Žmona sako vyrui:
-Nueik i parduotuvę.
Vyras ruošiasi eiti, žmona vėl sako:
-Nu jau eini į lauką tai ir šiukšles išnešk, dar ir šunį pavedžiok.
Vyras neiškentęs sako:
-Tai dar šluotą į subinę įkišk, eidamas laiptus nušluosiu...
ANEKDOTAI
Сообщений 161 страница 180 из 368
Поделиться1612011-03-03 17:51:39
Поделиться1622011-03-03 17:55:16
Nėra kada nei mokytis,nei ką nors daryt,nes reikia pusdienį juoktis iš Joanos anekdotų Gal iš versmės jų pasemi?
Поделиться1632011-03-03 21:17:44
Trys vyrukai: futbolininkas, pianistas ir šiaip darbininkas pakliuvo į avariją. Futbolininkui nurovė kojas, pianistui - rankas, o likusiam žmogeliui - pimpį. Daktarai, neturėdami ką daryti, prisiuvo futbolininkui kažkokios moters kojas, pianistui - moters rankas, o likusiam žmogeliui, neturėdami išeities, prisiuvo dramblio straublį.
Praėjo metai. Visi trys kažkaip susitiko ir įsišnekėjo. Futbolistas tarė:
- O, žinot, chebra, keistas dalykas, tos naujos kojos tiesiog puikios: grakščios, lanksčios, per jas tapau vienu iš žinomiausių pasaulio futbolininkų. Problema tik viena: vos atsigulu į lovą, iš karto išsiskečia...
Pianistas irgi prisideda:
- Jo, o mano rankos dabar tiesiog puikios. Pagarsėjau per visą pasaulį. Bet vat į tualetą normaliai nueiti negaliu: vos suimu už pimpio, rankos iš kart jį sugriebia ir ima tampyti tol, kol nenuleidžiu...
- Ech, niekai visa tai, - nusijuokia trečiasis. - Štai man tai gyvenimas tikrai pagerėjo: viso pasaulio moterys manęs ieško, mane myli, mane išlaiko, dovanas dovanoja, vilas, jachtas, pinigus... Tik vat į jokį turgų ar vaisių parduotuvę negaliu nueiti. Jei tik nueinu, iškart iš kelnių išlenda straublys, griebia už artimiausio banano ir kiša jį man į užpakalį...
Поделиться1642011-03-03 21:27:35
Važiuoja keliu du gėjai. Vienas užsimanė didelio reikalo ir sako kitam:
- Klausyk, Petrai, paleisk mane prie šio krūmo, aš tuoj grįšiu.
Po kelių minučių šis grįžta spiegdamas iš laimės:
- Greitai, greitai varom prie to krūmo.
- Kas buvo?
- Gimė, gimė.
- Kas gimė?
- Kaip kas, durniau, vaikas. Einam parodysiu.
Nuėjo prie to krūmo, kur buvo atliktas reikalas:
- Va, matai, rankytės, kojytės...
- Durniau, varlę apš...kai...
Atvažiavo pas žmogėną į miestą jo senas pažįstamas iš kaimo. Ir nutarė tas miestietis savo draugelį kažkuo nustebinti. Nusivedė jį į striptizo šou. Vakare, grįžtant jiems namo, klausia:
- Na, kaip, patiko?
- Na, visai nieko buvo, - sako kaimietis, - bet kad tos mergos matyt utėlėtos...
- Kodėl?
- Na, o tai kad į stulpą taip trinasi, kasosi...
Поделиться1652011-03-03 21:38:24
Du draugeliai šnekasi:
- Petrai, ką pirmiausia padarysi, kaip pareisi namo?
- Suplėšysiu žmonos triusikus!
- O aš ir nežinojau, kad jūs taip aistringai...
- Ne, tiesiog jie man baisiai spaudžia!
Gimdymo namai. Moteris pagimdo plastmasinį vaiką. Visi baisiai pasimetę. Gydytojas klausia moters:
- Sakykit, o kas jūsų vyras?
- Koks dar vyras, - pasipiktina moteris, - antrus metus tik su vibratoriumi gyvenu!
Du draugai susitinka. Vienas, neseniai grįžęs iš kažkokios sanatorijos, pasakoja savo įspūdžius:
- Taigi, atsigulu aš miegoti ir girdžiu, tyliai atsiveria durys ir į kambarį įtipena kažkokia poniutė. Ji atsisėda man ant lovos krašto ir klausia: "Ar jums nebaisu vienam miegoti?" Aš sakau: "Žinoma, baisu. Lįskit greičiau po antklode."
- Ir kaip?
- Tai vat... Kai prašvito, aš ją pamačiau. Ir tada man iš tikro pasidarė baisu!
Поделиться1662011-03-03 21:53:28
Du šunys sėdi pas veterinarą, abu su apsauga, abu nelaimingi. Klausia vienas šuo kito:
- Klausyk, pasipasakok, ar ką tai, ko tu čia...
- Ai, neklausk, atvedė skerst mane turbūt... Žodžiu, buvo prikolas, pjankė pas šeimininką, nu gėrė ten visi, nu ir aš palakiau, o paskui kažkas man pasidarė, užlipau ant stalo, primyžau į kompotą, suėdžiau visas mėsas, prišikau damai ant sijono, o finale tai suėdžiau mėgiamiausio svečio mėgiamiausią katytę...
- Jooo, sako kitas šuo, - dabar tai tave paskers...
- O tai kas tau?
- Ai, kartą vakare namie vienas buvau, ilgu taip buvo, ir šeimininkė grįžo iš kažkur, tokia šilta visa, kvepianti... Žinai, vonią ji prisileido, atsigulė ten, o duris praviras paliko... Nu, tai aš...
- Įšokai???
- Įšokau...
- Ir?!?!?!?
- Jo...
- Ooo bl*, tai tave pakars...
- Nea, sakė, atvedė nagus nukarpyti...
Susitiko bare du arklių augintojai. Abu giriasi, kaip jie moka su arkliais bendrauti. Vienas sako:
- Aš galiu arklį prajuokinti.
- Jei tu prajuokini mano arklį, aš tau sumoku 50000$.
- Gerai.
Atėjo anas pas arklį, kažką pašnibždėjo į ausį, o tas kad pradėjo raitytis iš juoko, kad pradejo žvengti...
Susitinka jie vel po metu. Ir tas, kurio arklį prajuokino, sako:
- Jei tu pravirkdysi mano arklį, aš tau sumokėsiu 1000000$.
Kitas sako:
- Gerai.
Priėjo prie arklio, kažką pasišnibždėjo, ir arklys apsibliovė. Arklio savininkas ir klausia:
- Klausyk, ką tu jam vis pasakai?
- Pirmą kartą aš jam pasakiau, kad mano pimpis už jo dvigubai didesnis.
- O antrą?
- O antrą kartą aš jam jį parodžia
Поделиться1672011-03-03 22:00:03
Grįžta iš mokyklos naujojo ruso sūnus ir sako:
- Tėveli, šiandien mes mokykloje mokėmės piešti apskritimus. Žinok, visų vaikų apskritimai gavosi tokie kreivi, šleivi, negražūs, o mano tokie lygūs, gražūs. Tėveli, tai tikriausiai todėl, kad aš naujojo ruso sūnus?
- Taip sūnau, taip.
Kitą dieną sūnus vėl giriasi:
- Tėveli, o šiandien mes braižėme linijas, tai visų vaikų tokios kreivos, šleivos, o mano - tiesios, lygios... Tai tikriausiai todėl, kad aš naujojo ruso sūnus, ar ne?
- Taip sūnau, taip - atsako naujasis rusas.
Trečią dieną sūnus sako:
- Tėveli, o šiandien mūsų klasė buvo poliklinikoje, gydytoja mus apžiūrėjo, tai žinok visų berniukų pimpaliukai tokie mažučiai, mažučiai, o mano toks didelis, didelis... Tai tikriausiai todėl, kad aš naujojo ruso sūnus, taip, tėveli?
Tėvas:
- Ne, asile, tai todėl, kad jiems po 10 metų, o tau - 22 !!!
Diedukas nupirko karvių melžimo aparatą, kad bobutei dirbti daug nereikėtų, alia nėr kaip išmėgint - bobutė laukuose, karvės ganyklose... Užsideda jisai tą aparatą ir įjungia...
Grįžta bobutė, randa dieduką visą vaivorykštės spalvom besimainantį... Diedukas išsteni, kad visgi reikėtu firmai paskambint ir paklaust, kaip išjungti. Bobutė paskambina firmai, paklausia kaip išjungti, o jai atsako telefonu:
- Tai nieko, automatiškai išsijungs, 9 litrus aparatas primelžęs...
Поделиться1682011-03-03 22:13:02
Viena ponia norėjo nusipirkti kokį nors naminį gyvulėlį, bet katės, šunys reikalauja daug priežiūros, tad nusprendė nusipirkti papūgą kuri dar ir kalba, bet ir vėl problėma. Daug kainuoja! Bet vieną dieną eidama per turgų pamato papūgą, kuri tekainuoja tik 20 litų. Na moteriškaitė aišku iš karto ir perka, bet pardavėjas, parduodamas papūgą paaiškina, kodėl taip pigiai parduoda:
- Matot ponia, ši papūga visą laiką buvo viešnamyje...
Bet moteriškė vistiek nusiperka papūgą. Parsinešusi namo laukia ,kada ši pradės kalbėti. Papūga dairėsi, dairėsi ir pagaliau prabilo:
- Naujas viešnamis, nauja šeimininkė!
Moteriškei iš pradžių nepatiko, bet po to pradėjo juoktis. Po to grįžta namo iš mokyklos dukterys. Papūga, į jas gerai pasižiūrėjus:
- Naujas viešnamis, nauja šeimininkė, naujos prostitutės.
Na, ir merginos pradeda juoktis. Pagaliau vakare iš darbo grįžta ir vyras. Papūga ilgai žiūrėjo į šeimos galvą, į šeimininkę, paskui į dukteris ir sako:
- Naujas viešnamis, nauja šeimininkė, naujos prostitutės, o klientai vis tie patys! Sveikas Jonai! Kaip laikaisi?
Pakliuvo naujasis rusas į autoavariją ir jam labai sužalojo veidą. Tiesiog siaubingai sudarkė, nuplėšė visas lūpas ir t.t. Guli jis opracinėje... Prieina gydytojas. Naujasis rusas sako gydytojui:
- Moku kiek reikia tik prisiukite lūpas, daktare.
Gydytojas sako:
- Šiuo metu jokių neturime, tik lytines.
- Gerai bus kokios yra, kad tik būtų.
Na, prisiuvo jam tas lūpas, sugydė, paleido. Po mėnesio ateina tas pats naujasis rusas ir sako:
- Daktare, nuimkit lūpas, moku dvigubai. Negaliu daugiau taip gyventi. Ryte pasižiūriu į veidrodį - stojasi, pasižiūriu žemyn - seilės varva...
Отредактировано Joana (2011-03-03 22:21:57)
Поделиться1692011-03-03 22:14:24
Na, daugiau turbūt nenorėsite anekdotų, bet iš anekdotų, kaip ir iš dainos, žodžių neišmesi.
Поделиться1702011-03-04 18:44:42
Vyksta skyrybų procesas. Teisėjas klausia:
- Kodėl jūs skiriates su savo žmona?
- Na, man nepatogu sakyti, bet ji... na, į burną ima...
- Na tai kas, tai juk malonu?
- Suprantant, gal tai būtų malonu, bet jinai tai daro su šakute!
Drožia sau nuošalia gatve tokia taiki bobutė, apsipirkusi maisto parduotuvėje. Polietileninio maišelio rankenos vos neplyšta, visokių produktų prikrauta. Tipiška tokia: tipena šaligatviu, kažką, suraukusi kaktą, skaičiuoja, bando prisiminti, bamba sau po nosimi.
Staiga priešais ją toks nedorėlis ekshibicionistas - tik šast iš krūmų, savo odinį lietpaltį praskleidžia, ir stovi visu gražumu. Bobutė, vos žvilgtelėjusi, ploja sau per kaktą:
- Taaaip! Juk dešrelių pamiršau nusipirkti, - ir vikriai apsisukusi, nuskuba atgal į parduotuvę.
Поделиться1712011-03-04 18:53:32
Gimtosios kalbos pamoka. Mokytoja klausia vaikų:
- Sugalvokite sakinį, kuriame būtų žodžiai "turbūt" ir "kadangi".
Jonukas pakelia ranką:
-Tėtė turbūt parneš daug pinigų, kadangi daug dirbo.
-Labai gerai, Jonuk.
Marytė pakelia ranką:
-Mano brolis turbūt bus mokslininkas, kadangi labai gerai mokosi.
-Labai gerai, Maryte. Dabar tu Petriuk.
-Močiutė su laikraščiu nuėjo i mišką.
-Petriuk, o kur gi čia "turbūt" ir "kadangi"?
-Turbūt šikti, kadangi skaityti nemoka...
Ateina du gėjai į SEX-shop'ą, žiūri į prezervatyvus su nupieštom mašinytėm ir kalbasi:
- Na, su kuo šiandien pasivažinėjam, Jaguar'u ar Mersu?
Pardavėjas sako:
- Imkite Džipą, vistiek po šūdą važinėsit.
Поделиться1722011-03-04 19:02:38
Joana, tavo anekdotai tikrai įspūdingi.
Skaitai ir dingsta bloga nuotaika.Labiausiai patiko apie bobutės pamirštas nusipirkti dešreles.
Поделиться1732011-03-04 19:25:37
Gidas:
- Greičiau, stokite į eilę! Kaip tai kam? Galvojate, į zoologijos sodą be bilietų įleidžia? Kur jūs taip grūdatės? Ką galimą maitinti? A-a-a...Ją! Panaši į žmogų? Žinoma, čia — kasininkė! Pasiklauskite jos pačios, ar ji mėsėdė, ar ne...
- Greičiau, greičiau judam, judam... Prieš jus — kupranugaris, kitaip — ,,dykumų laivas"! Ko-o-o?.. Kodėl jis turėtų rūkyti? Ant cigarečių pakelio matėte? Ne, tai ne tas... Tas, kur ant pakelio buvo, šito brolis. Kodėl buvo? Taigi numirė... Apsirūkė ir nugaišo... Gerai, gerai, einam toliau.
Čia — stumbras! Klausykit, vyriški Jūs klystate! Stumbrai negeria. Tai jūs visuomet galvojote, kad Kaune, tam degtinės fabrikėly, augina stumbrus ir iš jų melžia degtinę?! Nuu... Parodyk man to stumbro tešmenį... Ė, pilieti! Paslėpkit šautuvą! Greitai! Šitas šernas tikrai neiškniso tamstos bulvių! Jis jau ketveri metai, kaip už grotų! Tikrai, jis turi alibi! Einam toliau, einam... Ponia, ko jūs dairotės? Sūnelis dingo? Gal tai tas, kuris tigrą spardo? Greitai lįskite į narvą ir pasiimkite savo atžalą! Gyvūnų skriausti negalima... Ačiū! Ir laikykite tą banditą už rankos! Tigrus mes tik du turime!
- O čia buvo liūtai. Kodėl — buvo? Pabėgo visi. Patys. Žinote, kokia ekonominė padėtis šalyje. Bandėme liūtus paversti vegetarais, šienu maitinome... Liūtai turbūt supyko... Išlindo naktį pro narvo virbus ir išėjo... Ne Jokio raštelio nepaliko... Liūtai nemoka rašyti...
- Beždžionės moka? Kas tau taip sakė?.. Šita gorila? Ką jūs kalbate?! Čia ne beždžionė, čia mūsų ūkvedys Jonas beždžionių narve inventorizaciją atlieka...
- Jonai, ar tu ilgai užtruksi?.. Baigi?.. Gerai, lįsk lauk iš to narvo! Ė... Ė... Ė... Bananus palik! Palik bananus beždžionėms!..
- Ponia, ponia, grąžinkite tą beždžionytę į narvą!.. Oi, negali buti! Sakote, kad čia jūsų sūnelis? Laiminga jūs moteris! Tokį puikų berniuką turite! Tikras beždžioniukas! A-a-a?.. Kai užaugs, cirke galės dirbti! Ką jūs, ponia, koks iš jo dresuotojas?.. Tarzanas! Beždžionių žmogus!...
-Atkreipkite dėmesį į kairę... Tai — strutis! Žinote, kokie jo kiaušiniai? Nežinote? Dideli!.. Labai dideli!.. Kaip tai nematyti? Strutis — paukštis! Jis kiaušinius deda! Suprantate? A... Gerai... Susikalbėjome, panele...
- O čia — baltasis lokys! Sakote, juodas? Nežinau, čia parašyta: ,,Baltasis lokys"! Gal jis negras?.. Na, kaip krepšinyje — legionierius! Gerai, gerai, nesigilinkime į smulkmenas! Keliaujam pas gyvates.
- O tas vyrukas kodėl niekur neina? Bijai gyvačių? Būta ko bijoti! Jos zoologijos sode geros ir švelnios! Klausyk, žmogau, niekam čia neįdomu, kokia tavo žmona!.. Kartoju, nekanda jos, nekanda! Smaugliai? O jų ten nėra. Buvo trys, bet pabėgo... Dabar kažkur netoliese šliaužioja. Va! Va!.. Vienas kaip tik aplink tavo koją raitosi! Gerai, kelkis! Užtenka vaidinti apalpusį!.. Net pajuokauti negalima! -Tai pas gyvates neisit? Kaip norit... Eime, parodysiu žirafą... -Tai va, žirafa lotyniškai — ,,bokštinus uranus". Gyvena Afrikoje ir mūsų zoologijos sode. Labai graži... Ilgakojė, ilgakaklė... Turbūt gulbės giminaitė... Priklauso tai pačiai kaklinių šeimai... Kas pasakė, kad gulbė — paukštis? Paukščiai skraido, o gulbės plaukioja!.. Ne, žirafos neplaukioja! Jos tokios aukštos, kad visada kojomis siekia kūdros dugną... Taip, kūdroje gyvena ir varlės, bet jos negiminingos žirafoms... Kalba skiriasi... Spalva irgi... Be to, žirafos nemoka šokinėti!.. — E... E... Kur jūs visi? Ten — išėjimas! Ten jau ne mūsų teritorija! Ten — miestas... Ten gyvena taip vadinamieji Homus Sapiens! Jie — labai pavojingi sutvėrimai! Visada taip! O aš dar papūgų neparodžiau...
- Pone direktoriau, nežinau, ką ir daryti. Tas nelemtas orangutangas vėl pabėgo! Kad ko nenuskriaustų!
- Nekreipk dėmesio... Tegul pasidžiaugia gyvenimu... Mačiau, po zoologijos sodą turistų grupę vedžioja... Tegul...
Поделиться1742011-03-13 20:10:20
Pradėkite savaite su šypsena
Ateina 90m.diedas į paštą pensijos pasiimti. O ten sėdi toks jaunuolis. Galvoja: "Senas tas diedas, po poros savaičių gal numirs''. Sako: - Tu ateik, tėvai, po mėnesio pensijos pasiimti.
- Tai kad negaliu. Pinigų reikia - su tėvu į
senelio vestuves einam.
- Kaip tai? - nustemba jaunuolis. -
Tai kiek tėvui metų? - Šimtas septyneri. - O seneliui?!
- Šimtas trisdešimt dveji.
- Pala, tėvai, tai ar ne per vėlai vesti?
- Ai, jis tai nevestų, bet tėvai verčia...
Senelių namai. Garbaus amžiaus ponas Vytautas susipažista
su p. Verute ir pasiūlo jai pasivaikščioti parke, su sąlyga, kad
ji jam palaikys už vyriško pasididžiavimo. Taip įvyko vienas
pasimatymas, antras. Ruošiasi Verutė ir trečiam, ale žiūri, kad
jau p. Vytautas su Onike vaikšto. Pripuolusi klausia: - Į ką
tu mane iškeitei, juk aš daug jaunesnė ir gražesnė už ją... -
Matai, Verut, Onikės ranka labiau dreba...
Ateina
senas diedukas pas daktarą: - Daktarėli, daktarėli, ar galit man
duot Viagros? - Taigi, seneli, jums jau 88... - Ne, man tik
labai labai mažą gabaliuką, kad ant batų nesisiočiau...
Ateina bobutė į ginklų parduotuvę: - Ar turit Kalašnikovo
automatų? Pardavėjas atsako: - Ne, bobut, gaila, bet
neturim. - O revolverių gerų turit? - Turim, bobut, va
prašom. Padeda pardavėjas jai visa krūva
revolverių. Bobutė varto, čiupinėja, galvoja, po to išsirenka patį
didžiausią ir sako: - Na, šitas turbūt tiks. Parodyk, vaikeli,
kaip jį užtaisyti. Pardavėjas užtaiso revolverį. Bobutė vėl
varto, čiupinėja. Pardavėjas neiškentęs klausia: - Bobut, o kam tau tas
revolveris? - Žinai, vaikeli, tokie laikai, aplink tiek
prievartautojų... - Bobut, na kas gi tave prievartaus? - pradeda
juoktis pardavėjas. O bobutė tik bakst jam užtaisytu revolveriu į
krūtinę: - O kur tu dingsi, vaikeli?...
Parke
ant suoliuko sėdi 90-metis seneliukas ir graudžiai verkia. Pro
šalį eina Kęstas. Jautrios širdies vaikinukas klausia, dėl ko tos
ašaros:
- Ko gi dabar raudate, dieduk?
- Aš myliu 25 metų merginą...
- Hmm... Ir kas čia bloga?
- Jūs to nesuprasit.Kiekvieną rytą prieš jai išeinant į darbą mes mylimės.
Per pietų
pertrauką ji grįžta ir mes vėl mylimės...
- Papasakokit,papasakokit toliau! - susidomėjęs prašo jaunuolis.
- Po to ji paruošia mano mėgstamiausia patiekalą. O kai grįžta iš darbo
vakare, mes vėl mylimės, kartais net per visą naktį...
- Tiesa pasakius, nelabai jus suprantu, juk tai patys nuostabiausi
šeimyniniai santykiai! Tai ko gi jūs verkiat?
- Aš pamiršau, kur gyvenu!..
Bobutė savo anūkui:
- Oi, anūkėli, aš vėl sapne skridau!
Anūkas puola priespintelės:
- Nu kiek kartų aš tau galiu sakyti, kad tavo tabletės guli ne tam stalčiuje!
Ateina senukas į vaistinę ir sako:
- Duokite man TAMPAX, labai skauda gerklę.
- Gal jums reikia COLDREX?
- Gal? O aš galvojau, kodėl juos taip sunku nuryti...
Поделиться1752011-03-13 21:30:35
Vyras atrado GINKLUS ir sugalvojo MEDŽIOKLĘ,
Moteris atrado MEDŽIOKLĘ ir sugalvojo KAILINIUS.
Vyras atrado SPALVAS ir sugalvojo TAPYBĄ,
Moteris atrado TAPYBĄ ir sugalvojo MAKIJAŽĄ.
Vyras atrado ŽODĮ ir sugalvojo POKALBĮ,
Moteris atrado POKALBĮ ir sugalvojo TAUŠKALUS.
Vyras atrado KORTAS ir sugalvojo ŽAIDIMĄ,
Moteris atrado ŽAIDIMĄ ir sugalvojo BURTUS.
Vyras atrado ŽEMDIRBYSTĘ ir sugalvojo MAISTĄ,
Moteris atrado MAISTĄ ir sugalvojo DIETĄ.
Vyras atrado DRAUGYSTĘ ir sugalvojo MEILĘ,
Moteris atrado MEILĘ ir sugalvojo VEDYBAS.
Vyras atrado MAINUS ir sugalvojo PINIGUS,
Moteris atrado PINIGUS ir nuo tada visiems atejo Šakes...
Отредактировано Joana (2011-03-13 22:10:50)
Поделиться1762011-03-13 21:40:51
Kalbasi porelė:
- Mielasis, ar tu mylėsi mane kaip Romeo Džiuljetą?
- Nežinau, neskaičiau.
- Ar tu pavydėsi manęs, kaip Otelas Dezdemonos?
- Nežinau, neskaičiau.
- Tai ką tu tada skaitei?
"Brisiaus galą"
Anglas turi žmoną ir meilužę. Myli žmoną.
Prancūzas turi žmoną ir meilužę. Myli meilužę.
Žydas turi žmoną ir meilužę. Myli mamą.
Rusas turi žmoną ir meilužę. Myli tėvynę.
Jaunavedžiai sugalvojo praleisti medaus mėnesį kaime. Pas senutę išsinuomavo kambarį ir pradingo. Po trijų dienų sunerimusi senutė šaukia:
- Ei, kur prapuolėt. Ar gyvi? Gal valgyti norite?
- Gyvi, močiute. Mes valgome meilės vaisius.
- Gerai. Tik lupenų nuo tų vaisiu nemeskit per langą. Mano žasys springsta.
Поделиться1772011-03-13 21:58:05
Moteris apdegė. Skubiai reikėjo donoro odos persodinimui. Juo tapo sutuoktinis. Moters veidui panaudojo vyro sėdmens odą, kaip pačią švelniausią. Atsibudusi moteris pasižiūri į veidrodį:
-Mielasis, aš net nežinau, kaip tau dėkoti.
-Nereikia dėkoti. Man jau buvo atlyginta -kai pamačiau, kaip uošvė bučiuoja tavo skruostus!
Susitarė kartą vyras su žmona išvažiuoti atostogauti atskirai. Išvažiuodami susitarė, kad galės būti neištikimi po vieną kartą. Grįžta po savaitės sutuoktiniai namo ir kalbasi:
- Na, tai su kuo buvai neištikimas? - klausia žmona.
- Aš tik kartą, su viena sekretore. O tu?
- Aš taip pat tik kartą, su futbolo komanda, - atsako žmona.
Поделиться1782011-03-13 22:05:57
Važiuoja mašina vyras ir žmona.Barasi. Žmona pamato kaimiečio kieme kiaules ir sako vyrui:
- Žiūrėk, tavo giminaičiai vaikšto.
Vyras:
- Jo, mano uošvis su uošviene...
Stovi du vaikai nuošalėj ir stebi iš santuokos rūmų išeinančius jaunavedžius...
- Nori išgasdinsiu juos dabar, - sako vienas antram
- Nu? - atsako antrasis.
Pirmasis pasileidžia bėgt link jaunavedžių išskleides rankas:
- Tėti, tėti...
Поделиться1792011-03-17 05:49:15
Čia tiesiog gerai nuotaikai:
Du verslininkai iš Vokietijos nusprendžia aplankyti kokios nors valstybės sostinę. Pradėjo google skaitinėtis apie visokias sostines. Ir į akis užkliūna Lietuva. Verslininkai pradėjo skaityti forumą apie Vilnių, kuriame rašoma, kad Vilnius ...priklauso lenkams. Naršė internete po visokiausias svetaines, forumus.. ir užklydo puslapį, kuris nėra toks jau labai gražiai išpuoštas kaip praeitas, o jame rašo, kad Vilnius priklauso rusams. Taip jie kankindami google nukeliavo iki 58 puslapio, kuriame 8 šrifto didumu parašyta, kad Vilnius priklauso Lietuvai.
Tai juos išvis suintrigavo ir pirmu lėktuvu nuskrido į Vilniu. Eina per Vilnių ir žiūri stovi lenkų grupelė, prieina prie jų ir klausia:
- Guten tag. Aš su draugu norim sužinoti kam priklauso Vilnius?
Lenkai ilgai negalvoję atrėžė, kad Vilnius priklauso jiem.
Vokiečiai padėkojo jiems ir toliau nukeliavo tiesos ieškot.
Eina per rotušę ir girdi kaip grupelė rusų rėkauja, įsidrąsinę išdrįso prie jų prieiti ir vokiečiai klausia rusų:
- Guten tag. Aš su draugu norim sužinoti kam priklauso Vilnius?
Rusai juos gražiai išvadinę pasakė, kad Vilnius yra jų ir tik jų.
Nepilnai supratę jų atsakymą toliau keliauja. Ir prie Šnekučio baro stovi žemaitis su tokia didele vešlia barzdele. Prieina vokiečiai prie žemaicio ir sako:
- Guten tag. Aš su draugu norim sužinoti kam priklauso Vilnius? Lenkai sako, kad Vilnius jų. Rusai šiaip kažką pavebleno, bet kiek supratom tai irgi sakė, kad jų. Tai kaip yra iš tikrųjų?
Žemaitis pasikasė barzdą, išgėrė porą gurkšnių skanaus Šnekucio alaus ir sako:
- Nu jūs dabar pagalvokit patys. Jei pas mane barzdoje atsirastų mandavoškių, tai kieno barzda būtų? Mano ar mandavoškiu?
Simpatiška moteris su dukra deginasi paplūdimyje. Duktė klausia:
- Mamyte, ką vyrai turi glaudėse?
- Pinigines...
- O kodėl vieni turi dideles, o kiti mažas?
- Vieni yra turtingi, kiti ne tokie turtingi.
Po kurio laiko duktė taria:
- Mama, tas vyras, kuris į tavę žiūri, darosi vis turtingesnis
Vasara Karštis Į troleibusą įlipa moteris su neskustomis pažastimis.
Laikosi už turėklo Šalia stovi chronius arti trūkimo ribos. Bet
troleibusui stabtelėjus, chronius atsipeikėja ir ima uostyti orą
aplinkui. Po minutėlės susivokia, iš kur eina kvapas, ir įsistebeilija
į neskustą moteriškės pažastį. Paskui nužvelgia tą moteriškę, ir sako:
Klausykit, panele balerina, arba nešiokit triusikus, arba nuleiskite savo koją
Trys pelės bare giriasi kuri kietesnė:- Aš valgau žiurkių nuodus,-
sako pirmoji.- Čia tai dar nieko. Aš valgau sūrį nuo pelėkautų,- sako
antroji. O trečioji pelė atsistoja ir ruošiasi eiti. Kitos dvi
klausia:- Kur eini?- Ai, namo katino dulkinti. ;DD
Nuvarė du draugeliai pažvejoti. Prisilupo kaip reikiant. Ryte žiūri
tinklai pievoje stovi.
- Tu kur, asile, tinklus pastatei???
- Pats tu asilas. Kur valtį irklavai - ten ir stačiau....
Ateina pagyvenęs žmogelis į darbo biržą ir klausia:
- Man tuoj į pensiją, bet gal yra koks nors darbas?
- Aišku, uždarbis 10 tūkst., tarnybinė mašina, telefonas, ir t.t.
- Jūs juokaujat?! - nustemba vyras.
- Jūs pirmas pradėjot...
Поделиться1802011-03-17 12:26:09
Šaunu, prajuokinai.