Labiausiai patiko apie kelnaites.Na ir nerūpestinga ta paskutinė mergina.
Šitaip nuskriaudė jai suteikusį malonumą vyrą.
Nebent ji pati turtinga ir dabar gali džiaugtis savo naujuoju grobiu.
ANEKDOTAI
Сообщений 141 страница 160 из 368
Поделиться1412011-02-19 10:01:29
Поделиться1422011-02-22 16:13:42
Važiuoja Vilniaus gatvėmis Prezidentas ir meras.
-Kodėl tiek daug elgetų? - klausia Prezidentas.
-Nežinau, - trauko pečiais meras, - visą Katedros aikštę brangiausiais akmenimis išgrindėme, papuošėme aukščiausią pasaulyje Kalėdų eglutę, rengiame didžiausius Europoje teatro festivalius, vyksta grandiozinės aviacijos šventės, tad nesuprantu, ko jiems dar trūksta.
Kartą su žmona sėdėjom prie TV, kalbėjom apie gyvenimą ir kažkaip pasisuko kalba apie eutanaziją... Aš pažiūrėjau savo žmonai į akis ir pasakiau:
- Niekada neleisk mašinai palaikyti mano gyvybės. Jei kada taip atsitiks kad gulėsiu prikabintas prie įvairių mašinų ir priklausomas nuo išorinių serumų, ir tik tai palaikys mano gyvybę, bei nebebus mano kūne sielos, prašau padaryk viską, kad atjungtum mašinas ir leistum man numirti.
Staiga žmona nusišypsojo ir priėjo prie manęs... Tada ji atjungė TV, kabelinę, internetą, DVD, kompiuterį, telefonus, muzikos centrą, ipod`ą, xbox`ą ir išmetė visą alų!
Baisu! Aš vos nenumiriau
Поделиться1432011-02-22 16:15:56
Ateina Petka pas Čepajevą ir sako:
- Vasilijau Ivanovičiau, nori mįslę?
- Nu skelk.
- Be langų be durelių, pilna pirkia žmogelių. Kas?
- Subinė!
- Ne Vasilijau Ivanovičiau. Tai Agurkas.
- Jo!? Nu dar vieną.
- Du žiedai, du galai, per vidurį vinukas. Kas?
- Subinė!
- Ne Vasilijau Ivanovičiau. Tai žirkliės.
- Jo!? Nu geras! Einu Furmonovui užduosiu.
- Furmonovai, nori mįslę, Petka užminė. Be langų be durelių pilna subinė agurkų. Kas?
- Vasilijau, čia kažkokia nesąmonė gaunasi.
- Va va, ir aš sakau, kad nesąmonė, o Petka sako ŽIRKLĖS
Поделиться1442011-02-25 14:31:36
-Brangusis,šiandien mūsų vedybų metinės.Gal išsikepam kalakutą?
-Kuo čia dėtas kalakutas?Tavo brolį iškept reikia!Tai jis mudu supažindino!
-Brangioji,nesuprantu,ar kepsnys toks kietas,ar peilis neaštrus?
-Brangusis,tai ne kepsnys, o kisielius!
Gydytojas susirūpinęs aiškina pacientui:
-Privalote liautis gerti!Jūsų paskutinis kraujo mėginys išgaravo dar prieš man jį ištiriant!
Поделиться1452011-02-25 16:39:08
-Kokį dantų šepetėlį naudojate?
-paprastą
-O kodėl ne „Colgate“? Jis išvalo dantis net sunkiai pasiekiamokse vietose.
-Aš neturiu dantų sunkiai pasiekiamose vietose
*
Grįžta vyras iš komandiruotės. Dar koridoriuje išgirsta žmonos atodūsius
ir aimanas. Pametęs galvą puola į miegamąjį, o ten tik nuoga žmona ant
lovos guli.
- Kas tau?
- Man širdies priepuolis, bėk, greičiau kviesk greitąją!
...Vyras puola į koridorių prie telefono, o ten jų mažas sūnus:
- Tėti, o miegamajame spintoje plikas dėdė Antanas tupi.
Vyras vėl atgal greičiau į miegamąjį, atidaro spinta, o ten…plikas Antanas!
- Na tu ir idiotas, Antanai, mano žmona prie mirties, o tu su vaikais
slėpynes žaidi!
- Mama, žiurėk, aš irgi toks stiprus kaip tėtis. Aš irgi šakes sulaužiau!
- Blin, dar vienas debilas auga..
Поделиться1472011-02-26 22:02:16
Dievuliau,kokia ,,gražuolė,,!Iš kur tokią ir iškrutinai?
Поделиться1482011-02-26 23:47:00
Kodėl Lietuvoje tiek daug vienišų moterų?
-Nes jos verčiau laiko kiaulienos gabalą šaldytuve, negu visą kiaulę, išsidrėbusią svetainėje.
Kaimas. Mergina, atvažiavusi pailsėti, eina prie upės maudytis. Ją sulaiko senutė:
- Graži, tu mergaite...
- Tikrai? Ačiū...
- Ir jauna...
- Mmmm...
- Vaikinai paskui tave, matyt, tik ir telaksto?
- Na, taip...
- Ir nei vienam neatsiduodi, ar ne?
- Neatsiduodu.
- Oi, kaip vėliau pasigailėsi...
Поделиться1492011-02-27 00:34:34
Susitinka laiptinėje dvi kaimynės:
- Tikriausiai rimtai susirgai?
- Iš kur tu ištraukei?
- Taigi mačiau, kad mūsų daktaras pas tave vis ateina ir ateina...
- Pas tave irgi kažkoks kariškis lankosi, bet aš neklausinėju, ar jau karas prasidėjo...
Lėktuvas ruošiasi skristi nuo Vilniaus iki Maskvos.
Prie vieno iš keleivių prieina stiuardesė:
-Norit aš jums pasakysiu vieną dalyką, iš kurio jūs juoksitės visą kelią iki Maskvos?
Keleivis susidomėjo.
-Pas jus atsegtas klynas ir iš ten styro galiukas..
Keleivis:
-O jūs norit aš Jums pasakysiu dalyką iš kurio jūs taip pat juoksitės
visą kelią iki Maskvos ir atgal?
Na? - susidomėjo stiuardesė.
-Čia ne galiukas. Čia visas..
Stovi prostitutės gatvėje. Prieina senutė ir klausia, ko čia jos laukia.
- Saldainiukų, - šypteli viena mergina.
Močiutė, nesupratusi humoro, irgi atsistoja į eilę. Atvažiuoja po kiek laiko policininkai ir visas supakuoja, tame tarpe ir močiutę. Vienas pareigūnas sako senolei:
- Kad jaunos ten stovi, tai dar suprantu, bet jūs, tokia sena...
O senutė atsako jam:
- Žinai, vaikeli, įkast jau neįkandu, ale pačiulpt tai dar pačiulpiu...
Поделиться1502011-02-27 10:16:58
Oi Joana, iš kur tu tiek anekdotų žinai, gal pati juos kuri?
Labiausiai patiko apie senutę.
Gana aktualu.
Поделиться1512011-02-27 13:40:15
Joana galėtų anekdotų knygą išleist.Va tada tai iš juoko visos suplonėtume
Поделиться1522011-02-27 17:13:42
Anekdotai yra liaudies kūryba, kaip liaudies dainos, pasakos, padavimai. Ir į kūrėjus ar leidėjus netaikau.
Поделиться1532011-02-27 19:05:05
Bet argi jau taip blogai pasiūliau?
Поделиться1542011-02-27 19:38:28
Bet argi jau taip blogai pasiūliau?
Aš nesakau, kad kažką blogo pasiūlei, esmė tame, kad anekdotų pati nekūriu, tik mėgstų juos rinkti ir kitiems papasakoti. Tai ir visas pontas.
Поделиться1552011-02-28 10:34:12
Bet jau pačios galva gudresnė už kompiuterį Šitiek prisimint!Man tai čia pasakė,čia ir užmiršau...
Поделиться1562011-02-28 13:47:19
Ėė, jau ir mano galvelė ištuštėja, senatvė, ką bepadarysi, jeigu neužsirašysiu, tai greitai nieko neatsiminsiu, bet esu tokia tingynė, kad rašyti nemėgstų.
Поделиться1572011-02-28 20:43:47
Kalbasi trys draugai:
- Aš tai mėgstų mylėtis su jaunomis panelėmis, - sako vienas. - Jos nepatyrusios, joms viskas nauja, įdomu...
- O aš tai su moterimis, - sako kitas. - Jos jau patyrusios, viską moka...
- O aš tai su senutėmis, - sako trečiasis.
- ???
- Jos mano, kad tai jų paskutinis kartas, todėl taip stengiasi, taip stengiasi..
Vyras sako žmonai:
- Jei pas mane būtų 5 centimetrais ilgesnis, tai būčiau tikru karaliumi.
Žmona atsako:
- O jeigu būtų 5 sentimetrais trumpesnis, būtum karaliene.
Rusas ateina į traukinių stotį, susiranda traukinyje konduktorių, duoda jam 100$ ir sako:
- Duok man kokią geresnę kupė, kad normaliai pasibūčiau kelionės metu.
Na tas nuvedė jį į kupė. Po kiek laiko iš tos kupė išbėga nuoga moteris, pribėga prie konduktoriaus ir skundžiasi:
- Kai tas rusas išsitraukė butelį degtinės ir pradėjo gerti, aš nieko nesakiau. Kai jis pradėjo mane grabalioti - irgi nieko nesakiau. Kai jis galiausiai išrengė mane nuogai - irgi tylėjau. Bet jau nesusivaldžiau, kai jis nuėmė nuo manęs akinius, užsidėjo ant savo pimpalo ir tarė: "Žiūrėk Genadijau, kokį krokodilą šiandien dulkinsim..."
Grįžta vyras iš komandiruotės, namie randa savo sūnų ir klausia:
- Kur motina?
Sūnus atsako:
- Mama su kažkokiu dėde antram aukšte.
Tėvas griebia medžioklinį šautuvą, pakelia į lubas, mintyse nusitaiko - čia kaminas, čia spinta, o čia lova, prisitaiko ir BABAH. Po to sako savo sūnui:
- Nueik ir pažiūrėk.
Sūnus nuėjo, pažiūrėjo, grįžo ir sako:
- Nu, tėti, tu ir taiklus - dėdei kiaušus nurovei, o mamai dantį išmušei.
Поделиться1582011-02-28 21:43:01
Ateina žmogelis pas gydytoją ir sako: -Gydytojau, man kažkas netvarkoj. Organas kažkodėl raudonas.
-Ką gi,- atsako gydytojas -parodykite man jį.
Parodo žmogelis organą gydytojui, gydytojas ir sako:
-Bet su jūsų peniu viskas tvarkoj. Jis tik lūpdažiu išteptas.
-Na ir alkanos tos bobos. Ką tik gauna, tą burnon kiša.
Sėdi du džentelmenai restorane. Į restoraną užeina ledi, atsisėda priešingoje salės pusėje ir lengvabūdiškai praskečia kojas. Po suknele, tap kojų kažkas juoduoja. Pirmas džentelmenas:
-Oho! Taigi plaukai matosi!
Antras:
-Nė velnio, gerbiamasis, tai apatinukai.
Susilažino. Pasikvietė oficiantą:
-Oficiante, mes čia susilažinome. Atkreipkite dėmesį į štai tą ledi, kuri sėdi priešingoje salės pusėje. Ar galėtumėte kaip nors delikačiai patikrinti kas gi ten juoduoja pas ją tarp kojų – plaukai ar apatinukai? Mes Jums už paslaugą atsidėkosime. Štai Jums svaras sterlingų.
-Taip sere, tuojaus pat, sere.
-Oficiantas nueina per salę iki ledi, priima iš jos užsakymą. Neilgai trukęs atneša viską ką ledi užsakė ir bedėliodamas ant stalo, lyg netyčia numeta ant grindų šakutę. Pasilenkęs pakelti greitai įvertina padėtį ir nueina prie džentelmenų stalo.
-Na, oficiante, tai plaukai?
-Ne, sere.
-Reiškiasi laimėjau aš, tai apatinukai.
-Ne sere.
-Tai kas gi tai?
-Musės, sere.
Kaimas. Babulka susiruošė važiuot į miestą, į turgų apsiprekint (duonos,batono,vaistų ir t.t.) ir klausia savo diedo:
- Diedai,ką tau lauktuvių parvežt?
- A paimk, boba, man naujus kaliošus, šitie jau į pabaigą eina.
Na, boba ir išvažiavo. Nupirko diedui kaliošus, prisipirko batonų, duonos, visi maišai pilni ir nėr kur kaliošų dėt. Pasikišo juos po pažąstim. Eina tada į vaistinę vaistų pasiimt ir nusprendė paklaust vaistininkės:
- Ponia,gal kokią dėžę galėtumėt duot, neturiu kur kaliošų insidėt.
Na, negi vaistininkei bus gaila dėžės? Paėmė ir padavė. O ant dėžės užrašas: \"PREZERVATYVAI.1000 VIENETŲ\". Įlipo boba į traukinį su visais savo nešuliais, su kaliošais dėžėje ir atsisėdo. Šalia jos prisėdo tokie du pacanai ir pamatė užrašą ant dėžės:
- Sakyk, močiut, ar ilgai tau jų užteks?
Babulka:
-Kai mano diedas taip drožia, tai per dvi savaites suvarys!
Поделиться1592011-02-28 22:54:17
GYVENIMO išmintis
Tinginys - tai žmogus, kuris neapsimeta, kad dirba.
Per pusę tik užpakalis dalinasi.
Meilė padeda užmušti laiką, laikas padeda užmušti meilę.
Pirmiausia pamiršti vardus, paskui veidus, tada užmiršti užsisegti užtrauktuką, o galiausiai - ir jį atsisegti...
Jei žmona iš tiesų būtų ko nors verta, ir Dievas ją turėtų.
Vedybos suteikia galimybę dviese spręsti problemas, kurių niekada neturėtum vienas.
Pagyrūnai tik lygumose kalnus verčia.
Jei žinotum, kur paslysi, galėtum vietoj savęs kitą pasiųsti!
Jei kompiuterininkas darbo metu. tik žaidžia žaidimus ir nieko daugiau neveikia, vadinasi, arba jis gauna didelį atlyginimą ir neturi ką veikti, arba gauna juokingą atlyginimą ir darbu yra užverstas iki ausų.
Kai moteris ieško kultūringo pašnekovo, dažniausiai ji turi omeny tik vieną kriterijų - kad jos nepertrauktų.
Kuo geresnis visureigis, tuo toliau tenka ieškoti traktoriaus.
Nežinai - tylėk. Žinai - nutylėk.
Gyvenimo paradoksai
Turbūt nėra labiau paradoksalios frazės, nei „Aš paaukojau jam geriausius savo gyvenimo metus!". Viena vertus, moteris gailisi metų, praleistų su „tuo asilu", kita vertus, ji pripažįsta, kad būtent tie metai buvo geriausi jos gyvenime.
•*** Liūdna aksioma: šimtą kartų paskolint žmogui pinigų ar padaryk kokį nors kitą gerą darbą, o šimtą pirmąjį kartą atsakyk ir būsi daug blogesnis už tą, kuris jį iškart pasiuntė velniop...
•*** Paradoksaliausias gėrimas - kava. Ją žmonės degina, kad būtų juoda, pila pieno ar grietinėlės, kad būtų balta, maišo su cikorija, kad būtų karti, įberia cukraus, kad būtų saldi, kaitina, kad būtų karšta, o paskui pučia, kad atauštų!
Jis padėjo visas savo santaupas i sąskaitą banke juodai dienai. Po dešimties metų juoda diena atėjo - bankas bankrutavo.
Поделиться1602011-03-03 17:47:47
Numirė Kubilius ir beldžiasi į Dangaus vartus.
- Ei, Petrai, atidaryk, įleisk mane.
- Na, Andriuk, tu ne čia pataikei. Į Dangų pateks tik tie, kurie ką nors gero padarė.
- Tai aš daug gero padariau visai Lietuvai.
- Ir ką gi tu gero padarei?
- Aš ką tik numiriau…
Ateina naujas velnias į pragarą. Na ir iškart jį pasitinka vyriausiasis ir sako jam:
- Dabar tu turėsi darbo – matai, ten stovi trys katilai?
- Matau.
- Tai va, pradėsime nuo trečio. Trečiam katile žydai, juos reikės akylai saugot, nes jei išlips vienas, tai iš paskos išsitemps visus.
Nueina prie antro katilo:
- Čia rusai, tai į juos nelabai reik kreipti dėmesį – jei išlips vienas, tai tik tam, kad pritrūko degtinės, po to jie grįžta atgal į puodą.
- Na va, liko pirmas katilas. Į jį iš viso gali nekreipt dėmesio, nes čia sėdi lietuviai – jei bandys vienas išlipt, SAVI JĮ ĮSITEMPS ATGAL.