir klystu dažnai.
1
Mes trys draugės, o jaunoji tik šiaip... Turiu prisiderinti bent prie ūgio tai pabandysiu pritūpti.
2
Tik pabandykit pasakyti, kad aš neteisi... O TU prietranka Vomai, vistiek rasi ką pasakyti.
3
Blemba - tos dramazgės paliko, o juk aš geriausia Aldės draugė...
Поделиться3372011-08-22 08:05:57
al ne be reikalo, nes man sėdint po krūmu dangus pajuodo, didelis tamsus debesis užklojo dangų, žaibai tik plaka ,tarsi ugniniai botagai, o perkūnijos griaudėjime rodos girdžiu rūstų Vomo balsą, net visos mano blūsos ir visi sodo gyventojai - žalčiai, driežiukai, rūpužytės,sraigės, sustingo, o kėkšto šeimyna net per patį audros šurmulį čerkšdami šovė į padangę. Du atklydę pamestinukai kačiukai pasislepė po mano andaroku išgirdę rūstų šios svetainės gaspadoriaus balsą. Nors ir sušlapusi, sedėjau po krūmu gerą pūsdienį, kol mano senelis išalkęs ištempė, kad iškepčiau blynų, o po to atvažiavęs sūnus įvertė į tačkę ir pargabeno namo. Taigi ,Marijana, Vomo balsas tikrai buvo rūstus ir piktas.
Atleiskit, bet aš ne Dievaitis ir mažiausiai užkliūna tokie pasakymai. Ale jei kasdieną
panašiai būčiau konveikiamas, žinoma, kad nepatiktų.
Joana, tu labai vaizdingai rašai, Pasiimu tavo gabalėlį ir prisitaikysiu
Ačiukas visoms, būkit atviraširdės, taip bus įdomiau
Поделиться3382011-08-22 09:16:28
Labas rytas,
na, ačiū dievui, viskas atsistojo į savo vėžes. Vomo nuotaika puiki, Fortūna nemelagė, Marijana drąsuolė, rytas išaušo puikus, tuoj rasą nudžiovins saulelė, mano krūmas bus sausas galėsiu ramiai po juo patunoti.Taigi, te bus pasveikinta dar viena graži mums dovanota vasaros dienelė, būkite sveiki, laimingi ,smagūs, o aš einu sulčių spausti.
Поделиться3392011-08-22 11:03:19
Sveiki visi.
Joana, na tu ir viliokė, vis masini savo kruopščiu darbu sukurtomis gėrybėmis.
Sėkmės tau tavo gyvenime ir tavo darbe, kuris savo svarbumu nenusileidžia visų mūsų darbams. :love:Tiesa, atleisk man, nes aš tavęs nepasveikinau su vardadieniu.
Поделиться3402011-08-22 13:37:57
Labas visoms ir visiems!
Matau Aldute! Valio! Labai graziai atrodai, draugute! Ir bent jau vienoje nuotraukeleje sypsaisi! Liuks!